دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم حدود 760 یا 780 بود .
دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم حدود 760 یا 780 بود .
دوستان اس 3 نرم افزار نوشتن یا دفترچه یادداشت نداره ؟ یعنی فقط همون اپلیکیشنی هست که میشه باهاش نقاشی کشید یا چیزه دیگه ایی هم داره ؟
چرا evernote استفده نمیکنی؟ عالیه!
ممنون ولی گوشی من اصلا evernote نداره . کلا یه s memo .
قبلا که گلکسی اس داشتم یه نرمافزار خوب برای نوشتن داشت ولی مثل اینکه برای اس3 باید جداگونه بریزم .
اینی که گفتم هم نرم افزار جداس
S note هم داره فکر کنم.دم دست نیس چک کنم
سلام دوستان
من به تازگی این گوشی رو خریدم و به راهنمایی هاتون نیاز دارم..
می خوام برای گوشیم قاب بگیرم ولی نمیدونم کدومش بهتره .. یه سری هست که قیمتشون 75 تومان هست..و یه سری ژله ای..قیمت برام
مهم نیست ولی میخوام بدونم لازمه آیا؟که ازین نوت بوکیا بگیرم یا نه؟
تو تایپیک وسایل جانبی رو نگاه کردم ولی متاسفانه همچین چیزی پیدا نشد.
از اونایی که این گوشی رو دارند می خوام راهنمایی کنید لطفا...
با تشکـــــر
سلام
گوشي جديد مبارك باشه. قاب كه حتما لازمه، چون اين گوشي اين قدر ظريفه كه با هر ضربهاي ميتونه خرابه بشه يا لااقل به بدنهش لطمه بخوره. اما اين كه قاب نوت بوكي بگيريد يا معمولي بسته به استفاده و سليقه خودتون هست. مثلا براي خودم از همين معموليهاش گرفتم (غير نوتبوكي) چون من حوصله اينو ندارم كه براي مدل نوت بوكي هر وقت ميخوام گوشي رو استفاده كنم لبهش رو برگردونم و بعد با گوشي كار كنم. دوست دارم به محض اين كه گوشي رو از توي كيف يا روي ميز برميدارم و توي دستم ميگيريم سريع بتونم با صفحهش كار كنم. اما خوب، مثلا مدل نوت بوكي ميتونه به حالت پايهاي براي گوشي استفاده بشه و شايد شما اين جوريش رو بيشتر دوست داشته باشيد. پس ببينيد كدومش بيشتر مورد استفادهتون هست. اما در كل به نظرم بهتره كه از نوع گرون قاب نگيريد تا در صورتي كه از يك مدلي خوشتون نيومد يا دلتون رو زد براي عوض كردنش ترديد نكنيد و سريع عوضش كنيد.
ممنونم...و یه سوال دیگه:مثلا براي خودم از همين معموليهاش گرفتم (غير نوتبوكي)
این مدلی ( قاب ) که شما دارید آیا فقط محافظ پشت داره؟ یا برروی خود صفحه هم محافظ یا فقط بر چسب داره؟
سلام
مدلی که دوستمون دارن همین ژله ایی هستن که مدنظرتونه، یعنی شکل ظاهرش همون طوریه، پشت گوشی محافظت میشه، از این مدلای نوت بوکی نگیرین چون واقعا اذیت کننده س.
این مدلای ژله ایی بستگی داره به قیمتش اونایی که یکم گرونترن همراهشون یه محافظ صفحه هم هست، اونایی که ارزونترن ندارن.
قیمتش چنده الان ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)