تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 468 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام عزیز
    راستش هیچ جای کار شما اشتباه نبود فقط شما نباید کنسل میکردید.دفعه اول همیشه طول میشکه چون حدود 400 مگ آپدیت هست.خب دانلود کردن این حجم با idm هم کلی طول میکشه چه برسه به اینی که بدون مدیریت دانلود باشه.
    ممکنه سرعتتون هم پایین باشه.خلاصه یبار دیگه امتحان کنید فقط دیگه کنسل نزنید.یه فیلم آموزشی هست که درست کردم اگه تونستی اونو دان کن تا بتونی تنظیمات kasper updater رو درست کنی.
    وقتی با اون برنامه آپدیت میزنی یه پنجره cmd باز میشه که میتونی توش مراحل کار رو ببینی
    یبار دیگه تست کن فقط دیگه کنسل نکن
    سئوالی بود درخدمتم
    موفق باشی
    ســــــــــــــلام

درصدی ! چیزی ! که نشون بده چقدر دان شده یا چقدر دیگه باقی مانده در نرم افزار نیست ؟ من فقط اون صفحه داس مانند رو دارم ؛ درصد رو نشون نمیده ولی فایل های دانلود شده رو نشون میده .
    سپاس

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

ســــــــــــــلام

درصدی ! چیزی ! که نشون بده چقدر دان شده یا چقدر دیگه باقی مانده در نرم افزار نیست ؟ من فقط اون صفحه داس مانند رو دارم ؛ درصد رو نشون نمیده ولی فایل های دانلود شده رو نشون میده .
    سپاس
    سلام
    نه صدرا جان هیچی نشون نمیده متاسفانه.فقط همون صفحه CMD هست

3. 2 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با سلام. ببخشيد ولی حالم گرفته است. بعه ما گفتن کسپر قوی و....(از اين حرفا) امروز صبح کسپر2013 اينترنت سکيوريتی رو کامل آپديت و يک بار فول اسکن کردم ويروسی پيدا نکرد. امروز همينطوری واسه امتحان کردن نود32 نسخه 6 نود رو نصبيدم ولی... وقتی آپديت واسمارت اسکن کردم... جمعاً 13تا ويروس پيداکرد.(ميشه حالا بگيد چرا اينطوریه؟ تنظيمات کسپر رو هم تغيير نداده بود ) حالا ميگم که: کسپر دوزار هم نمی ارزه(حالا از من گفتن بود خواستين قبول کنيد نخواستين بگين داستان ميگم)

5. 2 کاربر از pa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

با سلام. ببخشيد ولی حالم گرفته است. بعه ما گفتن کسپر قوی و....(از اين حرفا) امروز صبح کسپر2013 اينترنت سکيوريتی رو کامل آپديت و يک بار فول اسکن کردم ويروسی پيدا نکرد. امروز همينطوری واسه امتحان کردن نود32 نسخه 6 نود رو نصبيدم ولی... وقتی آپديت واسمارت اسکن کردم... جمعاً 13تا ويروس پيداکرد.(ميشه حالا بگيد چرا اينطوریه؟ تنظيمات کسپر رو هم تغيير نداده بود ) حالا ميگم که: کسپر دوزار هم نمی ارزه(حالا از من گفتن بود خواستين قبول کنيد نخواستين بگين داستان ميگم)
    سلام :
    اونهایی که پیدا کردید به احتمال خیلی خیلی بالا کرک نرم افزارهای مختلف هستن و دلیلشم اینه که کسپر کاری به کرک نداره اما نود 32 به کرکها مخصوصا تو ورژنهای جدید گیر میده و اونها رو مخرب میشناسه...
    کسپر هر چی باشه دیتابیس و شناسایی خیلی بالاتری از نود 32 داره...اینو دیگه همه و سایتهای تستر اعتراف میکنن....
    شما اول مطمئن بشین که اون شناساییها مخرب هستن و صرف اخطار یا شناسایی نود 32 دلیل مخرب بودن اون شناساییها نیست...
    موفق باشید

7. 8 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    این که عجیب نیست منم بارها سیستمهای که ناد32 داشتن با انتی ویروسهای دیگه ای اسکن کردم و کلی مخرب پاکسازی کردم و همچینین چند بار سیستمهایی که کسپر داشتن با انتی ویروسهای دیگه ای اسکن کردم و رفع الودگی کردم
    قدرت یک انتی ویروس که فقط تو اسکنر خلاصه نمیشه
    میتونم مخربی در اختیارتون بزارم که با اجرا ناد رو دور بزنه اونوقت چی ؟؟ ناد میشه دوزاری؟؟؟؟نه عزیز اینجوری نیست البته باید دید چه فایلهایی ناد به عنوان مخرب شناسایی کرده
    با شناسایی نشدن چندتا مخرب یک انتی ویروس دوزاری نمیشه!!
    Last edited by kases; 31-01-2013 at 05:00.

9. 5 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام :
    اونهایی که پیدا کردید به احتمال خیلی خیلی بالا کرک نرم افزارهای مختلف هستن و دلیلشم اینه که کسپر کاری به کرک نداره اما نود 32 به کرکها مخصوصا تو ورژنهای جدید گیر میده و اونها رو مخرب میشناسه...
    کسپر هر چی باشه دیتابیس و شناسایی خیلی بالاتری از نود 32 داره...اینو دیگه همه و سایتهای تستر اعتراف میکنن....
    شما اول مطمئن بشین که اون شناساییها مخرب هستن و صرف اخطار یا شناسایی نود 32 دلیل مخرب بودن اون شناساییها نیست...
    موفق باشید
    باسلام دوست عزيز ممنون از راهنمایی هاتون ولی من اصلا از کرک واینجور چیزا استفاده نمی کنم.

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    این که عجیب نیست منم بارها سیستمهای که ناد32 داشتن با انتی ویروسهای دیگه ای اسکن کردم و کلی مخرب پاکسازی کردم و همچینین چند بار سیستمهایی که کسپر داشتن با انتی ویروسهای دیگه ای اسکن کردم و رفع الودگی کردم
    قدرت یک انتی ویروس که فقط تو اسکنر خلاصه نمیشه
    میتونم مخربی در اختیارتون بزارم که با اجرا ناد رو دور بزنه اونوقت چی ؟؟ ناد میشه دوزاری؟؟؟؟نه عزیز اینجوری نیست البته باید دید چه فایلهایی ناد به عنوان مخرب شناسایی کرده
    با شناسایی نشدن چندتا مخرب یک انتی ویروس دوزاری نمیشه!!
    ببخشيد اونوقت فوقش ميشه 2يا3تا ويروس.نه 13تا

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    نمیشه بدون دلیل و برهان حرف زد و به نتیجه رسیدو حکمی صادر کرد ، چون هرچیزی خلاف آن نظر وجود دارد.
    بنده هم بدون دیدن اون فایلی که نود شناسایی کرده ، نه می توانم بگویم کسپر ضعیف هست و نه ، می توانم بگویم نود قوی. و همین حرف من هم برای شما صدق می کنه
    اگر لطف کنید و فایل هایی که نود قرنطینه کرده اند رو اینجا اپلود بکنید از 13 عدد نهایت 4یا 5 تاشو بگذارید ، انوقت میشه به نتیجه خوبی رسید.
    منتظر نمونه ها هستم.
    موفق باشید

13. 5 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ببخشيد اونوقت فوقش ميشه 2يا3تا ويروس.نه 13تا
    من فکر میکنم بیشتر از اینکه در مورد مورد کسپر اشتباه فکر میکنیددر مورد ناد32 اشتباه کردید چون ناد32 یکی از بهترین شناسایی ها رو داره (دیتابیسها و هوش )پس دست کمش نگیر
    هر وقت به شناسایی در مورد یک فایل احتیاج داشتم به ناد32 رجوع کردم .
    به نظر من همین ناد32 رو نگهدارید در شناسایی (دیتابیس و هوش)چیزی از بقیه انتی ویروسها کم نداره
    13 تا مخرب که چیزی نیست دهها نمونه قبلا تست کردم و کسپر شناسایی نداشته و همینطور در مورد بقیه انتی ویروسها هم اینجوریه
    Last edited by kases; 31-01-2013 at 15:55.

15. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام
    نه صدرا جان هیچی نشون نمیده متاسفانه.فقط همون صفحه CMD هست
    ســــــــلام آقا حمیدرضا ؛ سپاس از راهنمایی ات موفق شدم فقط چیزی که هست چرا هر بار تنظیماتش بهم میریزه و سیو نمیشه منظور setting برنامه ست ؟ حالا دیگه من احتیاج به آپدیت کردن خود کاسپر ندارم ؟ واز طریق خود نرم افزار آپدیت کنم ؟ قبلا وقتی کاسپر آپدیت میکردم چند دقیقه طول نمیکشید ولی حالا این updater ه همنجوری فایل میگیره امیدوارم که مثل ه دفعه اول نباشه اگر آنلاین بودی خبر بده چکار کنم ؟ سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •