ســــــــــــــلام
درصدی ! چیزی ! که نشون بده چقدر دان شده یا چقدر دیگه باقی مانده در نرم افزار نیست ؟ من فقط اون صفحه داس مانند رو دارم ؛ درصد رو نشون نمیده ولی فایل های دانلود شده رو نشون میده .
سپاس![]()
ســــــــــــــلام
درصدی ! چیزی ! که نشون بده چقدر دان شده یا چقدر دیگه باقی مانده در نرم افزار نیست ؟ من فقط اون صفحه داس مانند رو دارم ؛ درصد رو نشون نمیده ولی فایل های دانلود شده رو نشون میده .
سپاس![]()
سلام
نه صدرا جان هیچی نشون نمیده متاسفانه.فقط همون صفحه CMD هست
با سلام. ببخشيد ولی حالم گرفته است. بعه ما گفتن کسپر قوی و....(از اين حرفا) امروز صبح کسپر2013 اينترنت سکيوريتی رو کامل آپديت و يک بار فول اسکن کردم ويروسی پيدا نکرد. امروز همينطوری واسه امتحان کردن نود32 نسخه 6 نود رو نصبيدم ولی... وقتی آپديت واسمارت اسکن کردم... جمعاً 13تا ويروس پيداکرد.(ميشه حالا بگيد چرا اينطوریه؟ تنظيمات کسپر رو هم تغيير نداده بود ) حالا ميگم که: کسپر دوزار هم نمی ارزه(حالا از من گفتن بود خواستين قبول کنيد نخواستين بگين داستان ميگم)
سلام :
اونهایی که پیدا کردید به احتمال خیلی خیلی بالا کرک نرم افزارهای مختلف هستن و دلیلشم اینه که کسپر کاری به کرک نداره اما نود 32 به کرکها مخصوصا تو ورژنهای جدید گیر میده و اونها رو مخرب میشناسه...
کسپر هر چی باشه دیتابیس و شناسایی خیلی بالاتری از نود 32 داره...اینو دیگه همه و سایتهای تستر اعتراف میکنن....
شما اول مطمئن بشین که اون شناساییها مخرب هستن و صرف اخطار یا شناسایی نود 32 دلیل مخرب بودن اون شناساییها نیست...
موفق باشید
سلام دوست عزیز
این که عجیب نیست منم بارها سیستمهای که ناد32 داشتن با انتی ویروسهای دیگه ای اسکن کردم و کلی مخرب پاکسازی کردم و همچینین چند بار سیستمهایی که کسپر داشتن با انتی ویروسهای دیگه ای اسکن کردم و رفع الودگی کردم
قدرت یک انتی ویروس که فقط تو اسکنر خلاصه نمیشه
میتونم مخربی در اختیارتون بزارم که با اجرا ناد رو دور بزنه اونوقت چی ؟؟ ناد میشه دوزاری؟؟؟؟نه عزیز اینجوری نیست البته باید دید چه فایلهایی ناد به عنوان مخرب شناسایی کرده
با شناسایی نشدن چندتا مخرب یک انتی ویروس دوزاری نمیشه!!
Last edited by kases; 31-01-2013 at 05:00.
باسلام دوست عزيز ممنون از راهنمایی هاتون ولی من اصلا از کرک واینجور چیزا استفاده نمی کنم.
ببخشيد اونوقت فوقش ميشه 2يا3تا ويروس.نه 13تا![]()
سلام
نمیشه بدون دلیل و برهان حرف زد و به نتیجه رسیدو حکمی صادر کرد ، چون هرچیزی خلاف آن نظر وجود دارد.
بنده هم بدون دیدن اون فایلی که نود شناسایی کرده ، نه می توانم بگویم کسپر ضعیف هست و نه ، می توانم بگویم نود قوی. و همین حرف من هم برای شما صدق می کنه
اگر لطف کنید و فایل هایی که نود قرنطینه کرده اند رو اینجا اپلود بکنید از 13 عدد نهایت 4یا 5 تاشو بگذارید ، انوقت میشه به نتیجه خوبی رسید.
منتظر نمونه ها هستم.
موفق باشید
من فکر میکنم بیشتر از اینکه در مورد مورد کسپر اشتباه فکر میکنیددر مورد ناد32 اشتباه کردید چون ناد32 یکی از بهترین شناسایی ها رو داره (دیتابیسها و هوش )پس دست کمش نگیر
هر وقت به شناسایی در مورد یک فایل احتیاج داشتم به ناد32 رجوع کردم .
به نظر من همین ناد32 رو نگهدارید در شناسایی (دیتابیس و هوش)چیزی از بقیه انتی ویروسها کم نداره
13 تا مخرب که چیزی نیست دهها نمونه قبلا تست کردم و کسپر شناسایی نداشته و همینطور در مورد بقیه انتی ویروسها هم اینجوریه
Last edited by kases; 31-01-2013 at 15:55.
ســــــــلام آقا حمیدرضا ؛ سپاس از راهنمایی اتموفق شدم
فقط چیزی که هست چرا هر بار تنظیماتش بهم میریزه و سیو نمیشه منظور setting برنامه ست ؟ حالا دیگه من احتیاج به آپدیت کردن خود کاسپر ندارم ؟ واز طریق خود نرم افزار آپدیت کنم ؟ قبلا وقتی کاسپر آپدیت میکردم چند دقیقه طول نمیکشید ولی حالا این updater ه همنجوری فایل میگیره
امیدوارم که مثل ه دفعه اول نباشه
اگر آنلاین بودی خبر بده چکار کنم ؟ سپاس
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)