قبل از اون تلفن اسپلیتر گذاشته بودی یا نه؟
قبل از اون تلفن اسپلیتر گذاشته بودی یا نه؟
فقط واسه تلفن خواب که pc هست گذاشتم واسه پذیرایی نه
پس احتمالا این مساله ناشی از همین موضوعه احتمالا یه اسپلیتر قبل از تلفن پذیرائی هم بزاری مشکل حل میشه. ان شاء الله
256 مخابرات.ازش تا الان راضیم.بدون هیچ قعطی یه کله در حال دانلوده و سرعتش خوبه و خیلی کم نوسان داره.البته بسته به سروری که ازش دانلود میکنم متفاوته اما در کل سرعت دانلودش واقعی هست![]()
اسم نرم افزار : networx
آقا شما میشه از یکی از سرور های هلند تست بگیری ببینیم پینگ تون چقدر میشه؟
خداییش خوبه پینگتون
این تست من برای اروپای شمالیه
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
خوب این سرور تهرانه. برای تهران من حدود 45 پینگ دارم و مهم کشورهای دیگه هستس
در کل داره کارش خوب انجام میده! فقط اگه پشتیبانیشو یکم بهتر کنند ! اخ زنگ زدم ب یارو میگم پینگم بالاست با اروپا میگه ما مشکلی نداریم اونا اولویت ipهای ایرانو کم کردم! گفت زنگ بزن سازمان ملل شکایت کن! گفتم باشه پس ممنون! قطع کرد! عجبا انگار نه انگار ما مشتری هستیم! تازه این تو وضیتیه که یارو که پشت تلفن بود گوشی رو داد دست یه یارو که سوادش بالاتر بود اون اینارو گفت! بعدش با خودم گفتم ! اگه میگفتین اختلال داره قابل هضم تر بود! چطور صبحا خوبه در واقع عالیه و شبها! ولی در طول روز که میام بشینم یه دست Lol بازی کنم خراب میشه!ولی الان که خوبه همه چی چشم حسود و نااهلش کور!در کل اگه دیدین اطرافتون مخابرات سرویس میده .... حتما بگیرید چون نسبت به قیمتش و نامحدود بودنش نسبت به بقیه Isp ها سر تره! اگه تونستین بالاتر از 512 بگیرید که چه بهتر!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)