تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 457 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    از کدوم قسمت می تونم ببینم چه برنامه هایی اجازه خروج گرفتن و چه برنامه هایی بلاک شده هستن .
    ممنون

برید تو تنظیمات کومودو، زیر گروه فایروال/ قوانین برنامه ها، تو عکس هم مشخص کردم

Last edited by fb.atheist; 20-06-2013 at 12:05.

2. 3 کاربر از fb.atheist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

در مورد نسخه 64 و 32 بیتی هم بله خود کومودو 2 نسخه مجزا هم برای دانلود گذاشته، تو همین سایت های ایرانی هم وقتی رو لینک دانلود کلیک میکنید میبینید که مستقیم از خود سایت کومودو دانلود میشه، پس لینک معتبر هست
    اگه دقت کرده باشین حجم برنامه کم و به دو قسمت تقسیم شده! درصورتی که حجم خود برنامه 142MB هستش! در هنگام نصب برنامه، خودش تشخیص میده که رو چه سیستم عاملی (32 یا 64 بیت) نصب بشه.

4. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من از اون اول که نسخه 6 اومد روی ویندوز 8 64 بیت نصب کردم و هیچ مشکلی هم از لحاظ بالا اومدن یا هنگ کردن سیستم نداشتم، تنظیمات هم همیشه روی Proactive بوده، تیک اون گزینه Enable Enhanced رو هم همیشه میزنم، من فکر میکنم مشکل از ویندوزتون باشه، من رو 2تا سیستم با ویندوز 8 64 بیتی دیگه هم نصب کردم واسه اونا هم اصلا مشکلی ایجاد نکرد

در مورد نسخه 64 و 32 بیتی هم بله خود کومودو 2 نسخه مجزا هم برای دانلود گذاشته، تو همین سایت های ایرانی هم وقتی رو لینک دانلود کلیک میکنید میبینید که مستقیم از خود سایت کومودو دانلود میشه، پس لینک معتبر هست

این لینک نسخه 64 بیت از خود سایت کومودو با حجم 52MB
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم لینک نسخه 32 بیت از خود سایت کومودو با حجم 45MB
    سلام
    میشه ادرس اون صفحه ای که لینکا داخلش هستن رو بدید؟
    این دو تا لینک که هیچی دیروز قبل اومدن ورژن جدید خودمون رو کشتیم همون لینک 140 خورده رو پیدا کنیم که لینک دانلودش از سرور خود کومودو باشه ولی توی اون صفحه که همیشه قرار داشت وقتی رو دانلود کلیک میکردم ارجاع میداد به سایت download.cnet.com و باید از اونجا دانلود میکردم
    کلا این لینکا توی کدوم صفحه قرار داد؟(هم اون دوتایی که کم حجم هستن و جداگانه هستن و همون پر حجم کلی)
    با تشکر

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

لینک دانلود Comodo در سایت C|Net قرار داره

حتی خود سایت نیز به همونجا شمارو ارجاع میده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Captain; 20-06-2013 at 15:35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام.
    یه سوال....
    میخوام بدونم اگر من دیتابیس انتی ویروس کومودو رو اپدیت کنم، ایا دیتابیس comodo cleaning essential هم اپدیت میشه یا باید اونو جدا اپدیت کرد؟؟؟ چون نسخه comodo cleaning essential واسه من 1 هست... و با نسخه دیتابیس خود انتی ویروس فرق داره...

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

لینک دانلود مستقیم:

البته دوستان میتونند از طریق برنامه هم نسخه جدید را دریافت کنند حدود140 مگ آپدیت میشه. من بدون مشکل آپگرید کردم
    درود و خسته نباشی علی جان :
    این لینک همش اخراش ارور میده سه بار دانلود کردم هر سه بار ارور داد....نمیدونم این مشکلو کس دیگه ای هم از دوستان داره؟؟

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام.
    یه سوال....
    میخوام بدونم اگر من دیتابیس انتی ویروس کومودو رو اپدیت کنم، ایا دیتابیس comodo cleaning essential هم اپدیت میشه یا باید اونو جدا اپدیت کرد؟؟؟ چون نسخه comodo cleaning essential واسه من 1 هست... و با نسخه دیتابیس خود انتی ویروس فرق داره...
    دیتابیسشون یکیه , میتونی از دیتابیس آنتی ویروس واسه آپدیتش استفاده کنی , اگر نتونستین با یه سرچ کوچک تو همین تاپیک پیدا میکنید
    این لینک همش اخراش ارور میده سه بار دانلود کردم هر سه بار ارور داد....نمیدونم این مشکلو کس دیگه ای هم از دوستان داره؟؟
    سلام حمید جان
    من از همین لینک دانلود و نصب کردم , چه اروری میده ؟

10. 3 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

درود...
    من هم از طریق خود برنامه آبدیت کردم با سرعت فوق العاده ای ابدیت شد.... از طریق همین لینک هم فایل نصبی رو گرفتم و بدون هیچ مشکلی دریافت شد.

12. این کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

آقا من تو Virtual Kisok شروع کردم به نصب 2تا نرم افزار ( Drop Box و Opera) بعد با کمال تعجب دیدم که هر دوی این نرم افزار ها تو محیط اصلی ویندوز هم نصب شدن!
    سلام

نباید این اتفاق بیافته.
    وقتی وارد کیوسک شدید فایل نصب برنامه را از پوشه اشتراکی share space به دسکتاپ کیوسک انتقال بدید و بعد نصب کنید.

من خودم خیلی ویروسها/برنامه ها را در کیوسک اجرا نکردم (ولی تا اونجایی که یادم میاد و تست کردم حالت شما برام اتفاق نیفتاده) چون اعتقادم این هست که هدف اول این محیط ایجاد یک محیط امن برای وبگردی و بانکداری آنلاین و خرید و ...است. البته امروز سعی میکنم یه مقدار بیشتر روی کیوسک وقت بزارم و برنامه/ویروس اجرا و نصب کنم و ببینم نتایج چی هست.

====

در مورد وین 8 و .... که به نظر من برمیگشت به پرفورمنس، در این نسخه خیلی بهبود پیدا کرده. در نسخه های قبلی روی سیستم من هم (گاهی اوقت) کومودو لنگ میزد و با تاخیر لود میشد. که الان با این نسخه احساس میکنم کاملا همه چیز نرمال و عالی هست. البته من ویندوز 7 دارم.

====

بازگشت قابلیت تغییر تنظیمات از طریق کلیک راست روی آیکون کومودو در System Tray و همچنین از طریق پنجره اصلی برنامه Home Screen برام خیلی جالبه.

====

حالا دلم میخواد بدونم برنامه کومودو برای نسخه بعدی چیه.........!!
    در نسخه بعدی باید یه چیز جدید ببینیم . . . آیا valkyrie خواهد آمد؟ یا شاهد یک نسل جدید از تکنولوژی تشخیص رفتار خواهیم بود؟ یا شاهد تشکیل جامعه کاربران کومودو خواهیم بود؟

شایدم این ایده ها بره.... COMODO INTERNET SECURITY 2014

14. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام

نباید این اتفاق بیافته.
    وقتی وارد کیوسک شدید فایل نصب برنامه را از پوشه اشتراکی share space به دسکتاپ کیوسک انتقال بدید و بعد نصب کنید.

من خودم خیلی ویروسها/برنامه ها را در کیوسک اجرا نکردم (ولی تا اونجایی که یادم میاد و تست کردم حالت شما برام اتفاق نیفتاده) چون اعتقادم این هست که هدف اول این محیط ایجاد یک محیط امن برای وبگردی و بانکداری آنلاین و خرید و ...است. البته امروز سعی میکنم یه مقدار بیشتر روی کیوسک وقت بزارم و برنامه/ویروس اجرا و نصب کنم و ببینم نتایج چی هست.

====

درود...
    علی جان ممکنه این دوستمون اتوسند باکس رو روی مسدود گذاشته باشه و بخاطر همین باشه که دیگه توی فضای مجازی اجرا نشه؟؟؟؟؟؟؟اصلا این مسدود و غیر فعال کردن توی اتو سند باکس یعنی چی؟ چه تفاوتی دارن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •