جدی میرید این ویدئو های گیم اسپات رو میبینید ؟ این سایت حتی بلد نیست نمره بده ! خدایی ولش کنید خیلی خیلی ببخشیدا سایتش خیلی اوسه!![]()
جدی میرید این ویدئو های گیم اسپات رو میبینید ؟ این سایت حتی بلد نیست نمره بده ! خدایی ولش کنید خیلی خیلی ببخشیدا سایتش خیلی اوسه!![]()
دقیقا برای این حرف شما هم یک ویدیو گذاشته که میگه چرا به بازی 9 داده. توی این ویدیو وقتی کامنت های بقیه رو میخونه که به سایت ف-ح-ش میدن خیلی خنده داره. دلیلهاش هم تا حدودی قانع کننده هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید بد نیست
محتوای مخفی: سوال
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
Last edited by P_666; 30-09-2013 at 00:41.
سوالای مربوط به ماموریتو اسپویلر کن!
محتوای مخفی: جواب
باز هم هیچ حرفی خواصی نداشت بزنه ! اومده میگه مردم بلد نیستن ما بلدیم بعدش 9 خیلی خیلی عالیه ! تو برمیداری به هر بازی 9 میدی بعد به اینم 9 میدی ! اگه تاحالا 5 تا هم 9 نداده بود چیزی نمیگفتن مردم ! IGN هم صد درصد خیلی بهتر از این Gamespot هست ! هیچ وقت نامردی نمره نمیده و دل گیمرا رو نمیشکنه دمش گرم !باید هر بازی رو در زمان خودش حساب کنی ! GTA IV 2 سال پیش 10 بوده اینم برای زمان حال 10 هست ! نه اینکه 40 تا بازی با این سبک وجود داره اگرم باشه مال خود R* هست ! بازی بشدت فوق العاده هست ! اگه خیلی گیم اسپات مشکل داره میتونه نمرشو از 100 بکنه که مشکل پیش نیاد ! منم اگه بودم همون کامنت هایی رو که خوند میزاشتم ! منم اصلا فرد تعصبی نیستم بازی که بد باشه بده ! ViVa IGN
![]()
Last edited by Mool Tee; 29-09-2013 at 20:45.
بابا داستانو لو ندید دیگه یکی چند صفحه پیش یکی ب اخر بازی اشاره کرد ادم دلش نمیاد دیگه بازی کنهاعصابم خورد شده
من شهرستان کاشان هستم GTA V نمیدونن چیهDDD
سلام
دوستان چطوری میشه بازی رو بعد از هر مرحله بصورت دستی save کرد؟
قابلیت auto save رو برداشتم تا اگر برادرم بازی میکنه و تو مراحل میره save نشه.
سلام.سلام
دوستان چطوری میشه بازی رو بعد از هر مرحله بصورت دستی save کرد؟
قابلیت auto save رو برداشتم تا اگر برادرم بازی میکنه و تو مراحل میره save نشه.
میتونی بروی توی خونت و بخوابی(بری کنار تخت و بعد دکمهای که نشون داده میشه رو بزنی)
یا اینکه از توی گوشیت quick save رو انتخاب کنی...........
ممنون.
با گوشی چطوری سیو میشه؟با کدوم دکمه؟کنسولم PS3 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)