تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 858 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273673 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این مال دی ان اس هست و بعیده بهذاین رحتیا حلش کنی. باید بگردی دی ان اس سریع پیدا کنی

Sent from my ASUS_Z016D using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

تعویض رایگان مودم‌ های وایمکس ایرانسل با TD-LTE
    ایرانسل امروز توسط انتشار یک بیانیه خبری، گزارش می دهد که مودم‌ های وایمکس مشترکان خود را با مودم‌ های اینترنت پهن‌ باند ثابت نسل‌ های 4 و 4.5 به رایگان تعویض می‌کند.

مشترکان مودم‌های وایمکس ایرانسل که پیش از این از تکنولوژی نسل دو اینترنت ثابت استفاده می‌کردند از این پس می‌توانند با مراجعه به نشانی shop.irancell.ir قسمت «مودم»، بخش «تعویض رایگان مودم» و با وارد کردن شناسه وایمکس و نشانی Mac مودمی که در اختیار دارند، مودم خود را با مودم TD-LTE تعویض کنند. راه دیگر برای انجام این کار، تماس با شماره‌ 600 از خطوط ایرانسلی و یا 09366000000 از سایر خطوط و یا مراجعه به فروشگاه‌های منتخب برای تعویض مودم‌ وایمکس است.

ایرانسل خبر می دهد که تعویض مودم ها و ارسال آنها به شکلی رایگان صورت می پذیرد، همینطور مبالغ موجود در حساب‌های وایمکسی که فعال بوده‌اند، پس از طی مراحل تعویض به حساب مودم‌های TD-LTE مشترکان بازگردانده خواهند شد.

مبالغ موجود در حساب وایمکس فعال، پس از مراحل تعویض به حساب TD-LTE مشترک واریز می شود
    مودم‌هایی که ایرانسل در اختیار مشترکان قرار می‌دهد با پشتیبانی از تکنولوژی IPv6، از قابلیت Port forwarding/DMZ نیز بهره می‌برند و تا 32 نفر می‌توانند از Wi-Fi و پنل نمایشگر مصرف دیتای آن استفاده کنند.

ایرانسل همچنین خاطرنشان می کند، مشترکانی که شناسه وایمکس خود را در دسترس ندارند می‌توانند با مراجعه به قرارداد خرید و یا پیام‌های دریافتی مربوط به تمدید بسته اینترنت و همینطور قبوض دریافتی از آن استفاده کنند. همچنین نشانی Mac مودم هر دستگاه روی برچسب پشت مودمی که کاربر در اختیار دارد درج شده است.

از آغاز ارائه خدمت اینترنت ثابت ایرانسل، در کمتر از یک‌ سال بیش از 150 شهر تحت پوشش قرار گرفته اند و مشترکان این فناوری می‌توانند از این پس در تمامی این مناطق از آخرین تکنولوژی اینترنت ثابت بدون تغییر تنظیمات بهره بگیرند.

3. 3 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تعویض رایگان فقط با مودم gp2101 هست. دوستانی که این مدل مودم رو دارن آیا مودم خوبی هست؟ به غیر از محدودیت تعداد پورت لن و نداشتن یو اس بی و voip محدودیت دیگری نداره؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

تعویض رایگان مودم‌ های وایمکس ایرانسل با TD-LTE
    ایرانسل امروز توسط انتشار یک بیانیه خبری، گزارش می دهد که مودم‌ های وایمکس مشترکان خود را با مودم‌ های اینترنت پهن‌ باند ثابت نسل‌ های 4 و 4.5 به رایگان تعویض می‌کند.

مشترکان مودم‌های وایمکس ایرانسل که پیش از این از تکنولوژی نسل دو اینترنت ثابت استفاده می‌کردند از این پس می‌توانند با مراجعه به نشانی shop.irancell.ir قسمت «مودم»، بخش «تعویض رایگان مودم» و با وارد کردن شناسه وایمکس و نشانی Mac مودمی که در اختیار دارند، مودم خود را با مودم TD-LTE تعویض کنند. راه دیگر برای انجام این کار، تماس با شماره‌ 600 از خطوط ایرانسلی و یا 09366000000 از سایر خطوط و یا مراجعه به فروشگاه‌های منتخب برای تعویض مودم‌ وایمکس است.

ایرانسل خبر می دهد که تعویض مودم ها و ارسال آنها به شکلی رایگان صورت می پذیرد، همینطور مبالغ موجود در حساب‌های وایمکسی که فعال بوده‌اند، پس از طی مراحل تعویض به حساب مودم‌های TD-LTE مشترکان بازگردانده خواهند شد.

مبالغ موجود در حساب وایمکس فعال، پس از مراحل تعویض به حساب TD-LTE مشترک واریز می شود
    مودم‌هایی که ایرانسل در اختیار مشترکان قرار می‌دهد با پشتیبانی از تکنولوژی IPv6، از قابلیت Port forwarding/DMZ نیز بهره می‌برند و تا 32 نفر می‌توانند از Wi-Fi و پنل نمایشگر مصرف دیتای آن استفاده کنند.

ایرانسل همچنین خاطرنشان می کند، مشترکانی که شناسه وایمکس خود را در دسترس ندارند می‌توانند با مراجعه به قرارداد خرید و یا پیام‌های دریافتی مربوط به تمدید بسته اینترنت و همینطور قبوض دریافتی از آن استفاده کنند. همچنین نشانی Mac مودم هر دستگاه روی برچسب پشت مودمی که کاربر در اختیار دارد درج شده است.

از آغاز ارائه خدمت اینترنت ثابت ایرانسل، در کمتر از یک‌ سال بیش از 150 شهر تحت پوشش قرار گرفته اند و مشترکان این فناوری می‌توانند از این پس در تمامی این مناطق از آخرین تکنولوژی اینترنت ثابت بدون تغییر تنظیمات بهره بگیرند.
    همچین رایگان هم نیست ، 46تومن پول بسته میگیرن
    TD-LTE چطور هست؟ یه مودم وایمکس دارم که چند سالی میشه خاک می خوره. ارزش داره عوض کنم.
    محدوده پوشش دهی نگاه کردم همه جا آنتن نمیده. میشه روش سیم کارت معمولی هم انداخت؟

6. 2 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

TD-LTE چطور هست؟ یه مودم وایمکس دارم که چند سالی میشه خاک می خوره. ارزش داره عوض کنم.
    محدوده پوشش دهی نگاه کردم همه جا آنتن نمیده. میشه روش سیم کارت معمولی هم انداخت؟
    فعلا میشه
    همون ۴۶ تومن پول بسته زوری پول مودمشون در میاد. رایگان نیس

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

8. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

فعلا میشه
    همون ۴۶ تومن پول بسته زوری پول مودمشون در میاد. رایگان نیس

بجز بسته هایی که تو سایتش هست ، بسته ی دیگه ای نداره؟
    اینکه نصف حجمش از 2تا 8صبح خیلی مسخره است. تو همین تایم آسیاتکم رایگانه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام

از وقتی که سرویس TD LTE راه انداختن من پوششم رو کامل هر چند وقت یکبار چک کردم تا دیروز که دوباره چک کردم و منطقه ما تو پوشش خارجی بود امروز 1 ساعت پیش چک کردم دیدم خدای من تو پوشش داخلی هستم .

به نظرتون وایمکس رو بدم مودم TD LTE بگیرم معاوضه کنم؟ البته این 46 تومان هم پول زوره 10گیگ اینترنت روزانه با 5گیگ شبانه حالا 3ماهه! چیه اخه ! یک هفته ای نهایت 2 هفته ای تموم میشه!

البته تنوع که نداره بسته هاش! مثلا شبانه رایگان داشته باشه و...!
    به نظرتون چی کار کنم وایمکس بزارم همینجور باد بخوره یا تعویض کنم ؟ یا کلا صبر کنم مودم های نسل جدید تر TD LTE بیاد !

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام

از وقتی که سرویس TD LTE راه انداختن من پوششم رو کامل هر چند وقت یکبار چک کردم تا دیروز که دوباره چک کردم و منطقه ما تو پوشش خارجی بود امروز 1 ساعت پیش چک کردم دیدم خدای من تو پوشش داخلی هستم .

به نظرتون وایمکس رو بدم مودم TD LTE بگیرم معاوضه کنم؟ البته این 46 تومان هم پول زوره 10گیگ اینترنت روزانه با 5گیگ شبانه حالا 3ماهه! چیه اخه ! یک هفته ای نهایت 2 هفته ای تموم میشه!

البته تنوع که نداره بسته هاش! مثلا شبانه رایگان داشته باشه و...!
    به نظرتون چی کار کنم وایمکس بزارم همینجور باد بخوره یا تعویض کنم ؟ یا کلا صبر کنم مودم های نسل جدید تر TD LTE بیاد !
    نسل جدید TD

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام
    این بسته هایی که با مودم میده یه بار مصرفه یا باهمون قیمت میشه تمدیدکردباز

اگه نباشه جاش خالی می مونه ir.ghost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ایرانسل اول میاد مودم هارو با قیمت 2 برابر میفروشه بعد از مدتی تخفیف 50 درصد تخفیف میزاره
    حالا بعد 6ماه طرح تعوض میزنه

14. 2 کاربر از ir.ghost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •