تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 686 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273673 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

1:شما اصلا" نوشته های منو خوندید؟ من گفتم با 8% قیمت میشه 13500 تومن؟ من گفتم تفاوت قیمت 3500 تومنی که شما می گید نیست.
    2:همه جای دنیا شرایط اینترنت متغیره ولی پولی که میگیرن ثابته.
    3:دوست عزیز بنده سنگ رایتل یا هیچ شرکت دیگه ای رو به سینه نمیزنم و برام فرقی نمیکنه کدوم اپراتور هر کدوم بهتر باشه از همون استفاده میکنم،منتها شما خیلی دل خوش به شهریور نباشید شهریور تازه دوره انحصار تموم میشه تا بخوان راه اندازی کنن و البته قبلش مجوز بگیرن خودش زمان میبره.حتما" میدونید دوره انحصار تموم میشه اما دیگران هنوز مجوز ندارن و باید اول مجوز بگیرن.ضمن اینکه حتما" میدونید اتمام دوره انحصار رو منوط کردن به رومینگ ملی؟و این یعنی قبل از اینکه ایرانسل و همراه اول بتونن از تجهیزات خودشون استفاده کنن این رایتل هست که از تجهیزاتشون استفاده میکنه و بسیاری از مشکلاتش از جمله سراسری نبودن حل میشه.
    4: من نگفتم قیمت رایتل پائینه گفتم با توجه به شرایط و قیمتهای دو اپراتور دیگه عقل سالم حکم میکنه که آدم گرون رو بخره ولی بتونه استفاده کنه نه اینکه ارزونتره رو بگیره ولی کلا" نتونه استفاده کنه.و اینکه اگر قرار باشه مقایسه بشه (که من اعتقادی به این قضیه ندارم اما شما به کل فقط مقایسه میکنید) با توجه به شرایط موجود رایتل 2 تومن گرون نیست بلکه ایرانسل و همراه اول 6 تومن نسبت به رایتل گرونتر هستن.
    5: اما در مورد آخر آقای صدری در مصاحبه 1/10/92 گفتن بزودی "قیمت بسته‌های جدید اینترنت نسبت به قبل به نصف کاهش می‌یابد " نگفته قیمت اینترنت میاد پائین گفته قیمت بسته ها نصف میشه که شده بله دقیقا" با همون نیم گیگ اضافه شدن یعنی کاهش 50 درصدی قیمت بسته .
    ضمن اینکه این کاهش قیمت ربطی به رایتل نداشت،یعنی اگر با خودشون بود این کار رو نمیکردن این کار به علت مصوبات شرکت زیر ساخت بود و تمام شرکتهای ارائه دهنده اینترنت همین کارو کردن و با حجمها بازی کردن و قیمت فعلیشونو پائین نیاوردن.حالا شما میخوای بهش بگی دزدی،مختارید.
    1-شما چی نوشته های منو خوندید درباره دوره انحصار؟!
    2-همه جای دنیا اپراتور سرعت 1مگ رو میکنه تو پاچه ملت32هزار تومن بعد سرعت دانلودش میاد روی 20کیلو نه؟! به من که دیگه نگو! من از نسل چهر هم تو دبی استفاده کردم سرعت سیم بدون خرید بسته روی 16مگ بسته شده!
    3-شما آیا می دونید ایرانسل و همراه اول تا 2ماه آینده رومینگ ملی رو راه اندازی می کنند؟!
    4-میگم شما رایتل هم بستشو بکنه 20تومن میگی آقا دستت درد نکنه خوب کردی!
    5-من اگر مصاحبه آقای مجید صدری درباره کاهش50% قیمت بسته های اینترنت درآبان92 نشون شما دادم اینجا چی؟! بعد ببینم نکنه کاهش قیمت منظورش تفزایش گیگ بوده ما بد برداشت کردیم؟!
    اون مصوبه 181هم که منظوره شما هست فقط برای شرکتهای PAP بوده نه اپراتورهای همراه! پس بحث رو قاطی نکن با هم. در ضمن به نظر شما 7ماه زمان کمی بوده برای کاهش قیمت بسته ها یا مثلاً وزرات ارتباطات پدر کشتگی داره که رایتل بخواد قیمتهاشو بیاره پایین بگن نه شما حق نداری از دزدی خودت کوتاه بیایی!
    به خدا گوش ملت از این حرفها پره! هم شما خوب میدونی هم من که وقتی انحصار تموم بشه مشتریان رایتل تنزل بسیار شدیدی پیدا می کنه
    حتی ایرانسل که الان نسل دوم هست نسبت به رایتل خدمات ارزش افزوده بسیار بسیار زیادتری داره! شما اگر یادت باشه ایرانسل سال اولی که اومد تعرفه های مکالمه رنگی ارایه داد که هنوز هم هست وقیمتهاشو نصف کرده ولی رایتل هنوز که هنوزههههه یه بسته مکالمه نداره که نداره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

1-شما چی نوشته های منو خوندید درباره دوره انحصار؟!
    2-همه جای دنیا اپراتور سرعت 1مگ رو میکنه تو پاچه ملت32هزار تومن بعد سرعت دانلودش میاد روی 20کیلو نه؟! به من که دیگه نگو! من از نسل چهر هم تو دبی استفاده کردم سرعت سیم بدون خرید بسته روی 16مگ بسته شده!
    3-شما آیا می دونید ایرانسل و همراه اول تا 2ماه آینده رومینگ ملی رو راه اندازی می کنند؟!
    4-میگم شما رایتل هم بستشو بکنه 20تومن میگی آقا دستت درد نکنه خوب کردی!
    5-من اگر مصاحبه آقای مجید صدری درباره کاهش50% قیمت بسته های اینترنت درآبان92 نشون شما دادم اینجا چی؟! بعد ببینم نکنه کاهش قیمت منظورش تفزایش گیگ بوده ما بد برداشت کردیم؟!
    اون مصوبه 181هم که منظوره شما هست فقط برای شرکتهای PAP بوده نه اپراتورهای همراه! پس بحث رو قاطی نکن با هم. در ضمن به نظر شما 7ماه زمان کمی بوده برای کاهش قیمت بسته ها یا مثلاً وزرات ارتباطات پدر کشتگی داره که رایتل بخواد قیمتهاشو بیاره پایین بگن نه شما حق نداری از دزدی خودت کوتاه بیایی!
    به خدا گوش ملت از این حرفها پره! هم شما خوب میدونی هم من که وقتی انحصار تموم بشه مشتریان رایتل تنزل بسیار شدیدی پیدا می کنه
    حتی ایرانسل که الان نسل دوم هست نسبت به رایتل خدمات ارزش افزوده بسیار بسیار زیادتری داره! شما اگر یادت باشه ایرانسل سال اولی که اومد تعرفه های مکالمه رنگی ارایه داد که هنوز هم هست وقیمتهاشو نصف کرده ولی رایتل هنوز که هنوزههههه یه بسته مکالمه نداره که نداره!
    2.شما هم اینو به من نگو چون من از 4g lte هم اتصالات تو دبی هم o2 در المان و هم att امریکا استفاده کردم....درسته اونا عالین اما نباید با ایرانی ک 500 سال عقب تره مقایسه بشه....
    خوب رومینگ ملی رو بزنن مجبورن با رایتل شیر کنن ک مشکل پوشش و کیفیت رایتل برطرف میشه فقط میمونه قیمت ک اونم تو همین رنجا میچرخه....
    بحث سرعتم ک این قانون های مسخرست نمیزاره سرعت بالا بده
    رایتل بسته دکا رو گذاشته دیگه

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

2.شما هم اینو به من نگو چون من از 4g lte هم اتصالات تو دبی هم o2 در المان و هم att امریکا استفاده کردم....درسته اونا عالین اما نباید با ایرانی ک 500 سال عقب تره مقایسه بشه....
    خوب رومینگ ملی رو بزنن مجبورن با رایتل شیر کنن ک مشکل پوشش و کیفیت رایتل برطرف میشه فقط میمونه قیمت ک اونم تو همین رنجا میچرخه....
    بحث سرعتم ک این قانون های مسخرست نمیزاره سرعت بالا بده
    رایتل بسته دکا رو گذاشته دیگه

ببین جواب منو کامل نمیدی شما حالا عب نداره من جواب همین مواردی که مطرح شده رو میدم:

در رومینگ ملی در صورتیکه هزینه قرارداد رومینگ ملی در بخش اینترنت همراه توسط رایتل به اپراتورهای میزبان پرداخت شود مشترکان رایتل می توانند مثلا در شبکه ایرانسل از GPRS و یا 3G در صورت وجود پوشش استفاده کنند.

سیاست اصلی رایتل ایجاد پوشش مناسب در مراکز شهرها و مناطق پر ترافیک هست، چون هزینه رومینگ نسبتا بالا هست و بر مبنای ترافیک استفاده شده از شبکه میزبان باید پرداخت شود.

حال اینکه رومینگ ملی چه زمانی و در چه ابعادی توسط دو اپراتور قالب ایرانسل و همراه اول ارائه شود بعد از مذاکراتی که در جریان هست اعلام خواهد شد.

یکی از اصلی ترین دلایل عدم تمایل اپراتورها به دادن سرویس رومینگ ملی، هزینه بسیار بالایی هست که صرف گسترش شبکه شده. همراه اول و ایرانسل در طول این سالها برای ایجاد زیرساخت و پوشش مطلوب هزینه و سرمایه گذاری زیادی کردند. حال اینکه یک اپراتور تازه تاسیس به دلیل سو مدیریت خود برای جبران ضعف فعالیتش از حاصل دست رنج دیگر اپراتورها استفاده کند اخلاقی نیست.

خوب با ایرانسل که مقایسه نکنیم با خارج هم که مقایسه نکنیم با اینترنت پرسرعت هم که اصلاً مقایسه نکنیم! چون رایتل از مریخ اومده ! می دونی!
    چطور این قانون به قول شما مسخره فقط و فقط برای رایتل هست و شرکتهای PAP دارن تا 10مگ هم ارایه میدن به مشترک؟!
    گفتی بسته دکاشما الان چندنفر از مخاطبین گوشیتون رایتل دارند که بسته دکا بزنی و 10000دقیقه باهاشون مالمه کنی در ماه؟! مخاطبین گوشی من که حدود 400تا500نفر هستند کلا 3نفر رایتل خریدند که 2نفرشون هم خاموش کردند به دلیل خدمات بالای رایتل و قیمتهای مناسبش
    حتماً هم می دونی که بسته دکا فقط برای داخل شبکه قابل استفاده هست دیگه؟! پس نتیجه میگیریم رایتل هیچ بسته تخفیفی برای مکالمه نداره عملاً چون افرادی هم که رایتل داشتند الان یا خاموش کردند یا سیمشون اتوماتیک سوخته دیگه نرفتن دنبالش دوباره 7تومن بدن پول سیم کارت خودشون! مثل من!
    رایتل خیلی خیلی ضعیف تر از اون چیزی که انتظار میرفت عمل کرده چه در زمینه قیمت گذاری چه در زمینه خدمات ارزش افزوده و واقعیت افزوده که الان شبکه ایرانسل که نسل2هست خیلی بیشتر خدمات ارزش افزوده داره نسبت به رایتل نسل سومی و همچنین با گذشت این همه سال نتونسته شهرها رو بطور کامل پوشش بده و حتی از تعهد قرارداد پوشش جاده ای خودش هم عقب تره!

4. 3 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ببین جواب منو کامل نمیدی شما حالا عب نداره من جواب همین مواردی که مطرح شده رو میدم:

در رومینگ ملی در صورتیکه هزینه قرارداد رومینگ ملی در بخش اینترنت همراه توسط رایتل به اپراتورهای میزبان پرداخت شود مشترکان رایتل می توانند مثلا در شبکه ایرانسل از GPRS و یا 3G در صورت وجود پوشش استفاده کنند.

سیاست اصلی رایتل ایجاد پوشش مناسب در مراکز شهرها و مناطق پر ترافیک هست، چون هزینه رومینگ نسبتا بالا هست و بر مبنای ترافیک استفاده شده از شبکه میزبان باید پرداخت شود.

حال اینکه رومینگ ملی چه زمانی و در چه ابعادی توسط دو اپراتور قالب ایرانسل و همراه اول ارائه شود بعد از مذاکراتی که در جریان هست اعلام خواهد شد.

یکی از اصلی ترین دلایل عدم تمایل اپراتورها به دادن سرویس رومینگ ملی، هزینه بسیار بالایی هست که صرف گسترش شبکه شده. همراه اول و ایرانسل در طول این سالها برای ایجاد زیرساخت و پوشش مطلوب هزینه و سرمایه گذاری زیادی کردند. حال اینکه یک اپراتور تازه تاسیس به دلیل سو مدیریت خود برای جبران ضعف فعالیتش از حاصل دست رنج دیگر اپراتورها استفاده کند اخلاقی نیست.

خوب با ایرانسل که مقایسه نکنیم با خارج هم که مقایسه نکنیم با اینترنت پرسرعت هم که اصلاً مقایسه نکنیم! چون رایتل از مریخ اومده ! می دونی!
    چطور این قانون به قول شما مسخره فقط و فقط برای رایتل هست و شرکتهای PAP دارن تا 10مگ هم ارایه میدن به مشترک؟!
    گفتی بسته دکاشما الان چندنفر از مخاطبین گوشیتون رایتل دارند که بسته دکا بزنی و 10000دقیقه باهاشون مالمه کنی در ماه؟! مخاطبین گوشی من که حدود 400تا500نفر هستند کلا 3نفر رایتل خریدند که 2نفرشون هم خاموش کردند به دلیل خدمات بالای رایتل و قیمتهای مناسبش
    حتماً هم می دونی که بسته دکا فقط برای داخل شبکه قابل استفاده هست دیگه؟! پس نتیجه میگیریم رایتل هیچ بسته تخفیفی برای مکالمه نداره عملاً چون افرادی هم که رایتل داشتند الان یا خاموش کردند یا سیمشون اتوماتیک سوخته دیگه نرفتن دنبالش دوباره 7تومن بدن پول سیم کارت خودشون! مثل من!
    رایتل خیلی خیلی ضعیف تر از اون چیزی که انتظار میرفت عمل کرده چه در زمینه قیمت گذاری چه در زمینه خدمات ارزش افزوده و واقعیت افزوده که الان شبکه ایرانسل که نسل2هست خیلی بیشتر خدمات ارزش افزوده داره نسبت به رایتل نسل سومی و همچنین با گذشت این همه سال نتونسته شهرها رو بطور کامل پوشش بده و حتی از تعهد قرارداد پوشش جاده ای خودش هم عقب تره!
    ببینید رایتل رو فقط میشه با خودش مقایسه کرد چون اعجوبه ای در ایرانه.....
    الان من تمامه دوستام رایتل دارن.....دانشگاه به همه هدیه داد خیلیا هم از قبل داشتن....
    تو هیچ جای دنیا pap رو با اپراتور موبایل مقایسه نمی کنند.....خود بنده 2 سال امریکا بودم....سرعت دانلود با att در حدود 3 4 مگابایت برثانیه بود اما شبکه کابلی att ک خونه داستم 50 مگابایت برثانیه سرعت دانلود بود......تازه از لحاظ قیمت اصلا قابل مقایسه نیست....
    چون خونه با 50 دلار خط تلفن و اینترنت رو داشتم....اما 2 گیگ اینترنت حدوده 30 دلار خرج بر میداشت

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید رایتل رو فقط میشه با خودش مقایسه کرد چون اعجوبه ای در ایرانه.....
    الان من تمامه دوستام رایتل دارن.....دانشگاه به همه هدیه داد خیلیا هم از قبل داشتن....
    تو هیچ جای دنیا pap رو با اپراتور موبایل مقایسه نمی کنند.....خود بنده 2 سال امریکا بودم....سرعت دانلود با att در حدود 3 4 مگابایت برثانیه بود اما شبکه کابلی att ک خونه داستم 50 مگابایت برثانیه سرعت دانلود بود......تازه از لحاظ قیمت اصلا قابل مقایسه نیست....
    چون خونه با 50 دلار خط تلفن و اینترنت رو داشتم....اما 2 گیگ اینترنت حدوده 30 دلار خرج بر میداشت

میگم از مریخ اومده
    بله شما هم درآمد آمریکا رو با اینجا مقایسه نکنید اونجا فرد چند دلار درماه درآمد داره و اون 50دلار چند درصد از حقوقش میشه اینجا فرد در ماه چقدر درآمد داره و هزینه اینترنت رایتل چند درصد از درآمدش میشه؟!
    بازم میگم رایتل اصلاً اونطوری که باید عمل میکرد نکرد و خدمات ارزش افزوده ای ضعیف تر از شبکه نسل 2 در کشور داره که مشا به یه فرد خارجی بگی واقعاً خندش میگیره! رایتل هنوز نتونسته یه پوشش درست در منطقه کتاب خونه ملی ایجاد کنه و آنتن یا 1خطه یا میره! خود من حتی سیم دایمی و اعتباری رایتل دارم که سرجمع میشه 6تا همش هم خاموش کرد م گذاشتم کنار. خوب چرا وقتی یه اپراتور خدمات درست ارایه بده باید مشترک ازش دل زده بشه؟
    ایشالله شهریور هم میرسه و اونوقت این عجوبه به قول شما با سایر اپراتورهای نسل سه مقایسه میشه
    مدیرعامل رایتل اومده گفته اینترنت ما از دیگر اپراتورها و شرکتهای اینترنتی گران تره بعد شما میگی مقایسه نکن شما خیلی جالبه که شما مخالف سرویسهای رایتل هست موافق بودی که دیگه هیچی... شما اصلاً جواب بحثهای فنی رو نمی دیند و دوست دارید به سفسطه کردن خودتون ادامه بدید. من میگم رایتل بعد از این همه فعالیت حتی 1طرح مکالمه نداره شما میگی دانشگامون من میگم وقتی میخوای بری فرودگاه اصلاً تو جاده قم چیزی به اسم آنتن وجود نداره شما میگی رومینگ آقا رومینگ رایتل هم با این دوره انحصارش فقط و فقط باعث عقب موندن نسل سوم در کشور ما شد و اینو ثابت کرد که با 3G هم میشه اینترنت 128به ملت داد روی شبکه ای که تا 42مگ قابلیت ارتقاء سرعت داره ولی رایتل به هیچ وجه همچین زیر ساختی نداره!

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

ای خدا
    چه اشتباهی کردم پسر رایتل خریدم
    خود کارشناس های ..ششون همونجا دم نمایشگاه گفتن که سرعت فابریکش 128 هست
    بهش میگم خب 128 یعنی حتی اگر 1 به هشت هم حساب کنیم من حداقل باید 16 کیلو سرعت دانلودم بشه
    میگفت شما برو و این سایت های تست سرعت رو ببین نوشته سرعت ش 128 هست و تا سرعت سه مگ هم به راحتی میرسه
    بعد اومده ریزالت تست رو گذاشته و به خیالش ما همه نفهم و بیشعوریم و میگه ببینه تا سه مگ هم میره
    بهش میگم مرد حسابی اونجا رو که نتیجه من رو نوشته ببین 0.02 هستش
    این یعنی افتضاح
    جلو خودش از سرور های داخل ایران از سافت گذر یه فایل رو دانلود کردم و با دانلود منیجر سرعت دانلودم به 5 کیلو هم نمیرسید
    این ظلم نیست به خدا؟؟؟
    بهش میگم چه فرقی هست بین این نسل سوم و جی پی ار اس ایرانسل؟؟
    میخنده و با مسخره میگه هههه gprs که کلا سیستمش فرق داره و سرعتش پایینه
    بهش گفتم نکنه سرعت شما موشکه؟؟
    میگه خب 128 همین هست
    میگم مرد حسابی مگه ما تا به حال سرعت 128 تو عمرمون ندیدیم؟؟؟
    به خدا این رفتار های اینها و این توهین اینها به شعور ملت خیلی رو اعصابه

8. این کاربر از Mr.World.Wide بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ای خدا
    بهش میگم خب 128 یعنی حتی اگر 1 به هشت هم حساب کنیم من حداقل باید 16 کیلو سرعت دانلودم بشه
    میگفت شما برو و این سایت های تست سرعت رو ببین نوشته سرعت ش 128 هست و تا سرعت سه مگ هم به راحتی میرسه
    بعد اومده ریزالت تست رو گذاشته و به خیالش ما همه نفهم و بیشعوریم و میگه ببینه تا سه مگ هم میره
    این یعنی افتضاح
    جلو خودش از سرور های داخل ایران از سافت گذر یه فایل رو دانلود کردم و با دانلود منیجر سرعت دانلودم به 5 کیلو هم نمیرسید
    این ظلم نیست به خدا؟؟؟
    میگه خب 128 همین هست
    شما کدوم منطقه هستید؟
    به 200 زنگ بزنید و بگید....
    منم اوایل این مشکل رو داشتم اما از دیشب سرعتم شد 32 و تو تست هم 300 400 نشون میده

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

شما کدوم منطقه هستید؟
    به 200 زنگ بزنید و بگید....
    منم اوایل این مشکل رو داشتم اما از دیشب سرعتم شد 32 و تو تست هم 300 400 نشون میده

من قمم
    چندبار زنگ زدم
    همش یه جواب میدن
    اعصابم بهم میریزه
    به شعور ادم توهین میشه

فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ای خدا
    این یعنی افتضاح
    این ظلم نیست به خدا؟؟؟
    میگه خب 128 همین هست
    طرح 128 برای من تا 30 میرسه و طرح 1 مگ تا 180 هم میرسه.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

برای من طرح 1 مگ تا 180 هم میرسه.
    بیخیال دوست عزیز
    همین چند پست قبل گفتش که یه مگ داره ولی سرعتش به پنجاه هم نمیرسه

فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •