جواب سوال من رو ندادین :
شما وارد دانشگاه شدین ؟ تا بحال فعالیت علمی داشتین ؟
این جوابی که دادین مشخص می کنه تا بحال فعالیت دانشگاهی نداشتین برای همین متوجه منظور من نشدین
صحبت من سر تفکیک جنسیتی مقاله نیست(

)صحبت رجوع به نویسنده و منابع استفاده شده توسط نویسنده مقالس .مثلا زمان نوشتن پایان نامه سورس و منبع شما مربوط به پایان نامه یا مقاله 100 نفر دیگه شامل دختر و پسر و استاد تو دانشگاه خودتون و هر دانشگاه دیگه ای میشه ، شما نیاز دارین از این اطلاعات و منابع استفاده کنید این قسمتی هست که نیاز وجود هر دو جنس تو یه محیط علمی رو مشخص میکنه. این یه نمونه کوچیک هست. درباره فعالیت روزانه کلاس ها و دروس این نیاز به همانگی و همکاری بیشتر میشه.
وقتی تو این موقعیت قرار بگیرین (جزو فعالیت همه دانشجوهاست) یا وقتی وارد یه تشکل علمی مثل تیم روباتیک دانشگاهتون یا انجمن علمی که نمایند از هر رشته داره (چه رشته هایی مثل مامایی که دختر میپذیره یا برق قدرت که تو بعضی دانشگاهها فقط پسر پذیرش داره)یا تشکل های علمی دیگه متوجه منظورم میشین که تو این تشکل ها امکان تفکیک جنسیتی وجود نداره ..
غیر از این موارد یه زمانی تو یه بحثی ایده و نظری مطرح میشه که کسایی که علاقه و زمینه علمی یکسانی دارن اولویت دارن برای تحقیق درباره اون ایده.. از بین دانشجوهای پسر و دختر و بر اساس تسلط علمی که دارن هدایت اون قسمت رو به صورت گروهی بر عهده میگیرن.
صحبت سر این نیست که پروژه و دانشگاه رو باید حتما به کمک یه جنس مخالف انجام داد! صحبت سر این هست که انجام یه مبحث علمی یا به ثمر رسیدن یه فعالیت علمی ایجاب میکنه به مرجع و منبعی رجوع کنیم که اون شخص (چه دختر چه پسر) تو این قسمت تسلط علمی بیشتری داره