تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 405 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پکیج خوبیه .اگر سختی آب منطقه زیاد باشه بهتره حتماً دو مبدله بگیرید.
    نظرتون راجب به پکیج ایمر گاز چیه؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اولاً باید بگم که بستن شیر رادیاتورها نه تنها باعث نمیشه مصرف گاز کمتر بشه بلکه مصرف گاز را هم بیشتر می کنه و استحلاک پکیج را هم زیاد میکنه.
    حالا سوالم اینه ؟
    طبقه چندم هستید؟واحد زیری یا بالایی شما کسی میشینه یا نه؟
    تعداد پرهای رادیاتورهای که دارید ؟توی اتاقها چند تا رادیاتور و چندپره نصب شده توی پذیرای چندتا رادیاتور و چند پره؟
    تعداد پنجره ای که دارید؟
    یک شرح مختصری از ساختمان ؟ (نو ساز یا قدیمی؟ شمالی یا جنوبی؟دور ساختمان خالیه یا اینکه ساختمان وجود داره؟ و محل سکونت؟)
    اینطوری میشه راحتر نتیجه گیری کرد.
    سلام...

دوستان سوالی پیش اومده... ما یه سیستم پکیج داریم، قبض گاز این ماه اومد شد 240 هزار! 6 تا رادیاتور داریم... با این وضع شیر 2 تا رو بستیم، اما

درجه پکیج رو کم نکردیم... این کار تاثیری روی میزان مصرف گاز داره؟روشی وجود نداره که بشه میزان گرمای خروجی از رادیاتورها رو به صورت تکی

کم یا زیاد کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

طبقه 4... طبقه زیری بله ساکن هستن اما طبقه بالا پشت بامه... 2تا 20 پره یکی کوچکتر از 20 پره اما 3تاش بزرگ هستن (30 پره اینا) تو پذیرایی

3تا بزرگ و داخل اتاق ها بقیه نصب شدن... پنجره ها دو جداره هستن و دور ساختمان هم 2 طرف پره.

پس با این وضعیت اگه چند رادیاتور رو خارج کنیم مصرف بیشتر میشه؟!

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

فکر کنم در مورد تعداد پرها اشتباه میکنید چون خیلی خیلی به ندرت پیش میاد که رادیاتور از 20 پره بیشتر نصب کند چه برسه به 30 پره .بهتره دقیق بشمارید.
    راستی مارک رادیاتورها چیه؟
    طبقه 4... طبقه زیری بله ساکن هستن اما طبقه بالا پشت بامه... 2تا 20 پره یکی کوچکتر از 20 پره اما 3تاش بزرگ هستن (30 پره اینا) تو پذیرایی

3تا بزرگ و داخل اتاق ها بقیه نصب شدن... پنجره ها دو جداره هستن و دور ساختمان هم 2 طرف پره.

پس با این وضعیت اگه چند رادیاتور رو خارج کنیم مصرف بیشتر میشه؟!

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

متراژ خونه ؟
    فکر کنم در مورد تعداد پرها اشتباه میکنید چون خیلی خیلی به ندرت پیش میاد که رادیاتور از 20 پره بیشتر نصب کند چه برسه به 30 پره .بهتره دقیق بشمارید.
    راستی مارک رادیاتورها چیه؟

6. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehr463's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم
    من در آپارتمانم پکیج بوتان مدل bl-220 دارم که فشار آب مدارش مرتب بالا میره (روی ۲/۵ تا ۳) و هر وقت بین ۱ تا ۱/۵ تنظیمش میکنم بعد از چند دقیقه و استارت شعله دوباره برمیگرده به مقدار بین ۲/۵تا ۳ بنظر شما مشکل کجا میتونه باشه
    ممنون

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

احتمالاً منبع انبساط باد نداره و باید تا 1 بار باد بشه.
    با سلام خدمت اساتید محترم
    من در آپارتمانم پکیج بوتان مدل bl-220 دارم که فشار آب مدارش مرتب بالا میره (روی ۲/۵ تا ۳) و هر وقت بین ۱ تا ۱/۵ تنظیمش میکنم بعد از چند دقیقه و استارت شعله دوباره برمیگرده به مقدار بین ۲/۵تا ۳ بنظر شما مشکل کجا میتونه باشه
    ممنون

داره خودمونی میشه kiaelectro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    پنج سال است که پکیج فرولی مدلdomicompact f24-d دارم سه سوال دارم:
    1-در زمستان وقتی که شیر آب گرم زیاد باز می ماند بر اثر افت فشار پکیج خاموش می شود که مجددا با آبگیری روشن می شود که بعد گرم شدن رادیاتورها مجددا فشار از 3 هم بیشتر می شود که مجبور میشوم با باز کردن شیر هواگیری یکی از رادیاتورها فشار را کاهش دهم عیب از کجاست و هزینه تقریبی آن چقدر است.
    2-در زمستان در زمانی که رادیاتور ها گرم می شوند و دکمه تنظیم دمای آن را برروی 75 در جه قرار می دهم(یعنی تقریبا در 3/4 انتهایی) پکیج دائم کار می شود آیا این مسئله عادی و طبیعی است
    3- جدیدا یک فایل پی دی اف انگلیسی از دستور نصب آن دانلود کردم که در آن سفارش شده بود که حتما روزنه اکسیژن گیری این مدل که در کنار دود کش است باید با لوله به بیرون از ساختمان هدایت شود در حالی که ما لوله ای ندارد و مستقیما اکسیژن را از داخل ساختمان جذب می کند آیا این مسئله خطری ندارد. وبرای رفع آن چه راهی پیشنهاد می کنید
    متشکرم

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

1- منبع انبساط باید سرویس شود.
    2- دما را بیارید پاینتر اگر اتوماتیک کرد نشان میده که دستگاه درست کار میکنه.
    3- بجای این کار میشه یک درچه 20*20 در ساختمان روبه بیرون ایجاد کنید تا هوای خانه با هوای بیرون مرتبط بشه.(کاری که الان شرکت گاز برای تایید گاز خیلی روش حساسیت نشان میده)
    سلام
    پنج سال است که پکیج فرولی مدلdomicompact f24-d دارم سه سوال دارم:
    1-در زمستان وقتی که شیر آب گرم زیاد باز می ماند بر اثر افت فشار پکیج خاموش می شود که مجددا با آبگیری روشن می شود که بعد گرم شدن رادیاتورها مجددا فشار از 3 هم بیشتر می شود که مجبور میشوم با باز کردن شیر هواگیری یکی از رادیاتورها فشار را کاهش دهم عیب از کجاست و هزینه تقریبی آن چقدر است.
    2-در زمستان در زمانی که رادیاتور ها گرم می شوند و دکمه تنظیم دمای آن را برروی 75 در جه قرار می دهم(یعنی تقریبا در 3/4 انتهایی) پکیج دائم کار می شود آیا این مسئله عادی و طبیعی است
    3- جدیدا یک فایل پی دی اف انگلیسی از دستور نصب آن دانلود کردم که در آن سفارش شده بود که حتما روزنه اکسیژن گیری این مدل که در کنار دود کش است باید با لوله به بیرون از ساختمان هدایت شود در حالی که ما لوله ای ندارد و مستقیما اکسیژن را از داخل ساختمان جذب می کند آیا این مسئله خطری ندارد. وبرای رفع آن چه راهی پیشنهاد می کنید
    متشکرم

11. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehr463's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

احتمالاً منبع انبساط باد نداره و باید تا 1 بار باد بشه.
    اندازه گرفتم ۰/۹ بار باد داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •