سلام امروز اینترنت مخابرات مازندران و روی خطه دیگه گرفتم،اینم سرعتم
![]()
سلام امروز اینترنت مخابرات مازندران و روی خطه دیگه گرفتم،اینم سرعتم
![]()
دوستان مشکل مخابرات اینه که بدون دانلود منیجر از سایت ها نمیتونی بیشتر از 9 کیلوبایت دانلود کنی 2مگ من اینطوریه ولی با دانلود منیجر روی 260 ثابت میمونه در صورتی که با 256 ایرانسل بدون دانلود منیجر از همه سایت ها با 32 کیلو دان میکنم مال شما هم اینطوریه؟ مشکل از کجاست؟
جالبه من از سرورهای داخلی در روز سرعتم ثابته ولی برای سرور های خارجی فقط تا صبح سرعت خوبه.پینگ با سرور های خارجی هم رفته بالا که من دلیلش رو نمیدونم.راستی upstream روی timeout تاثیری داری؟
این یعنی خود فاجعه
متاسفانه برا منم مدتیه همینطور شده البته با کامپیوتر jitter دارم اما با لپتاپ ندارم!
امروز خداروشکر هم تایم اوتا کمتر شدن هم سرعت صفحه باز کردن کمی بهتر شده و اینترنت از اون حالت جون کندن در اومده فکر کنم توی مرکز رجایی خط چند نفرو جمع کردن اینترنت ما یه نفسی کشید
شما مثل اینکه دقیقا مشکلات منو داری
اگر snr برا اپلود بالای 10 باشه upstream بالا مشکلی نداره
شک نکن مشکل این تایم اوتا همونیه که گفتم![]()
Last edited by sh@y@n; 19-12-2012 at 01:36.
دوستان میشه چند نفر پینگ از لندن و نیویورک بگیرن از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینیم مشکل از منه یا سراسری هست.قبلا که برای من 180 بود.مرسی.اینم وضعیت خط که احساس میکنم upstream رو زیاد بستن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by gamekhor2007; 19-12-2012 at 07:02.
2 مگ محدود ،سرعت شبانه از سایت آپلودباز حدود 280 تا 300 متغیره
البته بعضی وقتا واسه چندثانیه یه دفعه میاد رو 40 و 50 و دوباره میره بالا که فکر کنم از تایم اوتزیادی باشه
بچه هایی که از شرکت پاس ماناماد(روی فیبر نوری اهواز) سرویس میگیرن شب ها ساعت رایگان که میشه مودم رو خاموش روشن میکنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه من که این کار رو نمیکنم احساس میکنم حجم ازم کم شده !![]()
این 2020 برای شما هم همش مشغوله؟موقعی هم که برمیداره بعد چند ثانیه قطع میشه.هنوز 512 من رو وصل نکردن
سرعت دانلود من که دیگه افتضاح شده..معلوم نیست مخابرات داره چیکار میکنه ؟
به 3036 زنگ بزن زودتر میگیره مشغولیش مشکلی نیست چند بار بزن میگیره.موقع اذان مغرب خیلی خلوته 10 دقیقه ای جواب میدین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)