تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 427 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

غیر از این گوشی دست کاری شده اگه دقت کنی گوشی GSM850 داره GSM850 آنتن BTS های آمریکا مجهز به این قابلیت هستند و این گوشی سفارش آمریکا و اروپا هست پس لطفاً اشتباه نکن
    عزیز چی داری میگی؟!
    w810 کلا gsm850 رو ساپورت میکنه.
    چه ربطی به سفارش آمریکا یا اروپا داره ؟!

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

1-تا جایی که من می دونم همین جوری خودش نامحدود هست تو 810 پس غصه شو نخور
    اگه قیمت برات مهم نیست تو سریه دبلیو 810...850 و 900 همگی عالی هستن فقط می مونه بودجت که با توجه به اون یکی رو انتخاب می تونی کنی
    متاسفانه تو انتظارات رو از گوشی نگفتی ...انواع گوشی رو می شه بهت پیشنهاد کرد اگه عشق عکاسی و فیلم برداری هستی برو کا 800 بگیر با دوربین 3/2 که خداست دیگه
    اما اگه می پرسی کدوم گوشیه سری پی بهتره بدون در نظر گرفتن قیمت..خوب تابلوست دیگه 990 شاهکار سونی اریکسونه...اگه ریویوش رو هم خواستی یه سر بزن به تاپیک همه محصولات سونی اریکسون اونجا با بیشتر گوشی ها به صورت خیلی دقیق اشنا می شی
    سوال اخرتم راحت می گم نمی دونم!!سوال منم هست...خودم فکر می کنم می شه!! البته برعکسش که تابلوست نمی شه
    بعضی برنامه های جاوا روی گوشی های سیمبیان اجرا میشه . که دیگه بستگی داره به ورژن جاوا گوشی مقصد . که باید هم خوان باشه دیگه . من امتحان کردم رو پی نهصد و ده . بعضیاش کار کرد بعضیاشم نه . روی موتورولا ( جاوا) هم امتحان کردم . بعضیاش کار کرد بعضیاش هنگ میشد. خوب به نظرم موقع نوشتن برنامه این مهمه که برای چه مدل گوشی نوشته میشه .

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من قبلا یه سوال کردم کسی جواب نداد.اینجا 2باره تکرار میکنم شاید جواب بگیرم:

من میخام واسه 810 هندزفری بلوتوث بگیرم.لطفا راهنمایی کنید در مورد مدلهایی که میتونه ساپورت کنه .

عزت مزید
    توی سایت سونی اریکسون همه اطلاعات تمام و کمال هست.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گوشی n93i با قابلیت کیفیت فیلم برداری در حد DVD

اینجا کلوپ سونی اریکسون( محبوب قلبها ) هست اونم ار نوع بی نظیر هشتصد و ده. نوکیا و موتورولا و این جور ارازل و اوباش بیرون

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من امروز رفتم يهW810 ويه N70 موزيکال خريدم

810 سريال چنج شده مموري ابي باطري چين پشت گوشي هم نزده بود ساخت کجاست کيبوردم اينگليسي با بقيه اتو اشغالاش فقط فيش aux روش نبود خريدم 253 تومن سريال اصلي با گارانتي هم بود 330

يه n70 موزيکال خريدم 375

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    اورمیه

پيش فرض

سلام
    دوستان دیروز واسه دوستم یه W810i گرفتیم .
    260 تومن + مموریش مشکیه ( فکر کنم از سری دوم هستش ) .
    گوشی هم مالزی هست و باتری کره+مالزی .

فرق بین سری اول و دوم چیه ؟( مموری آبی و مموری سیاه !!! )
    در ضمن آخرین ورژن W810 الان کدومه ؟

ممنون
    Last edited by arash_a; 28-02-2007 at 06:51.

داره خودمونی میشه behzad1280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام بچه ها
    اول از آقا مسعود تشکر کنم بخاطر جواب در مورد باطری چینی و کره/مالزیایی .
    دوم ، دوستی در مورد هدفون هندز فری بلوتوٍث پرسیده بودن ، من یه مدلی تو یه نمایندگی سونی اریکسون تو شیراز فلکه اطلسی اول بلوار جدید قرآن دیدم ، خیلی ماه بود ، طرح گوشی ها مثل هدفون اوریجینال خود w810 با همون کیفیت صدا و باس دیوونه کننده ، در ضمن مثل mp3 player دکمه های کنترل موسیقی هم رو قسمت central بود و یه جعبه با آرم سونی اریکسون به بزرگی جعبه خود گوشی داشت ، متاسفانه مدلش رو نمی دونم چی بود ، با قیمت 49هزار تومن و رو w810 خوب کار میداد . باید ببینیش شاید خودت به این نتیجه برسی استفاده کردن از هدفون هندز فری اوریجینال خود گوشی به صرفه تره !!!
    ضمناً آیا کسی میدونه اگه من بخوام باطریمو که چینیه با باطری کره/مالزی عوض کنم ، خود مغازه دار باطریمو بر میداره و چقدر قیمت باطری کره/مالزی هست؟

داره خودمونی میشه behzad1280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راستی راستی یه چیز دیگه هم یادم افتاد بگم :
    تا حالا از sound recorder گوشیتون استفاده کردین؟
    من که کف کردم ، سر کلاس زبان همه بچه ها i-pad و mp3 player دارن و صدای استاد رو ضبط میکنن تا بعداً درس رو مرور کنن ، اما کیفیت ضبط هیچ کدومشون به 60% کیفیت ضبط صدای w810 هم نمی رسید : واضح بلند و بدون نویز ، معرکه بود پسر . . .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوست عزيزم doyenfery با سلام و ممنونم از محبتت .
    من اين فايل رو دانلود كردم و سپس كپي كردم تو حافظه كارت گوشيم ولي فايل install رو پيدا نكردم . ضمناً يادكم هست كه جايي فرموديد بايد اين نرم افزار يعني My phone explorer روي كامپيوتر نصب كرد ۀ درسته ؟!!
    ضمناً‌اين نكته كه :
    هیچوقت رویه این فایلها (فایل هایه جاوا .jar) دابل کلیک نکن (تو کامپیوتر) و فقط اونارو کپی یا انتقال بده به گوشیت... من اصلاً‌متوجه نشدم
    تو رو خدا ببخشيدا ؟!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

باطری کره تمام شده مالزی من که گفتم عزیزم قیمتش هم یه خورده بالا هست
    کاملا تکذیب می کنم...اگه خواستی ادرس سایتش و بهت می دم تا بفهمی باطریه استاندارد چه باطری هستش...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •