1-شما چی نوشته های منو خوندید درباره دوره انحصار؟!
2-همه جای دنیا اپراتور سرعت 1مگ رو میکنه تو پاچه ملت32هزار تومن بعد سرعت دانلودش میاد روی 20کیلو نه؟! به من که دیگه نگو! من از نسل چهر هم تو دبی استفاده کردم سرعت سیم بدون خرید بسته روی 16مگ بسته شده!
3-شما آیا می دونید ایرانسل و همراه اول تا 2ماه آینده رومینگ ملی رو راه اندازی می کنند؟!
4-میگم شما رایتل هم بستشو بکنه 20تومن میگی آقا دستت درد نکنه خوب کردی!
5-من اگر مصاحبه آقای مجید صدری د
رباره کاهش50% قیمت بسته های اینترنت درآبان92 نشون شما دادم اینجا چی؟! بعد ببینم نکنه کاهش قیمت منظورش تفزایش گیگ بوده ما بد برداشت کردیم؟!

اون مصوبه 181هم که منظوره شما هست فقط برای شرکتهای PAP بوده نه اپراتورهای همراه! پس بحث رو قاطی نکن با هم. در ضمن به نظر شما 7ماه زمان کمی بوده برای کاهش قیمت بسته ها یا مثلاً وزرات ارتباطات پدر کشتگی داره که رایتل بخواد قیمتهاشو بیاره پایین بگن نه شما حق نداری از دزدی خودت کوتاه بیایی!
به خدا گوش ملت از این حرفها پره! هم شما خوب میدونی هم من که وقتی انحصار تموم بشه مشتریان رایتل تنزل بسیار شدیدی پیدا می کنه
حتی ایرانسل که الان نسل دوم هست نسبت به رایتل خدمات ارزش افزوده بسیار بسیار زیادتری داره! شما اگر یادت باشه ایرانسل سال اولی که اومد تعرفه های مکالمه رنگی ارایه داد که هنوز هم هست وقیمتهاشو نصف کرده ولی رایتل هنوز که هنوزههههه یه بسته مکالمه نداره که نداره!