دوست من لب تاپ شما گرافیک قوی نداره بنابر این زیاد نمیشه گله کرد
دوست من لب تاپ شما گرافیک قوی نداره بنابر این زیاد نمیشه گله کرد
با تشکر از شما دوستان بابت جواب..
گرافیکم 320 هست با یه گیگ مموری لپ تاپم aspire 5741 هست..
حالا هیچ راهی نداره..رکبی میون بری چیزی؟
سلام نه این نیست
مشکل توی مرحله 2 بود که حل شد_همون مرحله که توی دموی بازی بهش می گفتم زدن تگ تیرانداز داخل هتل)
تصویر از نظر گرافیکی کامل و بدون نقص هست فقط یک لرزش بسیار ریز موقغ حرکت دوربین داشت
آخزین نسخه برنامه dx با خود بازی هست ولی اگه ندارید برید به سایت ماکروسافت در قسمت دانلودها دانلود کنیدsalam khaheshan linke directx 11 ro age kasi dare bezare
حتما باید همراه بازی نسخه dxsetup باشه و بهتره همون نسخه رو نصب کنید تا با بازی هماهنگ باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(قابل توجه دوستمون که می گن برنامه نداره اتفاقا داره فقط برای استفاده ازش باید کارت گرافیک و ویندوز و... محیا باشه)
من این ارور رو می داد که به خاطر نصب نکردن آخرین نسخه dx بود
برنامه DXSETUP رو که داخل دی وی دی 3 بود نصب کردم و کامیپوتر رو ریست کردم مشکل حل شد
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
در اون مرحله ای که این ارور رو میده تنظیمات رو بیارین پایین بد که رد شدین از اون مرحله دوباره ببرین بالا
برای من در مرحله 2 این مشکل وجود داشت که در مراحل بدی حل شد
البته موقع اجرای بازی انتی ویروس رو کاملا غیر فعال کردم
Last edited by ehsan_; 16-11-2011 at 01:10.
با سلام ....از دوستان کسی اطلاع داره این خطا مربوط به چیه و راه حلش چبه ؟
bf3.exe.Entry point not found
the procedure entry point createDXGIFactory1 could not be located in the dynamic link library dxgi.dll
سلام، گرافيك ATI 6770 واسه اين بازي چطوره؟ جواب ميده؟ الكي نگيريم!
Last edited by crowe; 17-11-2011 at 02:18.
عزیز لطفا اطلاعات غلط ندید
+
این دوستمون منظورش این بود که این بازی رو میخواد با دایرکت ایکس 11 بازی کنه و درخواست لینک کرده بود تا برا دانلود براش بزاریم به اصطلاح dx 11 رو! که همچین چیزی وجود نداره و دوستمون اطلاعی نداشتن و بنده توضیح مختصری دادم !! اون چیزی هم که شما میگید اسمش نصب dx11 نیست ! کلا یه پکیجی هر چند وقت ( بیشتر از یه سال ) عرضه میکنه مایروسافت که در واقع برای بروز رسانی و رفع ایرادات کل این رابط هستش ! dx9 . 10 .11 !! و اصلا اسمشو دانلود دایرکس 11 نمیشه گذاشتباز اگه فکر میکنید اشتباه میکنم بگید !!
امدیوارم متوجه منظورم شده باشید . موفق باشید
بله عزیز اجرا میکنه !! اگه بقیه ی قطعاتتون هم تو همین سطح باشن خوبه و اذیت نمیشید تو بازی![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 16-11-2011 at 05:23.
من تازه بازی رو ریختم .
رو سیستم رفیقم 32 بیت کار میکنه ولی برا من که 64 بیت هست این ارور رو میده !
آنتی ویروس رو هم خاموش میکنم ولی فایده نداره !
از نسخه BlackBOx استفاده میکنم !
کمک کنید.
عزیز جان هر تکنولوژی بعد نرم افزاری و سخت افزاری داره
اگه به پست من دقت کنید در آخر نوشتم اگه بعد سخت افزاری محیا باشه یعنی کارت گرافیک با dx 11 دارین برای استفاده از این تکنولوژی بعد نرم افزاری برنامه هم نیاز هست
حتما به اون لینک دانلودی که دادم سر بزنید به صراحت توی سایت ماکروسافت نوشته دانلود تکنولوزی DX11 یعنی دانلود بعد نرم افزاری
همون طور که گفتم من خودم بدلیل نداشتن آخرین نسخه این نرم افزار به مشکل بر خوردم و با نصب اون مشکلم حل شد !!
Last edited by ehsan_; 16-11-2011 at 12:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)