سلام
دیروز که خواستم ویندوز رو ریکاوری کنم با این پیغام مواجه شدم :
درایورهای من هم به این ترتیب میباشد :
به نظر دوستان مشکل از کحا میتونه باشه.
در ضمن برای نشان دادن محتویات درایو ایمیج چکار باید کرد.
ممنون و متشکر
سلام
ممنون و متشکر
سلام
ممنون و متشکر
وااااااااااااااااااااااا، راس میگی! من خودم قبلا دیده بودم، ولی الان نیس!!! فک کنم برش داشتنش، نمیدونم! هفته اول عید که من n550jk رو پیدا کردم رفتم همین سایت و مدل گرافیکشو ینی gtx 850m رو در آوردم ازش رتبه اش رو، ولی الان که شما گفتی نیس رفتم نگاه کردم دیدم شما راس میگی، نیس! نمیدونم چرا حذفش کردن...
دوستان من مدتی هست احساس می کنم صفحه نمایش من وقتی تصویر سیاه یا تیره هست نور صفحه کم میشه ( مثلا وقتی بک گراند سیاه هست نور کم میشه و به محض اینکه تصویر صفحه رو سفید می کنم اتوماتیک به آهستگی روشناییش برمی کرده در دو سه ثانیه و رنگ ها از اون حالت روشن تر پررنگ تر میشن ) ... برای شما این حالت پیش اومده ؟؟؟
ولی من فکر میکنم با توجه به اون رتبه بالایی که شما گفتین اونو با مدل دیگه ای اشتباه گرفتین! مثلا GTX 850
این عمل صفحه نمایش کاملا طبیعیه. نمایشگرها برای اینکه بتونن رنگ مشکی رو به بهترین شکل نمایش بدن میان نقاطی که باید تصویر سیاه رو نشون بدن، پیکسلاشونو خاموش میکنن و به علت محدودیت در کنتراست تصویر و اینکه تصویر همگن تر دیده شه نور صفحه رو اتوماتیک کاهش میدن.
داستانش اینه
نمیدونم والا دیگه...
حالا درکل بالاخره چی شد؟ ینی شما میگین gtx 850m که گرافیک n550jk هس فقط یه خورده از گرافیک gt 750m لپ تاپ n550jv قوی تر هست؟ ینی من به خاطر یه خورده قوی تر بودن n550jk نسبت به n550jv صبر نکنم و برم همین n550jv که توو بازار هس رو بخرم؟
نمیدونم چرا همش دو دلم :-(
Last edited by qazmlp; 04-04-2014 at 16:02.
انتخاب با شماست. من هیچ اطلاعات دقیقی درباره این گرافیک GTX 850m پیدا نکردم و به قطع نمیشه نظری داد.
نمیدونم رفیق ، وقتی اطلاع دقیقی از آینده نیست نظری نمیشه داد
سلام دوستان
چند روز از کامپیوتر کوچ کردم به لپ تاپ از ویندوز 8 خوشم نمیاد میخام اسباب کشی کنم به واحد پایینی 7 حالا این arusچجوری میشه ویندوزشو عوض کرد
برای بوت دیسک چه کلید کیبرد رو بزنم
Last edited by mhd1990; 04-04-2014 at 21:13.
دوست عزیز، خواهشا به این لینک هم برو و نظرت رو بگو، راستش من زیاد تخصصی راجع به کارکرد گرافیک ها و مقایسه اشون سر در نمیارم! اگه شما سر در میاری یه نگاه بنداز و به منم بگو چجوریاس :-)
لینک مقایسه دو گرافیک GTX 850M DDR3 & GT 750M DDR5
فقط متاسفانه توو این سایت گرافیک GT 750M با حافظه DDR3 وجود نداره و حافظه DDR5 هس برا مقایسه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک بازی هایی که با گرافیک GT 750M میشه در حالت مینیمم یا ماکریمم بازی کرد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون چیه؟
Last edited by qazmlp; 04-04-2014 at 23:31.
دوستان سلام
من تا چند وقت دیگه میخوام لپ تاپ بخرم و برند ایسوس خیلی چشمو گرفته
حالا میخوام بدونم مدلN550JV
که با مشخصات زیر
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 27.7 × 255 × 383 میلیمتر - وزن: 2.6 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700HQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 750M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - لمسی
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستمعامل
از صفحه نمایش لمسی خوشم نمیاد میخوام بدونم مدل دیگه ای داره که لمسی نباشه
و اینکه این مدل باطری 6 سلولی دارن یا نه؟
و آیا کسی از دوستان با این مدل کار کرده یعنی مشکلی پیش نیومده !!
Last edited by Abolfazl-Star; 04-04-2014 at 23:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)