تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 597 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 5961

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

شما تهران هستید ؟ من میرم TCI این مدلی طرح نداره، وارد پنل خودتون شدید اینا رو میزنه ؟ برای من اعلام کردن میتونیم فیبر بدیم هزینه کابل کشی 450 هزار و مودم 2 مدله 650 حدودی و 800 من موندم چی به چیه میشه کمک کنید ؟ یه خروار هم طرح داره و فقط برای طرحهای 36 ماهه کابل کشی و مودم رایگانه مودم رو از خودشون بگیرم یا بیرون و مودمها چه فرقی دارن. مودمهاشون قابلیت خاصی داره ؟ میشه بریج کرد به روتر خودم وصلش کنم ؟
    راستی تو عکس منو تمدید IP استاتیک نوشته، رو تانوما میشه IP استاتیک گرفت برای خونگی ؟ و قیمت به چه صورته ؟
    Last edited by blackbird; 15-07-2019 at 11:33.

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

وزیر ارتباطات دیشب تو شبکه دو میگفت 30 درصد مشترکین adsl در ایران به خاطر فرسودگی سیم های مسی از سرعت بیشتر از 2 مگابیت نمی تونن استفاده کنن ولی تا شهریور سرعت ها رو میبریم بالا و حتی بالاتر از اینترنت موبایل!
    چجوری این تحول عظیم در یکی دو ماه اتفاق میفته؟
    در مصاحبه وزیر واژه "فرسوده" وجود نداشت. بلکه فقط اشاره کرد که 30 درصد خطوط مسی بیش از 2 مگابیت کشش نداره که دلیل اصلی اون فاصله زیاد مشترک با تجهیزات شرکتهاست. راهکاری که وزارت دنبال میکنه کاهش این فاصله از طریق نصب کافوهای نوری یا همون FTTC هست.

اینکه تا شهریور کدوم شهرها و شرکتها اقداماتی رو انجام بدن در نصب کافوهای اضافه رو نمیدونم ولی اگه از نظر مالی شرکتها بتوافق برسن نصب یکی دو هزار کافو در شرهای بزرگ و متوسط خیلی کار بزرگ و غیر ممکنی نیست....

3. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

در کل این 40 سال عمر جمهوری اسلامی تنها وزیری که یه مقدار از اینترنت چیزی حالیش هست همین آذری جهرمی هست در دولتهای قبلی این پست یه پست دکوری با حقوق مفت و بدون دردسر بود به یه ادمی هم میدادن که حتی کلمه اینترنت هم نمیتونست درست تلفظ کنه

5. 6 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شما تهران هستید ؟ من میرم TCI این مدلی طرح نداره، وارد پنل خودتون شدید اینا رو میزنه ؟ برای من اعلام کردن میتونیم فیبر بدیم هزینه کابل کشی 450 هزار و مودم 2 مدله 650 حدودی و 800 من موندم چی به چیه میشه کمک کنید ؟ یه خروار هم طرح داره و فقط برای طرحهای 36 ماهه کابل کشی و مودم رایگانه مودم رو از خودشون بگیرم یا بیرون و مودمها چه فرقی دارن. مودمهاشون قابلیت خاصی داره ؟ میشه بریج کرد به روتر خودم وصلش کنم ؟
    راستی تو عکس منو تمدید IP استاتیک نوشته، رو تانوما میشه IP استاتیک گرفت برای خونگی ؟ و قیمت به چه صورته ؟
    من تهران نیستم و جلفا هستم(منطقه آزاد ارس).در مورد هزینه های کابل کشی و غیره اطلاع ندارم چون استان به استان فرق میکنه.مودم هم زیاد فرق اساسی ندارن.نهایتش تعداد پورت لن یا تلفنش فرق میکنه.مودم خود منم fiberhome هستش که خود مخابرات رایگان بهم داده.بریدج کانکشن همه میشه کرد ولی بهتره اینکارو نکنی چون بی مورده مگه اینکه بخای nat type 1 بگیری ازش که اونم مشکلات خودش رو داره.
    در مورد آی پی استاتیک هم مشکلی نداره و میتونی بگیری.من خودم قبلا داشتم.ولی اینم توصیه نمیکنم چون اگه مسیر آی پی استاتیکت مشکل داشته باشه یا کیفیتش بد باشه همینه که هست و نمیتونی کاری بکنی ولی تو دینامیک تو 10 ثانیه میتونی ip رو تغییر بدی
    Last edited by malek911; 15-07-2019 at 15:25.

7. 3 کاربر از malek911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بچه هایی که فیبر مخابرات دارن یه چند تا تست سرعت بزارن ترغیب بشیم بریم بخریم

بعد مگه سرعت تا 50 مگابیت نیست چرا بعضی ها تست سرعت میگیرن 290 مگابیت هست ؟
    Last edited by Anishtain_DM; 16-07-2019 at 09:38.

9. این کاربر از Anishtain_DM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من دو سال پیش الماس یک رو درخواست دادم که گفتن میتونی ماهی 100 گیگ دانلود کنی و 1 هفته هم رایگان هست حجم.
    500 هزار تومان گرفتن بعد از 6 ماه زنگ زدن گفتن برای ما نمی صرفه بیایید پولتونو پس بگیرید

اینم خاطره من از فیبر مخابرات

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از Anishtain_DM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وزیر ارتباطات دیشب تو شبکه دو میگفت 30 درصد مشترکین adsl در ایران به خاطر فرسودگی سیم های مسی از سرعت بیشتر از 2 مگابیت نمی تونن استفاده کنن ولی تا شهریور سرعت ها رو میبریم بالا و حتی بالاتر از اینترنت موبایل!
    چجوری این تحول عظیم در یکی دو ماه اتفاق میفته؟
    یا یکم دروغ و سرکار گزاشتن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بچه هایی که فیبر مخابرات دارن یه چند تا تست سرعت بزارن ترغیب بشیم بریم بخریم

بعد مگه سرعت تا 50 مگابیت نیست چرا بعضی ها تست سرعت میگیرن 290 مگابیت هست ؟
    اگه سرویس تانوما به شما تعلق میگیره، یه ذره هم درنگ نکن. هر چی باشه از ای دی اس ال بهتره. چند روز دیگه اینترنت گرون می کنند و باز باید حسرت الانو بخوری.

14. 2 کاربر از Rahpooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من امروز زنگ زدم 2020 بعد بهم گفتن که باید به مخابرات خود شهرستان مون تماس بگیرم بعد من تماس گرفتم گفتم سرویس تانوما میخوام بهم گفت شماره تلفن که روش تانوما میخوای رو بگو بعد من براش خوندم گفت شما رو این خط الان اینترنت دارید تخلیه کنید بعد بیاید برای ثبت نام.
    سوالی که من برام پیش اومده این هست که هزینه کابل کشی داخل کوچه و مودم رو من باید بدم یا رایگان هست ؟؟؟

16. این کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من امروز زنگ زدم 2020 بعد بهم گفتن که باید به مخابرات خود شهرستان مون تماس بگیرم بعد من تماس گرفتم گفتم سرویس تانوما میخوام بهم گفت شماره تلفن که روش تانوما میخوای رو بگو بعد من براش خوندم گفت شما رو این خط الان اینترنت دارید تخلیه کنید بعد بیاید برای ثبت نام.
    سوالی که من برام پیش اومده این هست که هزینه کابل کشی داخل کوچه و مودم رو من باید بدم یا رایگان هست ؟؟؟
    فکر کنم VDSL دارن منطقه شما تانوما فیبر جداگانه میکشن تا نقطه ای که مودم قرار میگیره. من درخواستم ثبت شده منتظر کابل کشی هستم و روی شماره اعلامی از جایی اینترنت دارم اصلا چیزی نگفت. شماره تلفن برای دریافت هزینه اینترنت هست.
    هزینه داخل کوچه اگه اعلام کنن که میتونیم بدیم با شما نیست یعنی که قبلا فیبر تا نزدیکی اونجا اومده. هزینه داخل خونه و مودم با شماست در صورتی که ماهانه بگیرید اگه 36 ماهه یعنی 3 ساله بگیرید هزینه با مخابراته . البته همه اینا برای تهران هست شاید جای دیگه مدل دیگه باشه. من حسم این بود که 3 سال قرار داد بستن با مخابرات جالب نیست گفتم خودم هزینه میدم.
    Last edited by blackbird; 18-07-2019 at 03:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (3 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

1. ruzbeh1,
  2. ADMIN00,
  3. MMDFullHD

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •