بهشهر، 4096
معلوم نیست چه مرگش شده،اکثر دوستام هم همین مشکل رو دارن و با ترافیکشون دانلود میکنن .
بهشهر، 4096
معلوم نیست چه مرگش شده،اکثر دوستام هم همین مشکل رو دارن و با ترافیکشون دانلود میکنن .
سوالی که ذهن منو حسابی درگیر کرده اینه که ملاک دان استریمه یا تست سرعت سایت اسپید؟
به نظر من تو ایران این چیزا ملاک اصلی نیستش! ملاک اصلی فعلا در دست ارائه دهندگان اینترنته(ISP) مثلا مخابرات بابل مرکز کشاورز ،بچه هایی که دارن با یک مگ سرعت دانلود میکنن! اونوقت مرکز دانشگاه با نهایتش 400 بزور 500 اونم در روز! البته تجهیزات هم مهمه! دوستانی که مثل من شاتل دارن این چیزا رو خوب درک میکنن! یا پارس آنلاین! من طرح 2048 آفیس 5گیگ در ماه رو دارم از شاتل، شبا سرعتم به صفر هم میرسه! هرچقدر شکایتو فحشو دعوا کردم نهایتش چاره ای نشد برام! تازه من شب رایگان هم نیستم! در صورتیکه 128 شاتل شبا دوستم داره با سرعت 400 کیلو بایت رایگان دانلود میکنه ! اصلا مشخص نیستش دقیقا اینا چه غلطی میکنن! باز دم مخابرات مازندران مخصوصا بابل گرم! من که دارم میرم 512 بگیرم از مخابرات! کاش زودتر میگرفتم!
عجب! پس نوبت به مرکز دانشگاهم میرسه!اینجا که یوزر بیشتر داره فک کنم ، باید زودتر تجهیزاتو عوض کنن که ؟
![]()
دان استریم نشون دهنده ی اینه که اینترت شما رو چه سرعتی بسته شده.
4096 Mbps یعنی 4096 مگا بیت بر ثانیه که با تقسیم بر 8 میشه 512 کیلو بایت بر ثانیه
سایت speedtest.net سرعت همون لحظه رو محاسبه و نشون میده.
سرعت در طول شبانه-روز متغیره .
دوستان مخابراتی با این لینک سرعتشونو تست کنند .
از ftp خود مخابرات ( پشت شیر فلکه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب کلی لینک گذاشتم 13 گیگ تونستم بگیرم
اون به خاطر نرم افزار نیست به خاطر کمبود رم تو سیستمه ولی باز اون خودش کار خودشو می کنه و دانلودش رو انجام میده خیالت راحت
دوستان به طور اصولی دان استریم مخابرات باید رو چند باشه؟
واقعا پشت شیر فلکست تا زدم دانلود همون اول سرعت 1.9 شد بدون معطلی و حتی افت و خیز چسبیده بود به ته یک کیلوبایت هم پایین نمیومد حالا این فیلم چی هست کسی تا اخر دانلودش کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)