تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 173 از 328 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

به هیچ وجه دارم وارد بحث دوستان نمیشم فقط دوست داشتم در ارتباط با این جمله که کاربر مهدی گفتند یه چیزی بنویسم :

تبعیت کورکورانه از غرب . غرب پرستی و جملاتی از این دست که در رسانه ها و دیالوگهای رد و بدل شده بین مذهبیون زیاد میشنویم .
    تصور کنید ما در میلیونها سال پیش زندگی میکردیم ! هیچ مرز بندی به نام اروپا و امریکا و آسیایی هم وجود نداشت . اونوقت بازم اگر انسانها به دنبال آزادی و به دنبال شناخت جنس مخالف یا هر چیز دیگری که امروزه به نام غرب پرستی میشناسیمش میگشت باز هم میگفتیم فلانی تو غرب پرستی ؟ فلانی تو اروپایی فکر میکنی ؟ کاش بپذیریم که هر انسانی در طول تاریخ دوست داشتهبا فکر خودش مسائلو تحلیل کنه و جالبه که متاسفانه بعضی از ماها حتی فطرت خودمون هم زیر سوال میبریم و اونقدر ضعیفیم که در هر شرایطی به دنبال برچسب زدن هستیم !چون اصولا یاد گرفتیم وابسته باشیم !

همیشه یه درس مهم از دانشمندان بزرگ جهان گرفتم : در طول زندگیشون به هیج چیزی وابسته نبودند جز عقل خودشون!

به نظرم یکی از مهترین آسیب های جامعه غربی نسبت به کشور ما ، رواج فرهنگ غرب گرایی در امر ازدواج هستش ...
    غرب از قدیم به دنبال این بود که تقدس ازدواج رو در جامعه کم رنگ کنه و مقوله ی ازدواج رو در دید افراد جامعه از سمت یک ضرورت به سمت یه نیاز تغییر بده !

ازدواجی که تا دیروز قرار بود بر مبنای یه ضرورت انسانی ، برای تکامل بشر و تربیت نسل بعدی شکل بگیره.... تبدیل شده به محلی برای رفع نیازهای اولیه بشر! در مقابل این موضوعات عوامل حاشیه ساز قرار میگیره که همین باعث نفوذ فرهنگ غربی میشه ...
    بخوام مثال بزنم باید بگم مثلا مهریه و جهیزیه که قبلا به عنوان عوامل فرعی بر ازدواج بود ، امروز تبدیل شده به مسئله ی اصلی که قبل از هر چیزی در ازدواج این مسئله مورد توجه قرار میگیره ....

در حال حاضر تاثیرات فرهنگی غربی رو که بخوام مثال بزنم میشه به سست شدن پایه های دین گرایانه ی ازدواج ، ارضای نیازهای عاطفی و تاکید افراطی بر حقوق و آزادی های فردی اشاره کرد... که همش با برنامه ریزی خاصی از سوی رسانه های غربی تو کشور ما نفوذ کرده ....

بسیاری از مردم ما اصلا متوجه این موضوع نیستند که با این نوع فیلم هایی که ساخته میشه ..... و با تاثیر گذاشتن روی ذهن و فکرشون باعث فروپاشی خانواده ها میشه !

به نظر بنده در حال حاضر تهاجم فرهنگی و غرب‌زدگی یکی از عوامل مهم در تاخیر ازدواجه .... و این موضوع به طور وضوح در رفتار مردم کشور ما نمایانه ....

+
    متاسفانه اکثرا از کشورهای بیگانه و غرب ، نکات منفی و مشکلات رو یاد گرفتیم و به عنوان عامل "روشن فکری " داریم ازش تو زندگیمون استفاده میکنیم ...

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

مشکل اینه که دوستانی که موافق تفکیک جنسیتی هستن فکر می کنن دانشگاه مثل مدرسه هست و مشکل مهمتر اینه که معمولا این نوع تصمیم گیری ها برای دانشگاهها هم از طرف کسانی هست که هیچ وقت در موقعیت دانشجو در دانشگاه نبودن و وارد دانشگاه نشدن..

