پکیج خوبیه .اگر سختی آب منطقه زیاد باشه بهتره حتماً دو مبدله بگیرید.
پکیج خوبیه .اگر سختی آب منطقه زیاد باشه بهتره حتماً دو مبدله بگیرید.
اولاً باید بگم که بستن شیر رادیاتورها نه تنها باعث نمیشه مصرف گاز کمتر بشه بلکه مصرف گاز را هم بیشتر می کنه و استحلاک پکیج را هم زیاد میکنه.
حالا سوالم اینه ؟
طبقه چندم هستید؟واحد زیری یا بالایی شما کسی میشینه یا نه؟
تعداد پرهای رادیاتورهای که دارید ؟توی اتاقها چند تا رادیاتور و چندپره نصب شده توی پذیرای چندتا رادیاتور و چند پره؟
تعداد پنجره ای که دارید؟
یک شرح مختصری از ساختمان ؟ (نو ساز یا قدیمی؟ شمالی یا جنوبی؟دور ساختمان خالیه یا اینکه ساختمان وجود داره؟ و محل سکونت؟)
اینطوری میشه راحتر نتیجه گیری کرد.
طبقه 4... طبقه زیری بله ساکن هستن اما طبقه بالا پشت بامه... 2تا 20 پره یکی کوچکتر از 20 پره اما 3تاش بزرگ هستن (30 پره اینا) تو پذیرایی
3تا بزرگ و داخل اتاق ها بقیه نصب شدن... پنجره ها دو جداره هستن و دور ساختمان هم 2 طرف پره.
پس با این وضعیت اگه چند رادیاتور رو خارج کنیم مصرف بیشتر میشه؟!
فکر کنم در مورد تعداد پرها اشتباه میکنید چون خیلی خیلی به ندرت پیش میاد که رادیاتور از 20 پره بیشتر نصب کند چه برسه به 30 پره.بهتره دقیق بشمارید.
راستی مارک رادیاتورها چیه؟
متراژ خونه ؟
فکر کنم در مورد تعداد پرها اشتباه میکنید چون خیلی خیلی به ندرت پیش میاد که رادیاتور از 20 پره بیشتر نصب کند چه برسه به 30 پره.بهتره دقیق بشمارید.
با سلام خدمت اساتید محترم
من در آپارتمانم پکیج بوتان مدل bl-220 دارم که فشار آب مدارش مرتب بالا میره (روی ۲/۵ تا ۳) و هر وقت بین ۱ تا ۱/۵ تنظیمش میکنم بعد از چند دقیقه و استارت شعله دوباره برمیگرده به مقدار بین ۲/۵تا ۳ بنظر شما مشکل کجا میتونه باشه
ممنون
احتمالاً منبع انبساط باد نداره و باید تا 1 بار باد بشه.
سلام
پنج سال است که پکیج فرولی مدلdomicompact f24-d دارم سه سوال دارم:
1-در زمستان وقتی که شیر آب گرم زیاد باز می ماند بر اثر افت فشار پکیج خاموش می شود که مجددا با آبگیری روشن می شود که بعد گرم شدن رادیاتورها مجددا فشار از 3 هم بیشتر می شود که مجبور میشوم با باز کردن شیر هواگیری یکی از رادیاتورها فشار را کاهش دهم عیب از کجاست و هزینه تقریبی آن چقدر است.
2-در زمستان در زمانی که رادیاتور ها گرم می شوند و دکمه تنظیم دمای آن را برروی 75 در جه قرار می دهم(یعنی تقریبا در 3/4 انتهایی) پکیج دائم کار می شود آیا این مسئله عادی و طبیعی است
3- جدیدا یک فایل پی دی اف انگلیسی از دستور نصب آن دانلود کردم که در آن سفارش شده بود که حتما روزنه اکسیژن گیری این مدل که در کنار دود کش است باید با لوله به بیرون از ساختمان هدایت شود در حالی که ما لوله ای ندارد و مستقیما اکسیژن را از داخل ساختمان جذب می کند آیا این مسئله خطری ندارد. وبرای رفع آن چه راهی پیشنهاد می کنید
متشکرم
1- منبع انبساط باید سرویس شود.
2- دما را بیارید پاینتر اگر اتوماتیک کرد نشان میده که دستگاه درست کار میکنه.
3- بجای این کار میشه یک درچه 20*20 در ساختمان روبه بیرون ایجاد کنید تا هوای خانه با هوای بیرون مرتبط بشه.(کاری که الان شرکت گاز برای تایید گاز خیلی روش حساسیت نشان میده)
اندازه گرفتم ۰/۹ بار باد داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)