تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 421 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

داره خودمونی میشه gelayor14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم: به نظر شما بهترین طرز برخورد با کسایی که علنی زیر حرف و رفتارشون می زنند و مسئولیت کارشون رو نمی پذیرن و یه جورایی طلبکارن از بقیه چیه؟ اگه طرف دوستتون بود و بجز اینا خصلت های خوبی هم داشت شما چجوری باهاش کنار می اومدین؟ باید این مواقع چیکار کرد؟

2. این کاربر از gelayor14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم: به نظر شما بهترین طرز برخورد با کسایی که علنی زیر حرف و رفتارشون می زنند و مسئولیت کارشون رو نمی پذیرن و یه جورایی طلبکارن از بقیه چیه؟ اگه طرف دوستتون بود و بجز اینا خصلت های خوبی هم داشت شما چجوری باهاش کنار می اومدین؟ باید این مواقع چیکار کرد؟
    اگه یک کم جزئی تر و با ذکر مثال توضیح بدین بهتره.
    مخصوصا این مقوله زیر حرف زدن، زیر چه جور حرفی یا قولی؟

خیلی وقتا زدن زیر یک قول یا حرف به خاطر توقعات و انتظارات نابه جا ما از یک دوست هست و او چاره ای نداره جز اینکه زیرش بزنه !!

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سلام
    به نظر من بهش بگید یکی از دوستام یا دوست یکی از دوستام فلان رفتارو داشت (شبیه همون رفتاری که اون فرد داره) و با همچین داستانی بهش بگید از این رفتار خوشتون نمی یاد.

5. این کاربر از رضا جنگنده بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Erfandotm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میخوام به طور غیر مستقیم به طرف مقابلم بفهمونم که برام با ارزشه و با دیگران برام فرق داره
    پیشنهاد شما چیه؟
    نظر دیگر دوستان چیه؟!

داره خودمونی میشه gelayor14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

اگه یک کم جزئی تر و با ذکر مثال توضیح بدین بهتره.
    مخصوصا این مقوله زیر حرف زدن، زیر چه جور حرفی یا قولی؟

خیلی وقتا زدن زیر یک قول یا حرف به خاطر توقعات و انتظارات نابه جا ما از یک دوست هست و او چاره ای نداره جز اینکه زیرش بزنه !!

نه بحث انتظار بیجا نیست
    مثلاً روز قبلش با هم سر یه چیز کوچیک بحثمون شده حرفی که زده رو فرداش میزنه زیرش ! (حرفی هم که زده واقعا ناراحت کننده بوده) بعد که صحبت می کنیم میگم من از فلان حرفت ناراحت شدم میگه نه من همچین چیزی نگفتم به همین صراحت
    آخرش هم نه اون قبول می کنه ..نه من می تونم برم زیر بارش!
    آدم قُدیه ...من چند بار کوتاه اومدم ادامه ندادم ولی باعث میشه دوباره همین اتفاقا پیش بیاد ...ضمن اینکه میخوام این قضیه بین مون تموم شه..من نمی تونم بگم ازش ناراحت نیستم یا معذرت خواهی کنم بابت حرفی که اون بهم زده...بحث هم فایده نداره وقتی کوچیکترین مسئولیتی نمی پذیره بابت حرفی که زده....میخوام باهاش صحبت کنم...و اون قضیه ناراحتی رو فاکتور بگیرم و فوکوس کنم رو رفتارهای خوبش ...امیدوارم منظورم رو رسونده باشم..حالا اگه چیزی بنظرتون میرسه ممنون میشم بگید دوستان

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

نه بحث انتظار بیجا نیست
    مثلاً روز قبلش با هم سر یه چیز کوچیک بحثمون شده حرفی که زده رو فرداش میزنه زیرش ! (حرفی هم که زده واقعا ناراحت کننده بوده) بعد که صحبت می کنیم میگم من از فلان حرفت ناراحت شدم میگه نه من همچین چیزی نگفتم به همین صراحت
    آخرش هم نه اون قبول می کنه ..نه من می تونم برم زیر بارش!
    آدم قُدیه ...من چند بار کوتاه اومدم ادامه ندادم ولی باعث میشه دوباره همین اتفاقا پیش بیاد ...ضمن اینکه میخوام این قضیه بین مون تموم شه..من نمی تونم بگم ازش ناراحت نیستم یا معذرت خواهی کنم بابت حرفی که اون بهم زده...بحث هم فایده نداره وقتی کوچیکترین مسئولیتی نمی پذیره بابت حرفی که زده....میخوام باهاش صحبت کنم...و اون قضیه ناراحتی رو فاکتور بگیرم و فوکوس کنم رو رفتارهای خوبش ...امیدوارم منظورم رو رسونده باشم..حالا اگه چیزی بنظرتون میرسه ممنون میشم بگید دوستان
    به نظر من نقاط مثبت و منفی هر انسانی رو بالا پایین کن اگر دیدی منفی هاش بیشتره و آزار دهنده تر اصراری برای ادامه ارتباط باهاش نداشته باش.
    هر انسانی یکسری صفاتی داره که ممکنه به مذاق من یا شما خوش نیاد ولی به مذاق یک عده دیگه خوش بیاد، پس بودن در کنار اون به هر قیمتی مشکل ماست نه مشکل اون.

یکی از بدترین تقابل ها توی دوستی هم تقابل یک آدم خاکی با یک آدم قُد هست، آدم قُد مرحله به مرحله شمارو به سمت خود تحقیری پیش میبره.

مخصوصا اگر حس کنه شما همواره اهل کوتاه آمدنی، پس از گذشت مدتی علنا تحقیرتون هم میکنه، پس طردش کن.

9. 8 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت flora81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    iran,tehran

پيش فرض

سلام.توی یه جمعی که هستیم،هر چی میریم جلو و پیش قدم میشیم تا به بزرگترمون سلام کنیم،اصلا انگار نه انگار که تو وجود داری.بلند هم که سلام کنی،جوابتو نمی دن!چی کار کنیم که جوابمون رو بدن؟

داره خودمونی میشه HOax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    On Death Parade

پيش فرض

سلام.
    من 2قطبی ـم.
    ( مثلاً؛ یه روز خوشحالم، فرداش اعصاب ندارم ... با یکی خوب حرف میزنم ، با یکی اصن تمایل ندارم حرف بزنم . سوار تاکسی میشم به یکی کرایه زیاد میدم ، به یکی اصن دلم نمیخواد کرایه بدم! یه روز بلک متال و دث متال گوش میدم، یه روز رپ و هیپ هاپ..
    به طور کلی، یه روز یه شخصیت خیلی ثابت و محکم دارم ... فرداش فکر میکنم اصن شخصیت ندارم!
    گاهی روز ها هم، کلاً هرچیزی که فکر میکنم بَـده ، احساس میکنم خوبه! درباره همه چیز این احساس رو دارم یعنی. )

از لحاظ روانشناسی، مریض به حساب میام؟
    و اینکه چی کار میتونم بکنم بابت این قضیه؟
    Last edited by HOax; 05-05-2014 at 16:42.

داره خودمونی میشه Tiduss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    اوه اوه این جور آدما سوهان روحن.... خود من دو سه تا از دوستام اینجورین.... حرف اول رو آخر میزنم بزن تو پرش!
    این جور آدما تا تو سری نخورن آدم نمیشن سعی کن زیاد ضد حال بزنی کم کم درست میشه .... اگه حال گیری تو شخصیتت نیست کاتش کن خودتو راحت کن هرکسی لیاقت سلام علیک با هرکسی رو نداره .... احتمالا آدم کم رویی هستی تا کم رو باشی و چیزی نگی همین شرایط ادامه داره ...
    موفق باشی
    Last edited by Tiduss; 05-05-2014 at 16:52.

13. این کاربر از Tiduss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام.توی یه جمعی که هستیم،هر چی میریم جلو و پیش قدم میشیم تا به بزرگترمون سلام کنیم،اصلا انگار نه انگار که تو وجود داری.بلند هم که سلام کنی،جوابتو نمی دن!چی کار کنیم که جوابمون رو بدن؟

خوب بزرگتر ها اصولا عادتشونه که به کوچیکترها سلام ندن. به نظرم جای ناراحتی نداره یکی اینکه شاید متوجه نمیشن یکی اینکه شاید به علت پیری مشکل شنوایی داشته باشن که البته توی آشنایان خودمون هم سراغ دارم. ( منظورم من از بزرگتر ها مادربزرگ ها و پدر بزرگ ها و از کوچیک تر ها کودکان هست. )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •