تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 197 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

انصاری‌فرد در پرسپولیس ماندنی شد

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس که در چند روز گذشته مذاکراتی با مسوولان این باشگاه برای تمدید قرارداد خود داشت، سرانجام با آنها به توافق رسید.

انصاری‌فرد پس از هادی نوروزی، دومین مهاجم پرسپولیس است که قرارداد خود را با این تیم تمدید می‌کند.

به گزارش ایسنا، علی دایی نخستین کسی بود که کریم انصاری‌فرد را به فوتبال حرفه‌ای ایران معرفی کرد و زمانی که این بازیکن 19 سال سن داشت در تیم اصلی سایپا به او بازی داد.

2. این کاربر از Aryana_b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

ظاهراً ایران دوباره داره لژیونر خیز میشه ... هر چند تو لیگای نه چندان بزرگ ...

بعد از اینکه جهانبخش به NEC هلند رفت (یا حداقل داره میره)، حالا دینامو کیف هم رضا حقیقی رو می خواد ...

مذاکرات هم جدی شده و تصمیم گیری بر عهده رویانیانه ...

من که امیدوارم اجازه بدن این بازیکنا برن اروپا ... تو لیگ خودمون هیچی نمیشن

پرسپولیس هم بدون حقیقی می تونه همون بازیای معمولی گذشته رو انجام بده !

یه هافبک دفاعی خوب جذب کنن، با فروش حقیقی پول خوبی گیرشون میاد ... چون قراردادش سه ساله است با تیم ...

4. 14 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اصلا از انصاری فرد خوشم نمیاد
    با اون همه صروصدا با اون همه پول اومد ولی هیچکاره خاصی نکرد
    مثل یه بازیکن کاملا عادی بود امسال
    امیدوارم فصل بعد بهتر بشه تا پولی که براش خرج میکنن ارزش داشته باشه

+

اومدن علی دایی = شکوندن رکورد تعداد مساوی تو لیگ
    (البته امیدوارم اینجوری نشه)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

جادوگر: برای دایی و پرسپولیس آرزوی قهرمانی دارم/حق مربی است بازیکنانش را انتخاب کند!
    سایت هواداران پرسپولیس: هافبک سابق تیم فوتبال پرسپولیس گفت از صمیم قلب برای پرسپولیس و علی دایی آرزوی موفقیت و قهرمانی دارم. علی کریمی در خصوص منتفی شدن حضورش در پرسپولیس گفت: سرمربی بدون شک برای ساختن تیم خود اختیار تام دارد تا بهترین تصمیم‌ها را بگیرد. هر مربی باید نفرات خودش را انتخاب کند تا بتواند موفق شود.
    وی افزود: در قبال پرسپولیس و علی دایی نیز همین موضوع صدق می‌کند. دایی حق دارد با نفراتی کار کند که مورد اعتمادش است همانطور که یک بازیکن می‌تواند به یکی از پیشنهادهایش برای بازی جواب مثبت دهد مربی هم می‌تواند این کار را انجام دهد.
    کریمی ادامه داد:‌ هیچ دلخوری از این مسئله ندارم چون در فوتبال حرفه‌ای این مسائل طبیعی است من برای پرسپولیس و علی دایی صمیمانه آرزوی موفقیت و حتی قهرمانی دارم و امیدوارم به اهدافش برسد.
    وی در خصوص حمایت هواداران از خودش نیز گفت: همیشه هواداران به من لطف داشتند. من بعد از خدای بزرگ هر چه دارم از این هواداران است اما آنها بدانند این تیم از تمام کسانی که پیراهنش را پوشیده‌اند بزرگتر است.
    قبل از من هم فوتبالیست‌های بزرگی در این تیم بوده‌اند و قطعا در آینده نیز این اتفاق تکرار می‌شود و مطمئنم در آینده فوتبالیست‌های بزرگی به پرسپولیس می‌آیند و می‌روند اما چیزی که می‌ماند پرسپولیس است. پس باید هواداران از این دارایی‌های خود حمایت کنند تا با موفقیت پرسپولیس دل هواداران شاد شود.
    وی در پایان در پاسخ به این سؤال که برای روشن شدن تکلیفش در فصل آینده چه برنامه ای دارد، گفت: هنوز چیزی مشخص نیست.

7. 4 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

چراغ سبز دایی به دروازه‌بان برزیلی/ نیلسون در پرسپولیس می‌ماند

علی دایی به نیلسون اعلام کرد او را برای فصل بعد می‌خواهد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دروازه‌بان برزیلی پرسپولیس که فصل گذشته عملکرد خوبی در این تیم داشت و خیلی زود در میان هواداران محبوب شد، امروز برای مذاکره مجدد با مسئولان باشگاه پای میز مذاکره نشست و برای تمدید قرارداد به توافق رسید.

سرمربی پرسپولیس در تماس تلفنی که با مدیر برنامه‌های نیلسون داشت، اعلام کرد این دروازه‌بان را برای فصل بعد می‌خواهد و روی او حساب می‌کند. قرار است نیلسون به زودی قرارداد خود را امضا کند.

9. این کاربر از Aryana_b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اولویت فعلی علی دایی برای بالانس نسبی پرسپولیس در لیگ سیزدهم دو هافبک است.

سایت گل - هرچند کار یارگیری پرسپولیس برای سیزدهمین دوره لیگ برتر قبل از انتخاب علی دایی برای هدایت این تیم شروع شده بود ولی این روند بعد از حضور دایی شکل هدفمندانه تری گرفت.
    تا به این لحظه قرمزهای پایتخت میلاد غریبی از سایپا، مهرداد کفشگری از راه آهن ، محمد عباس زاده از صنعت ساری و یونس شاکری را از ابومسلم را به خدمت گرفته اند و گفته می شود برای نهایی کردن قرارداد شجاع خلیل زاده هم مشکل چندانی ندارند. حمیدرضا علی عسگری هم از راه آهن به پرسپولیس برگشته است.
    در عین حال تا اینجای کار به نظر می رسد که قرمزها تقریبا هیچ یک از بازیکنان کلیدی خود را از دست نداده اند و اگر تکلیف سیدجلال حسینی روشن شود، تقریبا همه ایرانی ها موثر این تیم حفظ شده اند. در مورد بازیکنان خارجی هم گویا دایی پروویچ را خواسته و ولاتکو را نمی خواهد و نیلسون هم می ماند.
    در حال حاضر به نظر می رسد اولویت های دایی برای موجودیت اصلی تیمش در حال حاضر دو هافبک باشد*.
    به هرحال با رفتن مهدی مهدوی کیا، علی کریمی، مهرزاد معدنچی و ولاتکو گروزدانوفسکی و عدم علاقه علی دایی به حفظ میثم نقی زاده در خط میانی پرسپولیس فقط غریبی، کفشگری و علی عسگر را به خدمت گرفته و الزام دارد تا دو هافبک میانی کارآمد دیگر را جذب کند.
    *در خط دفاع چه سیدجلال بماند و چه شجاع خلیل زاده به جایش بیاید، ظرفیت در قلب دفاع تکمیل است ولی پرسپولیس به یک مدافع راست خوب نیاز دارد تا حسین ماهینی بدون رقیب نماند و برای حفظ جایگاهش در ترکیب اصلی بیشتر بجنگد.
    *در خط حمله اگر 4 مهاجم باقی مانده از نیم فصل دوم دوره قبلی حفظ شوند که به نظر چنین خواهد شد و جذب یونس شاکری و محمد عباس زاده ، پرسپولیس عملا به مهاجم نیاز ندارد .
    البته تمام این گمانه زنی ها برای بالانس شدن پرسپولیس بود و شاید این نفرات برای رسیدن قرمزها به هدفشان یعنی قهرمانی کفایت نداشته باشند. شاید هم علی دایی بخواهد خلاف این نظریه را به اثبات برساند.

11. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

اولویت فعلی علی دایی برای بالانس نسبی پرسپولیس در لیگ سیزدهم دو هافبک است.

سایت گل - هرچند کار یارگیری پرسپولیس برای سیزدهمین دوره لیگ برتر قبل از انتخاب علی دایی برای هدایت این تیم شروع شده بود ولی این روند بعد از حضور دایی شکل هدفمندانه تری گرفت.
    تا به این لحظه قرمزهای پایتخت میلاد غریبی از سایپا، مهرداد کفشگری از راه آهن ، محمد عباس زاده از صنعت ساری و یونس شاکری را از ابومسلم را به خدمت گرفته اند و گفته می شود برای نهایی کردن قرارداد شجاع خلیل زاده هم مشکل چندانی ندارند. حمیدرضا علی عسگری هم از راه آهن به پرسپولیس برگشته است.
    در عین حال تا اینجای کار به نظر می رسد که قرمزها تقریبا هیچ یک از بازیکنان کلیدی خود را از دست نداده اند و اگر تکلیف سیدجلال حسینی روشن شود، تقریبا همه ایرانی ها موثر این تیم حفظ شده اند. در مورد بازیکنان خارجی هم گویا دایی پروویچ را خواسته و ولاتکو را نمی خواهد و نیلسون هم می ماند.
    در حال حاضر به نظر می رسد اولویت های دایی برای موجودیت اصلی تیمش در حال حاضر دو هافبک باشد*.
    به هرحال با رفتن مهدی مهدوی کیا، علی کریمی، مهرزاد معدنچی و ولاتکو گروزدانوفسکی و عدم علاقه علی دایی به حفظ میثم نقی زاده در خط میانی پرسپولیس فقط غریبی، کفشگری و علی عسگر را به خدمت گرفته و الزام دارد تا دو هافبک میانی کارآمد دیگر را جذب کند.
    *در خط دفاع چه سیدجلال بماند و چه شجاع خلیل زاده به جایش بیاید، ظرفیت در قلب دفاع تکمیل است ولی پرسپولیس به یک مدافع راست خوب نیاز دارد تا حسین ماهینی بدون رقیب نماند و برای حفظ جایگاهش در ترکیب اصلی بیشتر بجنگد.
    *در خط حمله اگر 4 مهاجم باقی مانده از نیم فصل دوم دوره قبلی حفظ شوند که به نظر چنین خواهد شد و جذب یونس شاکری و محمد عباس زاده ، پرسپولیس عملا به مهاجم نیاز ندارد .
    البته تمام این گمانه زنی ها برای بالانس شدن پرسپولیس بود و شاید این نفرات برای رسیدن قرمزها به هدفشان یعنی قهرمانی کفایت نداشته باشند. شاید هم علی دایی بخواهد خلاف این نظریه را به اثبات برساند.
    یه سوال
    رضا حقیقی کجاست پس؟
    یا نوری

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نيلسون:خيلي سعي کردم زودتر به توافق برسم

دروازه‌بان برزيلي پرسپوليس گفت: خيلي سعي کردم با توجه به علاقه‌ام به پرسپوليس زودتر با اين تيم به توافق برسم.

نيلسون کوريا در خصوص آخرين وضعيتش با باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: خيلي سعي کردم با توجه به اينکه خاطرات خوبي با پرسپوليس داشتم خيلي زودتر قراردادم را با اين تيم تمديد کنم اما فعلاً اين امر رخ نداده است.

به گزارش فارس، وي افزود: شنيده‌ام که پرسپوليسي‌ها با رحمان احمدي به توافقاتي رسيده‌اند که من اميدوارم با اين دروازه‌بان پرسپوليس قهرمان شود و احمدي مبارک پرسپوليسي‌ها باشد
    __________________________________________________ _____________________
    اه گندتون بزنه پارسال با اینکه وضعمون خوب نبود اما یه جا خیالمون راحت بود اونم دروازه بود از وقتی گردان رفت رو نیمکت و نیلسون امد حداقل بابت هر شوت مذخرفی تنمون نمی لرزید اما خوب دوباره یه فصل کامل باید از هر توپی که از هر جای زمین زده میشه رو دروازه بترسیم که رحمان جان لطف کنه گل نخوره

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

این خبر نیلسون که خیلی عجیبه ...

من همین امروز صبحش خبری خوندم مبنی بر توافق دوباره با نیلسون
    احتمالاً این مصاحبه با نیلسون واسه دیروزه ...

چون رحمان احمدی هم با سپاهان داخلی بست ...

تو همه خبرا هم اومده که دایی روی نیلسون نظر مثبتی پیدا کرده ...

بعداً نوشت :

نيلسون با عقد قراردادي يک ساله امشب به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
    پس از جلسه نهايي نيلسون با مسئولان باشگاه پرسپوليس بالاخره اين دروازه‌بان برزيلي با قرمزپوشان به توافق نهايي رسيد و دقايقي قبل با امضاي رسمي به مدت يک‌سال ديگر در پرسپوليس ماند.

به گزارش فارس، اين در شرايطي است که رحمان احمدي هم در آستانه پيوستن به پرسپوليس قرار دارد.

یه سوال
    رضا حقیقی کجاست پس؟
    یا نوری
    نوری که فکر می کنم به توافق رسیده و قراره قراردادشو تمدید کنه

اما حقیقی به شدت دوست داره بره دینامو کیف
    اما دایی و رویانیان مخالفن ...

15. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •