تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 720 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273673 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اگه خونت تاریکه بزار رو مود سینما، تصویر عادی(نه گرم نه سرد) روشنایی بزار 70-75
    اونیکی روشنایی نور هم روی +2 ، بسته به فیلمی که می بینی کم و زیاد کن.
    مثلن اگه خیلی مشکی بود بزار روی +6-8
    ارادتمند آرتام.

2. 2 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یکی از اساتید لطف کنه بگه اولا من با خوندن تاپیکهای مختلف سایت بین گرفتن پلاسما وال سی دی موندم کیفیت وشفافیت در کدام یکی بهتره؟اینکه میگن پلاسما شفافیت ال سی دی رو نداره درسته؟ثانیا لطف کنید بگین من بین پلاسماTH-P50X20 وال سی دی sony ex46500 کدامیک رو انتخاب کنم؟

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عرض شد خدمت دوستان
    اين دوستمون راست ميگه ... بسكه اين انجمنا رو چك كردم چت كردم . من يه tv ميخوام كه از هر نظر خوب باشه همه چيشم كامل باشه و البته كه بودجه من محدوده و تا 1.800.000 ميتونم براش هزينه كنم .
    جناب Alucard كه مثله اينكه شما از اساتيد هستين يا بقيه اساتيد ديگه لطف كنين منو راهنمايي كنين . يه tv در سايز 40-42 باشه usb اون كامل باشه (فيلم بشه ديد ... پسونداي معروف ) به Internet وصل بشه و بتونه سايتاي مختلف رو باز كنه(شنيدم كه فقط بعضي از Url ها رو كه توش معرفي شده رو باز ميكنه) .PIP در صورت امكان داشته باشه(گارانتي هم برام مهمه).تو جمهوري كه رفتم تو پاناسونيك بلا استثنا همه ناميندگياشون Plasma V20 رو معرفي كردن ! آيا اين گزينه خوبيه و شفافيت تصويرش زياد هست ؟ 2- تو هايپر استار بهم Philips 7605 يا 8605 رو بهم معرفي كردن 3- يكي هم Samsung 6960 رو كفت !؟!؟ حالا اساتيد من چه كنم كه بد گير كردم ... كه اصلا Plasma بگيرم يا Led و از اينا كدومشون بهتره و كاملتره .(البته اين سيستم Philips كه Amblilight داره بنظر جالب ميزنه ولي خودم عشق Panasonic م
    ببخشيد روده درازي كردم ولي واقعا گيجم و تو جمهوريهم هر كي يه جور ميخواد جنسشو بهت بندازه
    منتظر جواب كامل اساتيد بزرگوار هستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بهترين مدل سينماي خانگي كه با تلويزيون 42V20 بتوان ست كرد را معرفي كنيد.قيمت زير 500 تومن

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=hamid.007;5849615]
    سلام دوستان 2 تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.

من 2 ماه هست که تلویزیون p50v20r گرفتم ولی دیشب موقع نمایش تصاویر تک رنگ متوجه شدم آرم شبکه pmc فقط قسمتfamily اون روی صفحه جا مونده برای رفع این مشکل باید چیکار کنم؟
    تو 100 ساعت اول هم از مد عادی استفاده کردم

سلام . بالاخره چي شد ؟ مشكل صفحه حل شد يا نه ؟‌ چجوري؟‌

داره خودمونی میشه hero2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام.آقا مهدی.
    این پستی است که خودت تو تایپیک v20 زده بودی.چی شد که یهو نظرت برگشت؟مگه همون موقع تصویر 6900 رو ندیده بودی؟راستی به نظرت 6900 رو بگیرم یا صبر کنم تا مدل های 2011 بیاد؟نکنه اون موقع مثل حالا که c650نایاب شده.6900 هم دیگه گیر نیاد؟
    دوست عزیز من الان دو ماهی هست که v20 دارم.اولش که گرفته بودم زیاد راضی نبودم چون به نظرم زیاد تصویرش خوب نبود اما بعد از رعایت مسایل فنی 100 ساعت اول واقعا موضوع فرق کرد من خواهرم ال ای دی داره تصویر ال سی دی هم زیاد دیدم اما باور کن که بعد از حدود 200 ساعت کار با این تی وی به شرط رعایت نکات اولیه هیچ تلویزیونی به گرد پای v20 نمیرسه.
    البته این نظر من هستش.باز هم میتونی تحقیق کنی.و بهتر هم این هست از کسایی تحقیق کنی که این تی وی رو دارن نه اونهایی که از راه دور چیزهایی شنیدن.که شاعر گفته شنیدن کی بود مانند دیدن.
    در ارتباط با 3D همکه قبلا هم گفتم تا یه تکنولوزی کامل نشه نباید براش هزینه کرد.به نظر من که کار اشتباهیه.
    فعلا بهترین گزینه v20 اون هم 42 هست.

امری بود در خدمتیم[/QUOTE]

8. این کاربر از hero2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

دوست عزیز من الان دو ماهی هست که v20 دارم.اولش که گرفته بودم زیاد راضی نبودم چون به نظرم زیاد تصویرش خوب نبود اما بعد از رعایت مسایل فنی 100 ساعت اول واقعا موضوع فرق کرد من خواهرم ال ای دی داره تصویر ال سی دی هم زیاد دیدم اما باور کن که بعد از حدود 200 ساعت کار با این تی وی به شرط رعایت نکات اولیه هیچ تلویزیونی به گرد پای v20 نمیرسه.
    البته این نظر من هستش.باز هم میتونی تحقیق کنی.و بهتر هم این هست از کسایی تحقیق کنی که این تی وی رو دارن نه اونهایی که از راه دور چیزهایی شنیدن.که شاعر گفته شنیدن کی بود مانند دیدن.
    در ارتباط با 3D همکه قبلا هم گفتم تا یه تکنولوزی کامل نشه نباید براش هزینه کرد.به نظر من که کار اشتباهیه.
    فعلا بهترین گزینه v20 اون هم 42 هست.

امری بود در خدمتیم
    حالا بعد مدتها که این پست رو دیده ام جا خوردم
    دارم قاط می زنم
    مهدی جان چطور شده که نظرتون از V20 برگشته و انتخابتون سامسونگ C6960 شده.
    لطفا برای این تشویشی که در اذهان عمومی بوجود اومده یه توضیحی ایراد بفرمایید.

داره خودمونی میشه khansalar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام عرض شد خدمت دوستان
    اين دوستمون راست ميگه ... بسكه اين انجمنا رو چك كردم چت كردم . من يه tv ميخوام كه از هر نظر خوب باشه همه چيشم كامل باشه و البته كه بودجه من محدوده و تا 1.800.000 ميتونم براش هزينه كنم .
    جناب Alucard كه مثله اينكه شما از اساتيد هستين يا بقيه اساتيد ديگه لطف كنين منو راهنمايي كنين . يه tv در سايز 40-42 باشه usb اون كامل باشه (فيلم بشه ديد ... پسونداي معروف ) به Internet وصل بشه و بتونه سايتاي مختلف رو باز كنه(شنيدم كه فقط بعضي از Url ها رو كه توش معرفي شده رو باز ميكنه) .PIP در صورت امكان داشته باشه(گارانتي هم برام مهمه).تو جمهوري كه رفتم تو پاناسونيك بلا استثنا همه ناميندگياشون Plasma V20 رو معرفي كردن ! آيا اين گزينه خوبيه و شفافيت تصويرش زياد هست ؟ 2- تو هايپر استار بهم Philips 7605 يا 8605 رو بهم معرفي كردن 3- يكي هم Samsung 6960 رو كفت !؟!؟ حالا اساتيد من چه كنم كه بد گير كردم ... كه اصلا Plasma بگيرم يا Led و از اينا كدومشون بهتره و كاملتره .(البته اين سيستم Philips كه Amblilight داره بنظر جالب ميزنه ولي خودم عشق Panasonic م
    ببخشيد روده درازي كردم ولي واقعا گيجم و تو جمهوريهم هر كي يه جور ميخواد جنسشو بهت بندازه
    منتظر جواب كامل اساتيد بزرگوار هستم
    دوست عزیز به غیر از قابلیت پخش فرمتهای بیشتر از طریق usb وی 20 همه جوره نظرتون تامین میکنه مطمئن باشید
    به نظر من نباید به خاط پخش فرمت بیشتر این تی ویو نادیده بگیرین چون کار تی وی نمایشه تصویر از رو سورس خوب با بهترین کیفیت ممکنه نه قابلیت پخش فرمت های بیشتر چون این کار مثل این میمونه که شما یه گوشی چینی رو به خاطر داشتن امکان تلویزیون و چیزای دیگه مثلا به آیفون ترجیح بدین

11. 2 کاربر از khansalar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    لطفا آدرس و تلفن مغازه رو برای من پی ام کنید .. ممنون
    سلام آدرسوتلفن روبه منم بدین ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بهترين مدل سينماي خانگي كه با تلويزيون 42V20 بتوان ست كرد را معرفي كنيد.قيمت زير 500 تومن
    سلام

فقط دو مدل از سینما خانگی های موجود با V20 هماهنگ یا به قولی ست هستند ، اول به خاطر نسخه Viera Link و دیگری هم به خاطر قابلیت بازگشت صدا یا همان ARC که یکی از مزیت های مهم آن است . اگر می خواهید حدود 500 هزینه کنید فقط مدل SC-PT980 با تلویزیون شما هماهنگ است که قیمت فعلی این مدل هم بین 550 تا 580 هزار تومان است. مدل دیگر هم که با دیسک بلوری است مدل SC-BT735 است که قیمت بالای 700 هزار تومان دارد و فعلا هم در بازار موجود نیست!!!

از نظر کیفیت صدا و پخش هم اگر به درستی سینما خانگی را کالیبره کنید این دو مدل یکی از بهترین سینما خانگی های فعلی بازار با برند پاناسونیک در رنج قیمت خود هستند.

14. 2 کاربر از irmedia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •