این احتمالا قبلا لیدر کلن های req & leave بوده چون دونیت یه کلن عادی در حدی نیست که کسی بخواد انقدر دونیت بده که لول 300 بشه!
این احتمالا قبلا لیدر کلن های req & leave بوده چون دونیت یه کلن عادی در حدی نیست که کسی بخواد انقدر دونیت بده که لول 300 بشه!
تعداد کسانی که لول سیصد هستند کم نیست حالا اینقدر این مسئله رو بزرگ نکنید
یه سوال از حرفه ای ها یه نگاه به شربت تاور بکنید اون مپ آفلاین آخری منظورم مپ گابلین ها هستش به نظرتون با 44 تا بالون مکس لول و کینگ و کوئین لول ده و 4 تا اسپل ابی میشه فول زد؟
دو تا ضد هوایی خفن داره هر کدوم با دو تا اسپل آبی لول پنج از بین می رن یا نه؟
در کل فکر می کنم میشه با این تروپس فول زدش
اینجا کامل آموزش داده چطوری رد کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال هنگامی که سرباز تو آزمایشگاه داره آپ میشه اگه بزنی آزمایشگاه رو آپ کنی متوقف میشه آموزش سرباز؟
من با سی و پنج تا Hog لول سه زدمش !
خیر متوقف نمیشه.
هست؟
میشه یک نفر دیگرو جز برندون نشون بدی که لول 300
بله هست خیلی ساده با یه سرچ توسط گوگل می تونی تعدادیشون رو پیدا کنی و ببینی من از چند تاشون هم عکس داشتم ولی پاک کردم یکیشون در لحظه سیصد شدن با دیوارای آبی رنگش عدد سیصد رو وسط مپ در آورده بود و لحظه ای که به سیصد رسیده بود و اون ستاره آبی که توش عدد سیصد رو نوشته ظاهر شده بود اسکرین شات زده بود.
آره متوفق میشه تا اطلاع ثانوی ( تا زمانی که آپگرید ساختمان لابراتوار تموم شه ، آپگرید لابراتوار که تموم شد ، ادامه تحقیقاتشونو انجام میدن )
در کل به LEVEL زیاد اهمیت ندین چون یه عدد نمادینه !
من الان با LEVEL 104 با خیلی ها که 115 یا 120 هستن برابری قدرت دفاعی و نیرو دارم
با هوگ سه هم راحت سه ستاره میشه! حتی اگه بلد نباشی اتک هوگ بدی! سه تا اسپل هیل ببر! فول هوگ برو مثل آبه خوردنه!
چون ایر دیفنس زیاد داره بهتره زمینی بزنی ...
دقیقا ...منم الان لول 101 ام ..دوستم لول 105 هست اما تو وار ازمن پایین تر قرار میگیره و دفاعیاشم از من پایین تره یخورده ...
یا یکی رو میشناسم با لول 124 ماکسه همه چیش ...یکی رو هم میشناسم لول 127 تازه یه ماهه هاشو ده کرده ...
بشخصه اهمیتی به لول نمیدم
خیلیا بخاطر لول هی در کلنو باز میکنن که دونیت کنن ..من بجای تلف کردن سربازام میرم اتک که پیشرفت کنم ..
لول هم مهمه اما اگه لولت با مپ و نیروهات نخونه ارزشی نداره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)