واسه ریست کردن نه فقط مودم جدید که میزاری باید اضاقه بشه حتی روتر خالی هم باید اضافه بشه مک آدرسش
تنظیمات شرکتا فرق داره واسه بعضیا اینجوریه
واسه ریست کردن نه فقط مودم جدید که میزاری باید اضاقه بشه حتی روتر خالی هم باید اضافه بشه مک آدرسش
تنظیمات شرکتا فرق داره واسه بعضیا اینجوریه
سلام
دوستان نظرشون در مورد این طرح 6 ترابایت 8 مگ، شش ماهه حدود 240 تومن چطوره؟
الان فن آوا دارم زود ترافیکم تموم میشه!
این طرحشون رو دیدم ، وسوسه شدم![]()
من تو تعرفه های 8 مگ 180 روز دیدم یکی 285 تومن بود اون یکی هم 200 تومن هر دو هم حجم 6 ترابایت!
سرعت تک کانکشن چطور هست از ظهر تا بعد از ظهر قبل از اینکه نت بهم بریزه؟
Last edited by farshad_scientist; 05-03-2020 at 15:14.
من سوال کردم
گفتن فقط برای مشترکان جدید 200 تومنه ولی برای تمدید قدیمی ها 285 تومن
اگر سرعت تک کانکشن بهتر شده باشه میگیرم این دفعه
اینم الان وضع نت 16 مگ داتک
![]()
ببین من مخابرات داشتم دیگه اعصابم خورد شده بود اینقدر حجم زود تموم میشد، تحقیق کردم دیدم هم خطمون قابلیت داره از شرکت های دیگه اینترنت بخرم هم طرح بقیه شرکت ها بهتر از مخابراته که دیدم حجمهای این شرکت خوبه ولی نظرات منفی هم کم ندیدم ولی دل رو زدم به دریا و خریدم و کاملا هم راضی هستم و دیگه از شر حجم خریدن راحت شدم . البته من تهرانم ، عمده نظرات منفی که دیدم اصلا تهران نبود تبریز و مشهد بیشتر دیدم منفی نوشته بودن
عزیز ازین سایت روی حالت سینگل یک تست بگیر ببینیم چه سرعتی میده ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ممنون بابت پاسخت
شما کدوم طرح رو گرفتی ؟ و سرعت تو دانلود چندتا میده؟
و اینکه پینگ تایمش چطوره؟ (واسه بازی آنلاین می پرسم مخصوصا dota 2)
از dxb.valve.net می تونی پینگ بگیری؟ اینجا بزاری؟
Last edited by roxxon_v2; 06-03-2020 at 18:54.
من واس خودمو میگم الان دوساله دارم
پینگش خیلی عالیه واس بازی ، دانلود با لینک هم خیلی خوبه و کامل میده اگر نوسان حاصی از سمت بیرون نباشه درسته ولی شبا مثل بقیه افت داره البته چند شبه باز همه شرکتا بهتر شدن کمتر افت پیدا می کنه ولی می کنه ....
تو تستا ممکنه بد نشون بده ولی لزوما تو دانلود همون نیست مثلا ممکنه تو تست 4 مگ بیشتر نشون نده ولی ولی تو دانلود منیجر 1800 کیلو رو میده
دیده بان جشنواره نداره برای مشترکین جدید شیرازم ؟؟؟کیفیتش چطوریاست قعطی و افت سرعت نداره من خطم در حد 8 مگ بیشتر کشش نداره شایدم 7 مگ![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)