چقدر کم!اگه زحمتي نيست، من درايور 64 بيتي ويندوز xp , vista و 32 بيتي فقط vista كارت تي و snazio tvpvr pro رو ميخواستم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چقدر کم!اگه زحمتي نيست، من درايور 64 بيتي ويندوز xp , vista و 32 بيتي فقط vista كارت تي و snazio tvpvr pro رو ميخواستم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام و خسته نباشید خدمت همه زحمت کشان
لطفا درایو مودم intel 537 ep رو واسه ویستا میخواستم .
کسی پاسخ نمیده
درود!کسی پاسخ نمیده
صبر چیز خوبیه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته ویستاش رو چک نکردم شما اگه چیپت قدیمیه شاید اصلا نباشه این درایورشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Kianoosh; 10-07-2009 at 22:20.
دوستان گلم آخرین نسخه Realtek AC97 Audio Driver رو هم زحمتشو بکشید . ممنونم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا درایو چیپ اینتل رو هم بزارید (واسه سری سلرون)
سلام !
من مدت هاست دنبال درایور geforce 6200 agp 256 mb میگردم اگه لینکه دانلودی شو دارین برام بزارین !...
اسم کنپانی شم nvidia است
مرسی
سلام دوستان
من یه مدم adsl justec مدل jdl500u دارم که وقتی ویندوز 7 یا ویستا نصب میکنم سی دی درایورش روی هیچ کدوم نصب نمیشه. می خواستم بدونم نرم افزار یا روشی وجود داره که مشکل منو حل کنه
اگه ممکنه زود تر منو راهنمایی کنید چون واقعا گیرم
چقدر شما اسپم میدی؟؟؟؟تا الان بارها جوابتو دادم!سلام !
من مدت هاست دنبال درایور geforce 6200 agp 256 mb میگردم اگه لینکه دانلودی شو دارین برام بزارین !...
اسم کنپانی شم nvidia است
مرسی
دوست عزیز شما مدلش رو تو سایت سازنده یا سایتهای درایور سرچ کن اگه اونقدر قدیمی باشه شاید درایور وین جدید نداشته باشه البته 7 با اکثر سخت افزار ها پلاگ اند پلی بدون مشکلی کار می کنه و خودش دیتکت م یکنه یه سری نرم افزار چک اند آپدین درایو هم هست بسرچی همنی تاپیک رو زیاد معرفی شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)