یه فعالیت علمی در دانشگاه فقط شامل یه تحقیق علمی نیست که مثل مدرسه با همکاری همکلاسی برای انجام مشق شب نوشته بشه. فعالیت علمی شامل مقاله/ کتاب/ تحقیق/پروژه/پایان نامه/تبادل نظر درباره دروس مرتبط به رشته/آزمایشگاهها و .. هست در کنار اینا تشکل های علمی و صنفی دانشجویی هم به فعالیت های دانشجویی اضافه کنید.

برای یه فعالیت علمی یه دانشجو به رفرنس و سورس نیاز داره اگر بنا به تفکیک جنسیتی باشه دانشجو باید رفرنس و سورس علمی تمام فعالیت هاش رو تفکیک جنسیتی کنه! مثلا اگر می خواد مقاله ای برای یه ژورنال بده باید مرتبط با موضوعش تو منابع و مراجع، مقاله ها کتاب ها تحقیقات پایان نامه ها و .. اساتید و دانشجو ها سرچ داشته باشه که با تفکیک جنسیتی باید فعالیت علمی رو بر اساس فعالیت های هم جنس های خودش تنظیم کنه که اصل تفکیک دو جنسیت رعایت شه!

برای اطلاع تو دانشگاه برای تک تک تحقیق و پروژه و حتی برای یه واحد آزمایشگاهی باید منبع مرجع ذکر بشه دیگه چه برسه به کسی که می خواد پایان نامه بده باید دور مقاله ها و کتابها و پایان نامه های جنس مخالف رو کلا خط بکشه ..

تشکل های دانشجویی هم بماند که به چه صورت فعالیت می کنن دوستانی که دانشگاه تجربه فعالیت تو تشکل های علمی و صنفی دانشجویی رو دارن متوجه منظور من می شن ..
    بله بیشتر از طیف مذهبی هستن . اما همشون غیر دانشگاهی نیستن.

مقاله ، کتاب ، تحقیق ، پروژه ، پایان نامه ، تبادل نظر درباره ی دروس مرتبط ، آزمایشگاه و .... همشون رو میشه تک جنسیتی انجام داد و کیفیت آموزش تغییر خاصی نمیکنه .

شاید تشکل ها بهانه ای باشه ، اما واسه اونم میشه راهکار ارائه داد ، وقتی گفته میشه با تفکیک جنسیتی موافق یا مخالف ، منظور کلیت موضوعه ، در مورد جزئیاتش که چطور باشه میشه بحث کرد.

مقالات رو قرار نیست تفکیک جنسیتی بکنند و نزارن شما مقاله ی جنس مخالف رو بخونید ، قراره دانشگاه تفکیک بشه ، کلاس تفکیک بشه .

3. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله بیشتر از طیف مذهبی هستن . اما همشون غیر دانشگاهی نیستن.

مقاله ، کتاب ، تحقیق ، پروژه ، پایان نامه ، تبادل نظر درباره ی دروس مرتبط ، آزمایشگاه و .... همشون رو میشه تک جنسیتی انجام داد و کیفیت آموزش تغییر خاصی نمیکنه .

شاید تشکل ها بهانه ای باشه ، اما واسه اونم میشه راهکار ارائه داد ، وقتی گفته میشه با تفکیک جنسیتی موافق یا مخالف ، منظور کلیت موضوعه ، در مورد جزئیاتش که چطور باشه میشه بحث کرد.

مقالات رو قرار نیست تفکیک جنسیتی بکنند و نزارن شما مقاله ی جنس مخالف رو بخونید ، قراره دانشگاه تفکیک بشه ، کلاس تفکیک بشه .

جواب سوال من رو ندادین :

شما وارد دانشگاه شدین ؟ تا بحال فعالیت علمی داشتین ؟

این جوابی که دادین مشخص می کنه تا بحال فعالیت دانشگاهی نداشتین برای همین متوجه منظور من نشدین

صحبت من سر تفکیک جنسیتی مقاله نیست( )صحبت رجوع به نویسنده و منابع استفاده شده توسط نویسنده مقالس .مثلا زمان نوشتن پایان نامه سورس و منبع شما مربوط به پایان نامه یا مقاله 100 نفر دیگه شامل دختر و پسر و استاد تو دانشگاه خودتون و هر دانشگاه دیگه ای میشه ، شما نیاز دارین از این اطلاعات و منابع استفاده کنید این قسمتی هست که نیاز وجود هر دو جنس تو یه محیط علمی رو مشخص میکنه. این یه نمونه کوچیک هست. درباره فعالیت روزانه کلاس ها و دروس این نیاز به همانگی و همکاری بیشتر میشه.

وقتی تو این موقعیت قرار بگیرین (جزو فعالیت همه دانشجوهاست) یا وقتی وارد یه تشکل علمی مثل تیم روباتیک دانشگاهتون یا انجمن علمی که نمایند از هر رشته داره (چه رشته هایی مثل مامایی که دختر میپذیره یا برق قدرت که تو بعضی دانشگاهها فقط پسر پذیرش داره)یا تشکل های علمی دیگه متوجه منظورم میشین که تو این تشکل ها امکان تفکیک جنسیتی وجود نداره ..

غیر از این موارد یه زمانی تو یه بحثی ایده و نظری مطرح میشه که کسایی که علاقه و زمینه علمی یکسانی دارن اولویت دارن برای تحقیق درباره اون ایده.. از بین دانشجوهای پسر و دختر و بر اساس تسلط علمی که دارن هدایت اون قسمت رو به صورت گروهی بر عهده میگیرن.

صحبت سر این نیست که پروژه و دانشگاه رو باید حتما به کمک یه جنس مخالف انجام داد! صحبت سر این هست که انجام یه مبحث علمی یا به ثمر رسیدن یه فعالیت علمی ایجاب میکنه به مرجع و منبعی رجوع کنیم که اون شخص (چه دختر چه پسر) تو این قسمت تسلط علمی بیشتری داره

5. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

جواب سوال من رو ندادین :

شما وارد دانشگاه شدین ؟ تا بحال فعالیت علمی داشتین ؟

این جوابی که دادین مشخص می کنه تا بحال فعالیت دانشگاهی نداشتین برای همین متوجه منظور من نشدین

صحبت من سر تفکیک جنسیتی مقاله نیست( )صحبت رجوع به نویسنده و منابع استفاده شده توسط نویسنده مقالس .مثلا زمان نوشتن پایان نامه سورس و منبع شما مربوط به پایان نامه یا مقاله 100 نفر دیگه شامل دختر و پسر و استاد تو دانشگاه خودتون و هر دانشگاه دیگه ای میشه ، شما نیاز دارین از این اطلاعات و منابع استفاده کنید این قسمتی هست که نیاز وجود هر دو جنس تو یه محیط علمی رو مشخص میکنه. این یه نمونه کوچیک هست. درباره فعالیت روزانه کلاس ها و دروس این نیاز به همانگی و همکاری بیشتر میشه.

وقتی تو این موقعیت قرار بگیرین (جزو فعالیت همه دانشجوهاست) یا وقتی وارد یه تشکل علمی مثل تیم روباتیک دانشگاهتون یا انجمن علمی که نمایند از هر رشته داره (چه رشته هایی مثل مامایی که دختر میپذیره یا برق قدرت که تو بعضی دانشگاهها فقط پسر پذیرش داره)یا تشکل های علمی دیگه متوجه منظورم میشین که تو این تشکل ها امکان تفکیک جنسیتی وجود نداره ..

غیر از این موارد یه زمانی تو یه بحثی ایده و نظری مطرح میشه که کسایی که علاقه و زمینه علمی یکسانی دارن اولویت دارن برای تحقیق درباره اون ایده.. از بین دانشجوهای پسر و دختر و بر اساس تسلط علمی که دارن هدایت اون قسمت رو به صورت گروهی بر عهده میگیرن.

صحبت سر این نیست که پروژه و دانشگاه رو باید حتما به کمک یه جنس مخالف انجام داد! صحبت سر این هست که انجام یه مبحث علمی یا به ثمر رسیدن یه فعالیت علمی ایجاب میکنه به مرجع و منبعی رجوع کنیم که اون شخص (چه دختر چه پسر) تو این قسمت تسلط علمی بیشتری داره
    هم وارد دانشگاه شدم ، هم فعالیت علمی داشتم ، هم قبل از این که وارد دانشگاه بشم با دانشجو ها تبادل نظر داشتم راجع به مسائل علمی و محیط دانشگاه .
    بعدشم ، هرکس وارد دانشگاه نشه مگه اجازه ی اظهار نظر راجع به این موضوع رونداره ؟ مگه این همه اینجا راجع به دین صحبت میکنن و نقد میکنن مگه همشون وارد حوزه شدند ؟

قرار نیست با تفکیک جنسیتی جلوی شما رو بگیرن که نری یه دانشگاه دیگه در مورد مقاله ای سوال کنی ، اونچیزی که حرف شما معلوم میکنه نیاز به مختلط کردن دانشگاه نیست ، نیاز به نزدیک کردن دانشگاه های فعاله .چقدر از مشکل هماهنگی با مختلط کردن حل میشه که شما بیای و مختلط کنی به خاطر این مسئله . هماهنگی بین دانشگاه ها برای همکاری کمه پس مختلط کنیم فاین که دلیل نشد ...

توی هر دانشگاه پسرانه ی خوبی ، بهترین ها با یه دانشگاه دخترانه ی خوب ، چندان فرقی ندارند و در یه مرحله فراتر از این ، اگه کسی احساس کرد که بین دانشجوهای پسر هیچ کسی نیست که تسلط داشته باشه ، میتونه با دانشگاه دخترانه برای تحقیقش همکاری کنه ...

من بازم میگم اصل موضوع سرجاشه ، اینها فرعیات موضوعه و میشه راجع بهش نظر داد و بحث کرد ...
    Last edited by Stream; 05-11-2013 at 03:04. دليل: در صورتی که به شکل گیری یک بحث در انجمن منتقد هستید در انجمن پیشنهادات و انتقادات مطرح کنید.

7. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

هم وارد دانشگاه شدم ، هم فعالیت علمی داشتم ، هم قبل از این که وارد دانشگاه بشم با دانشجو ها تبادل نظر داشتم راجع به مسائل علمی و محیط دانشگاه .

قرار نیست با تفکیک جنسیتی جلوی شما رو بگیرن که نری یه دانشگاه دیگه در مورد مقاله ای سوال کنی ، اونچیزی که حرف شما معلوم میکنه نیاز به مختلط کردن دانشگاه نیست ، نیاز به نزدیک کردن دانشگاه های فعاله .چقدر از مشکل هماهنگی با مختلط کردن حل میشه که شما بیای و مختلط کنی به خاطر این مسئله . هماهنگی بین دانشگاه ها برای همکاری کمه پس مختلط کنیم فاین که دلیل نشد ...

توی هر دانشگاه پسرانه ی خوبی ، بهترین ها با یه دانشگاه دخترانه ی خوب ، چندان فرقی ندارند و در یه مرحله فراتر از این ، اگه کسی احساس کرد که بین دانشجوهای پسر هیچ کسی نیست که تسلط داشته باشه ، میتونه با دانشگاه دخترانه برای تحقیقش همکاری کنه ...

من بازم میگم اصل موضوع سرجاشه ، اینها فرعیات موضوعه و میشه راجع بهش نظر داد و بحث کرد ...
    فرعیات نیست این اصل موضوع هست که شما تا زمانی که تو یه دانشگاه با تفکیک جنسیتی درس نخونید متوجه تفاوت و منظور صحبت من نخواهید شد. الان من و سایر دوستان 100 ها دلیل منطقی برای شما بیاریم شما باز هم با روش خودتون بر اساس شنیده هایی که بعضا به قول خودتون جک هم هستن رای میدین به تفکیک جنسیتی( که رای من و شما هم اثر رو تصمیم گیری نداره )
    پس قبول دارین که برای تبادل نظر علمی نیاز به وجود جنس مخالف هست این استثنایی که قائل شدین و راه حل راحتی رو ارائه دادین برای 1 نفر استثناست ولی ما تو دانشگاه با موارد زیادی روبرو هستیم اگر بخوایم تمام این استثنا ها رو جمع کنیم تو تمام رشته ها تو تمام زمینه ها همه داتشگاه دخترونه و پسرونه باید برای تبادل نظر علمی به دانشگاههای هم مراجعه کنن خب به نظرتون با این اوصاف تفکیک جنسیتی چه معنایی داره؟!

درباره دانشگاه علم صنعت/ فردوسی مشهد/ علامه طباطبایی تهران که گفتم کنترل شدید برای روابط دختر و پسر قبل از تفکیک وجود داشت دلیل تفکیک جنسیتی تو این دانشگاهها چی می تونه باشه ؟ اگر به نظر شما برای تست هست دقیقا چه چیزی که اصلا اتفاق نیفتاده و با کنترل دانشجوها اصلا اجازه اتفاق افتادن رو نداشته باعث تفکیک جنسیتی شده ؟

برای دانشجوی یه رشته ای مثل پزشکی با این حجم درسی که داره و تعداد واحد های درسی و وقت کمی که برای برگزاری کلاس هاو آزمایشگاهها وجود داره و اهمیتی که رشته داره صحبت درباره تفکیک جنسیتی یه کار دور از عقله. اصل محیط علمی فقط با وجود طرز فکر و ایده و اطلاعات مختلف برای تبادل علمی قابل قبوله وگرنه تو محیطی که هیچ تنوع فکری نباشه علمی هم تولید نمیشه .

وابستگی به همیاری و کمک از فکر هر دانشجویی چه دختر و چه پسر تو هر رشته ای وجود داره هدف دانشگاه پیشرفت علمیه و تنوع فکری لازمه پیشرفت علمیه . دانشگاهی که تنوع فکری رو کم یا حذف کنه هیچ نقشی رو تو پیشرفت علمی ایفا نمی کنه..

بهترین دانشگاههای دنیا برای پیشرفت علمیشون دانشجو با ملیت و نژاد مختلف از سراسر دنیا میگیرن تا تنوع فکری تو دانشگاه باشه ولی تو ایران تصمیم گیرنده های برای حل مشکلاتی که مسببش خودشون هستن تنوع فکری تو پایین ترین سطح ممکن(جنسیت ها) رو تو دانشگاه حذف میکنن!

9. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من چندین صفحه در مورد تفکیک و اثرش بر ازدواج و آشنایی حرف زدم ، گمانم موضوع با جزئیات در این مورد مشخصه ، هرکسی هم میتونه با توجه

به اعتقادات و افکار خودش و تحلیل خودش درباره ی موضوع فکر کنه و قضاوت کنه راجع به مسائل ( نه راجع به من و افکار من ) ....

من یه سری افکار رو به بحث گذاشتم تا نظر بقیه رو هم بدونم ، تا اینجا اون چیزی که میخواستم به دست آوردم و از اینجا به بعد اگه نقل قول یاسوال

هست که جواب میدم ولی سعی میکنم همونجور که برخی از دوستان مایل بودند دیگه این بحث رو ادامه ندم ، از سایر دوستان هم خواهش دارم که

بحث جنسی و فرهنگی نکنن ... راجع به خواستگاری ، مهریه ، شیربها و به قول فریدون درباره ی نون سنگک و اینا بحث کنید ، واللا ، با این نوناشون ...

11. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

در این جامعه ایز.له شده حتی اگه بحث علمی رو نادیده بگیریم دانشگاه محلی برای یاد گرفتن برخورد صحیح با جنس

مخالف هست که بعدها ازاین تجربه میشه در محیط های کاری استفاده کرد

بعضی تفکرات را میبینم افسوس میخورم که افراد چه دیدی به دانشگاه دارند دانشگاه یکجای علمی هست اینجور که دوستان

میگند با جنس مخالف پروزه برندارند خیلی از پروزه ها رو استاد گروه هاش رو انتخاب میکنه و هیچ چیز دست دانشجو نیست

پروزه هایی با گروه های چندین نفره که باید به اداره ها و شرکت ها سر بزنند و یا اصلا خود انجمن علمی ها که اونجا مجل گفت و گوی

علمی هست !

.

13. 3 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ربط این قسمت به این تاپیک و بحث رو متوجه نشدم راستش هنوز سمت ادمینی پیدا نکردم که نسبت به موضوعاتی که تو سایتم بهش می پردازن بخوام اظهار نظری کنم این تاپیک هم مثل اثبات روح تو یه انجمن تخصصی کامپیوتر مطرح شده ...با استدلال شما باید همه انجمن هاو زیر مجموعه ها و تاپیک های غیر مرتبط به کامپیوتر از جمله این تاپیک remove بشن.

فرعیات نیست این اصل موضوع هست که شما تا زمانی که تو یه دانشگاه با تفکیک جنسیتی درس نخونید متوجه تفاوت و منظور صحبت من نخواهید شد. الان من و سایر دوستان 100 ها دلیل منطقی برای شما بیاریم شما باز هم با روش خودتون بر اساس شنیده هایی که بعضا به قول خودتون جک هم هستن رای میدین به تفکیک جنسیتی( که رای من و شما هم اثر رو تصمیم گیری نداره )

پس قبول دارین که برای تبادل نظر علمی نیاز به وجود جنس مخالف هست این استثنایی که قائل شدین و راه حل راحتی رو ارائه دادین برای 1 نفر استثناست ولی ما تو دانشگاه با موارد زیادی روبرو هستیم اگر بخوایم تمام این استثنا ها رو جمع کنیم تو تمام رشته ها تو تمام زمینه ها همه داتشگاه دخترونه و پسرونه باید برای تبادل نظر علمی به دانشگاههای هم مراجعه کنن خب به نظرتون با این اوصاف تفکیک جنسیتی چه معنایی داره؟!

درباره دانشگاه علم صنعت/ فردوسی مشهد/ علامه طباطبایی تهران که گفتم کنترل شدید برای روابط دختر و پسر قبل از تفکیک وجود داشت دلیل تفکیک جنسیتی تو این دانشگاهها چی می تونه باشه ؟ اگر به نظر شما برای تست هست دقیقا چه چیزی که اصلا اتفاق نیفتاده و با کنترل دانشجوها اصلا اجازه اتفاق افتادن رو نداشته باعث تفکیک جنسیتی شده ؟

برای دانشجوی یه رشته ای مثل پزشکی با این حجم درسی که داره و تعداد واحد های درسی و وقت کمی که برای برگزاری کلاس هاو آزمایشگاهها وجود داره و اهمیتی که رشته داره صحبت درباره تفکیک جنسیتی یه کار دور از عقله. اصل محیط علمی فقط با وجود طرز فکر و ایده و اطلاعات مختلف برای تبادل علمی قابل قبوله وگرنه تو محیطی که هیچ تنوع فکری نباشه علمی هم تولید نمیشه .

وابستگی به همیاری و کمک از فکر هر دانشجویی چه دختر و چه پسر تو هر رشته ای وجود داره هدف دانشگاه پیشرفت علمیه و تنوع فکری لازمه پیشرفت علمیه . دانشگاهی که تنوع فکری رو کم یا حذف کنه هیچ نقشی رو تو پیشرفت علمی ایفا نمی کنه..

بهترین دانشگاههای دنیا برای پیشرفت علمیشون دانشجو با ملیت و نژاد مختلف از سراسر دنیا میگیرن تا تنوع فکری تو دانشگاه باشه ولی تو ایران تصمیم گیرنده های برای حل مشکلاتی که مسببش خودشون هستن تنوع فکری تو پایین ترین سطح ممکن(جنسیت ها) رو تو دانشگاه حذف میکنن!
    شما از پستای من هم احتمالا فقط جوکهاش رو خوندی چون خیلی مسائل دیگه همراه با این جک ها بود .

چیزی که شما باید بهش توجه میکردید توی بحثهای من ، کنار زدن آسیب های اجتماعی از دانشگاه به هر روش ممکن بود ، که بهش معلومه توجه نکردید ، نماینده ی دولت نیستم ، چیزی که من درمورد تفکیک جنسیتی میگم توی بحثها مشخصه که هدفش چیه . الان دقیقا اون دانشگاههایی که نباید تفکیک میشده شده و اونایی که باید تفکیک میشده فضاش رو مختلط تر کردن .
    چیزی هم که من باید توی بحث شما بهش توجه میکردم این بود که تفکیک جز در صورت تخصصی کردن یک موضوع در دانشگاه اشتباهه و هرچه بیشتر به سمت تجمیع بریم محیط علمی بهتر وفعال تری خواهیم داشت که من متوجه این موضوع هستم ولی این تجمیع آسیبهایی هم داره که شما هنوز نمیخوای جدی بگیریش.

15. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما از پستای من هم احتمالا فقط جوکهاش رو خوندی چون خیلی مسائل دیگه همراه با این جک ها بود .

چیزی که شما باید بهش توجه میکردید توی بحثهای من ، کنار زدن آسیب های اجتماعی از دانشگاه به هر روش ممکن بود ، که بهش معلومه توجه نکردید ، نماینده ی دولت نیستم ، چیزی که من درمورد تفکیک جنسیتی میگم توی بحثها مشخصه که هدفش چیه . الان دقیقا اون دانشگاههایی که نباید تفکیک میشده شده و اونایی که باید تفکیک میشده فضاش رو مختلط تر کردن .
    چیزی هم که من باید توی بحث شما بهش توجه میکردم این بود که تفکیک جز در صورت تخصصی کردن یک موضوع در دانشگاه اشتباهه و هرچه بیشتر به سمت تجمیع بریم محیط علمی بهتر وفعال تری خواهیم داشت که من متوجه این موضوع هستم ولی این تجمیع آسیبهایی هم داره که شما هنوز نمیخوای جدی بگیریش.
    شما باید اول هدف دانشگاه رو بدونید هدف دانشگاه در درجه اول علمه نه حل مسئله ازدواج و روابط دختر و پسر! صرف اینکه شما تو یه دانشگاه روابطی خارج از تمایل خودتون دیدین دلیل منطقی برای محدود کردن پیشرفت علمی یه دانشگاه نیست و همیچین تصمیمی هم عاقلانه نیست.

برای حل این مشکل راه حل های عاقلانه تری وجود داره نه اینکه کلا بزنیم اصل موجودیت دانشگاه رو از بین ببرین که مشکل حل شه

17. 6 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

شما باید اول هدف دانشگاه رو بدونید هدف دانشگاه در درجه اول علمه نه حل مسئله ازدواج و روابط دختر و پسر! صرف اینکه شما تو یه دانشگاه روابطی خارج از تمایل خودتون دیدین دلیل منطقی برای محدود کردن پیشرفت علمی یه دانشگاه نیست و همیچین تصمیمی هم عاقلانه نیست.

برای حل این مشکل راه حل های عاقلانه تری وجود داره نه اینکه کلا بزنیم اصل موجودیت دانشگاه رو از بین ببرین که مشکل حل شه
    وقتی دانشجو مشکل پیدا کنه علم از کجا میخواد بیاد ؟

بحث تمایل من نیست ، بحث آسیبه . به جای تمرکز روی من روی بحث تمرکز کنید.

تنها راهی که بهش رضایت میدن با وضعیت موجود همینه.

19. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •