واقعا دلم میخواد مصدومیتش زودتر رفع شه و به اوجش برگرده...!
واقعا دلم میخواد مصدومیتش زودتر رفع شه و به اوجش برگرده...!
Last edited by M E S S I; 15-03-2013 at 22:45.
من واقعا میترسم!چون کاسیاس که برگرده لوپز چی میشه؟!آخه لوپز بهش نمیاد از اونایی باشه که حاضر باشن با توجه به عملکرد عالیشون روی نیمکت بشینن.
از طرفی کاسیاس که واقعا کاسیاس مقدسه و لوپز هم ولی خوب نشون داده خیلی عالیه و به شخصه خیلی دوسش دارم و برای کاسیاس جانشین فوق العاده ای بوده تو این مدت.
با این آمادگی بالای لوپز غیر ممکن هست کاسیاس به دروازه رئال برگرده
شاید تو لالیگا واسه رئال بازی کنه -- با توجه به اینکه لالیگا دیگه تموم شده هست واسه رئال
ولی تو لیگ قهرمانان و کوپا دل ری حتی 1 درصد هم مورینیو ریسک نمیکنه که کاسیاس رو بزاره دروازه -- چون هم آمادگی سابق رو نداره و هم لوپز خیلی آمادست
فکر کنم به اوج برگشتنش تا فصل بعد طول بکشه![]()
شبکه تلویزیونی رئال مادرید عربی به نقل از سایت اسلامی "باکسبانجام" اندونزی خبر داد که مسوت اوزیل به هنگام تنها شدن با رونالدو برای او قرآن تلاوت می کند و ستاره پرتغالی رئال مادرید به دقت گوش می کند و این کار را دوست دارد.این سایت اندونزیایی به نقل از اوزیل نوشت: وقتی که با رونالدو تنها می شوم برای او قرآن می خوانم و او از این کار من استقبال می کند. رونالدو همواره از من می خواهد که چگونگی خواندن قرآن را به او یاد دهم. الان او می تواند بعضی از حروف را از هم تشخیص دهد. او سوره "فاتحه" را بیشتر از دیگر سوره ها دوست دارد.در حال حاضر کریستیانو رونالدو با ارینا شایک مدل روسی زندگی می کند. شایعه شده است که نامزد او از خانواده مسلمان چچنی است.
تاریخ بازی های رئال در چمپیونز
بازی رفت
14 فرودین
رئال مادرید -- گالاتاسرای
بازی برگشت
20 فروردین
گالاتاسرای -- رئال مادرید
خدا رو شکر بازی رفت تو 13 به در نخورد که بخواد 13 به در رو خراب کنه![]()
Last edited by wooooow; 16-03-2013 at 01:12.
دانلود مراسم با کیفیت HD شبکه JSC Spost NEWS HD گزارشگر عربی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=======================
کلیپ زیبای پخش شده از 8 تیـم این مرحله
رونالدو در فهرست 25 گلزن برتر تاريخ لاليگا
ستاره پرتغالي رئال مادريد در فهرست 25 گلزن برتر تاريخ لاليگا قرار گرفت.
تشنگي کريستيانو رونالدو به گلزني به حدي است که وي را اکنون در ميان 25 گلزن برتر تاريخ لاليگا قرار داده است. ستاره پرتغالي اکنون 138 گل در ليگ به ثمر رسانده يعني درست به اندازه کوبالا، مهاجم افسانهاي و مجارستاني بارسلونا.
به نقل از فارس، رونالدو اکنون نامش را در کتاب رکوردها ثبت کرد. وي در تنها 127 بازي با ثبت 1.08 گل در هر بازي در مکان بيست و پنجم برترين گلزنان لاليگا قرار گرفت؛ يعني بالاتر از تمام 25 بازيکن اين فهرست که شامل مسي هم ميشود. ستاره آرژانتيني بارسا 0.86 گل در هر بازي به ثبت رسانده است.
اگر رونالدو امشب مقابل مايورکا گلزني کند، با باکرو (بازيکن سابق رئال سوسيهداد و بارسلونا)، باندس ( بازيکن سابق والنسيا و وايادوليد) و آروخو (سويا) برابري خواهد کرد و اگر هتتريک کند با رکورد ايگوا، اسطوره باشگاه والنسيا و سوسيهداد در يک سطح قرار خواهد گرفت.
رونالدو اين فرصت را دارد تا در ادامه فصل به رکورد پوشکاش با 156 گل زده برسد؛ کاري که براي بازيکني مثل رونالدو هم سخت به نظر ميرسد. او بايد در 11 مسابقه باقيمانده 18 گل بزند. 5 مادريدي ديگر به نامهاي سانتيانا (186 گل)، پاينيو (201 گل)، دي استفانو (227 گل) رائول (228 گل) و هوگو سانچز (234 گل) بالاتر از کوبالا قرار دارند.
در حالي که به نظر ميرسد کريستيانو رونالدو به زمان بيشتري براي رسيدن به رکورد اين بازيکنان نياز داشته باشد، امروز در صورت گلزني مقابل مايورکا سيصد و پنجاهمين گل دوران فوتبال خود را ثبت خواهد کرد: 38 گل با تيم ملي پرتغال، 5 گل با اسپورتينگ، 118 گل با منچستريونايتد و 118 گل با رئال مادريد.
25 گلزن برتر تاريخ لاليگا:
1- زارا (251 گل)
2- هوگو سانچز (234)
3- رائول (228)
4- دي استفانو (227)
5- سزار (223)
6- کوئيني (219)
7- پاينيو (210)
8- مسي (209)
9- موندو (195)
10- سانتيانا (186)
11- آرزا (182)
12- گوروستيزا (178)
13- ويا (168)
14- اتوئو (162)
15- لوئيس آراگونس (160)
16- پوشکاش (156)
17- خوليو ساليناس (152)
18- اسکودرو (150)
19- دني (147)
20- تامودو (145)
21- ايگوا (141)
22- آراخو (139)
23- بادنس (139)
24- باکرو (139)
25- کريستيانو رونالدو (138)
26- کوبالا (138)
دانلود مراسم به طور کامل
زمان :38 دقیقه
شبکه Euro Sport
زبان انگلیسی
کیفیت :SD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------
بازی امشب رو هم بردیم
درسته لالیگا دیگه تموم شده هست واسه رئال
ولی واسه بازی تمرینی خوبه
5-2 رئال برد
هیگواین 2 گل
رونالدو 1 گل
بنزما 1 گل
مودریچ 1 گل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)