تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 1320 اولاول ... 731231631691701711721731741751761771832232736731173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

ممنون از پاسختون ... البته ما که تهران هستیم حالا نمیدونم واقعا انقدر اگه ضعیفه سیستم همراه اول همون بهتر که ایرانسل یا رایتل بگیرم
    در ضمن گوشی من g525 هست ... تنظیمی برای قرار گرفتن روی 3G نداره ... یه network operators داره که با جستجوی شبکه ها روی 3G همراه اول رجیسترش کردم دیگه نمیدونم باید چی کارش کنم
    این عکس رو هم ببینید ... توی لاینه ... پیش ضمینه عکس میاد ... روش کلیک میکنی باز نمیشه !!!!! آنتن هم که پره !!!!!!!!
    ..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوب این عکسی که گذاشتید بازم معلوم میکنه مشکل از خود همراه اول هست.الان تو مشهد هم به 3g وصل میشی و آنتن هم نسبتا پره اما تو هیچ صفحه ای نمیتونی بری.اینا مشکلات فنی خود همراه اول هستش که بسیار داره ضعیف عمل میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز ... میگم این کد *140*11# مشکلی پیدا کرده ؟! دو روزه هرچی میزنم جواب نمیده نمیذاره بفهمم چقدر مونده... کس دیگه این مشکلو پیدا کرده ؟

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز ... میگم این کد *140*11# مشکلی پیدا کرده ؟! دو روزه هرچی میزنم جواب نمیده نمیذاره بفهمم چقدر مونده... کس دیگه این مشکلو پیدا کرده ؟
    منم چنین مشکلی دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خوب این عکسی که گذاشتید بازم معلوم میکنه مشکل از خود همراه اول هست.الان تو مشهد هم به 3g وصل میشی و آنتن هم نسبتا پره اما تو هیچ صفحه ای نمیتونی بری.اینا مشکلات فنی خود همراه اول هستش که بسیار داره ضعیف عمل میکنه
    دوست عزیز فقط وب نمیتونی باز کنی نرم افزار هایی مثل وایبر و واتس آپ کار میکنن یا وقتی وصلی نه از وب میتونی استفاده کنی نه از نرم افزار ها؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممکنه در تنظیمات دیتا سیمکارت پراکسی تعریف شده باشه پاکش کنید درست میشه

Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوست عزیز فقط وب نمیتونی باز کنی نرم افزار هایی مثل وایبر و واتس آپ کار میکنن یا وقتی وصلی نه از وب میتونی استفاده کنی نه از نرم افزار ها؟
    توی وبسیایتها نمیتونم برم و با برنامه speed test ookla هم که میخواهم تست بگیرم اصلا سروری رو پیدا نمیکنه که بتونه تست بگیره.با اینکه آنتن دارم و علامت 3g یا h هم بالای صفحه موبایلم هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

زمانی که سیم کارت ایرانسل تو گوشیه بالای گوشی میزنه G 3.75

ولی زمانی که همراه اول تو گوشی هست میزنه : 3G

فکر کنم بخاطر همین هست که سرعت حداکثری همراه اول از ایرانسل کمتره

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

به نظر من هم همینه .... مثالهای دیگه ای هم هست ... مثلا سایت بازار رو باز میکنه ، سرعتش هم خوبه اما یه برنامه 300 کیلوبایتی رو نمیتونه دانلود کنه ... برنامه هواشناسی که دیگه چیزی نداره با ایرانسل توی 3 ثانیه آپدیت میشد اما با همراه اول 6 روزه که نتونستم آپدیتش کنم ....
    برای من که تقریبا همراه اول فقط بدرد اینستاگرام میخوره همین
    ..
    اینم تنظیمات ... چیزی که خود همراه اول فرستاده
    ..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mahan; 02-02-2015 at 23:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

توی وبسیایتها نمیتونم برم و با برنامه speed test ookla هم که میخواهم تست بگیرم اصلا سروری رو پیدا نمیکنه که بتونه تست بگیره.با اینکه آنتن دارم و علامت 3g یا h هم بالای صفحه موبایلم هست.
    دوست عزیز speed testرو بیخیال وایبر و واتس آپ یا اینستاگرام کار میکنه یا نه؟
    از تنظیمات apn گوشیت ی اسکریت شات بگیر بذار

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

یه سوال:

من هم اعتباری دارم هم دایمی

دایمی تو مشهد رجیستر میشه روی 3جی

ولی اعتباری فقط روی 2 جی البته مناطق دیگر تست نکردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •