میگی چطوری باید این کار وکنم ؟ ممنون
میگی چطوری باید این کار وکنم ؟ ممنون
دوستان چطوری میشه برای بازیکنام استوک بخرم ؟ فقط یه جفت دارم که اونم اول فصل بهم دادن که پای مهاجمم کردم![]()
بستگی به فایروالت داره.
برو توی تنظیمات فایروال یه جایی باید لیستی از همه برنامه هات باشه.بعد برای pes دسترسی به اینرنت رو قطع کن.
درود پچ هوای برفی رو میخاستم
درضمن محل کپی کردن پچ رو هم بهم بگید
ممنون
سلام دوست عزیز
کلا تو این نسخه نمیشه استوک خرید
اگه داری Master League میری تنها راه بدست آوردن استوک جدید ، اینه که بازیکن جدید بخری !
مثلا اگه شما دروگبا را بخری ، وقتی دروگبا بیاد تیم شما ، با خودش یه استوک جدید میاره که میتونی اونو ازش بگیری و بدی به بازیکن دلخواه خودت !
البته فکر کنم تاثیر پچ 1.02 اینه که شما وقتی یک بازی رو برنده می شید براتون کفش جایزه در میاد که می تونید برای بازیکنان اختصاص بدید. درست مثل مود بیکام - اِ - لجند
راستی بعضیا چرا به بیکام اِ لجند میگن: بکام لیگ
فکرشو بکنید 23 سالگی شماره 11 رئال مادرید... آورال 109
این دفعه دیگه خیلی شدید رشد کرده بازیکن... کونامی با این کار دیگه ترینرهای PES رو که واسه BAL ارائه میشد رو کساد کرد!
109 سقف رشد هست درسته که چند تا پارامتر هستند که به 99 نرسیدن اما پارامترهای هجومی رسیدن به 99 واسه همین 109 شده آورال بازیکن.
بچه ها این لوگوهای کنار دروازه رو چه طور میشه اضافه کرد :
میخوام لوگوی اتلتیکو مادرید رو کنار دروازش اضافه کنم
دقیقا آرمین جان.شدید و کاملا غیر منطقی.هم با استوکها و هم با خرید آیتمها.یه شبه بازیکن ره صدساله رو میره کلا انگیزه آدم میپره
راستی خیلی شوتاش ناجوره چرا اینجوریه؟ تو pes 2011 از کنار نقطه ی کرنر میزدی گل میشد اینجا منت توپ رو هم می کشی گل نمیشه.
کسی هست بتونه مشکل منو حل کنه؟؟
دارم مستر لیگ میرم و گزینه ارتقا بازیکنان هم فعاله اما پیشرفت نمیکنن بعضی ها هم افت میکنن چرا؟
تمریناتشونم میزان کردم خیلی عجیبه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)