تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 173 از 870 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273673 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

چرا همه گیر دادند به قلعه نویی. اگه بازیکنهایی که اون زمان قلعه نویی داشت الان تو استقلال بودند صدر جدول بودیم.
    قلعه نویی اگه خوب بود اونجوری هم استقلال هم تیم ملی رو به هم نمیریخت.

داره خودمونی میشه omid__ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ایمان جان سال اولی که قلعه نویی اومد استقلال یادته ؟؟ تمام بازیکن های مشهور رو از تیم بیرون کرد و به جاش بازیکن های جوون از جمله: صادقی قربانی طالبلو و ....... ر. به تیم اورد اما چون روی این بازیکن ها سه سال کار کرد همشون تبدیل به ستاره شدند
    حجازی شانس نداره .اول فصل هم حضور حجازی به عنوان سرمربی اشتباه بود .حجازی باید مدیر فنی میشد و کریمی سرمربی کاری که الان میخوان انجام بدن

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

من هم از همون اول با مربیگری حجازی مخالف بودم و دوست داشتم اگه میخواد بیاد ستقلال یک پست دیگه مثل مدیر فنی که الان داره بهش بدن چون مطمئن بودم به درد مربیگری نمیخوره.خودم هم خیلی دوست داشتم فیروز کریمی مربی بشه.
    تیم قلعه نویی هم اون زمان شانس داشت و خیلی محتاط بود.مخصوصا در اولین فصل زیبا بازی نمیکرد و اکثر پیروزیهاش با نتیجه 1-0 بود.ولی پس از گذشت زمان تیم جا افتاد.ولی حجازی تیمش خوب ابزی میکنه ولی نمیتونه گل بزنه.شاید اگرهم گلزن مثل عنایتی اون زمان تو تیم بود الان وضعیت کلی فرق میکرد ولی باز هم میگم قلعه نویی نباید اونجوری از استقلال جدا میشد و جو استقلال رو خراب میکرد.

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض فيشر: كار در ايران جالب خواهد بود

سرمربي پيشين تيم ملي كامرون در عين حال تاكيد كرد كه هنوز تصميم‌گيري نهايي صورت نگرفته است.
    خبرگزاري آلمان از علاقه‌مندي شديد فدراسيون فوتبال ايران به همكاري با "وينفريد شفر" خبر داد.

به گزارش ايسنا، اين سرمربي 57 ساله آلماني در گفت‌وگو با خبرگزاري آلمان علاقه‌مندي ايران به همكاري با او را تاييد كرد. خود شفر هم نسبت به اين پيشنهاد ابراز علاقه كرد.

اين مربي آلماني در اين باره گفت كه بايد اين تيم آسيايي را در جريان رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني 2010 در آفريقاي جنوبي هدايت كند: «اگر همه شرايط مهيا باشد به آنجا خواهم رفت. كار در ايران جالب خواهد بود. ايران تيم خوبي دارد.»

يكي از مسوولان فدراسيون فوتبال ايران (FFI) و تلويزيون ايران (IRIB) هم اعلام كردند كه شفر در آستانه‌ي امضا قرارداد با فدراسيون فوتبال ايران قرار دارد.

سرمربي پيشين تيم ملي كامرون در عين حال تاكيد كرد كه هنوز تصميم‌گيري نهايي صورت نگرفته است.

سرمربي پيشين كالسروهه و اشتوتگارت پس از حضورش در امارات در باشگاه الاهلي كه نخستين تجربه كاري او درآسيا بود، اكنون در شهر اتلينگن زندگي مي‌كند.

او در سال 2006 با الاهلي قهرمان امارات شد.

او كه در دوران بازيگري در خط مياني بازي مي كرد، درباره شناختش از فوتبال ايران گفت: «فوتبال ايران را از زمان حضورم در دوبي به خوبي مي شناسم، اكنون بايد نگاه دقيق‌تري به فوتبال ايران بيندازم.»

او علاوه بر اين به طور مرتب بوندس ليگاي يك و دو را تعقيب مي‌كرد و اطلاعات خوبي در اين باره دارد. او گفت: «من با اين كار همواره بازيكنان ايراني را زيرنظر دارم.»

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

ترو خدا اسم پیکان رو نیار که دارم رودبور میشم ماکه این فصل ترکوندیم اونم شما رو ترکوند
    سپاهان هم فینال جام حذفی بود .در نیمه نهایی استقلال با ما بازی داشت که کنار کشید.اون مهمه
    مثل اينكه تو انجمن لنگيها راهت نميدن كه ميايي اينجا پارازيت ول ميكني.
    در مثل اينكه دلت واسه عكس دوستمون sina_sina _ams تنگ شده ها. اگه بازم گرد و خاك كردي اون عكسو واست ميزارم تا حال كني

پروفشنال leila*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

در مثل اينكه دلت واسه عكس دوستمون sina_sina _ams تنگ شده ها. اگه بازم گرد و خاك كردي اون عكسو واست ميزارم تا حال كني
    فعلا که شما ها به سر نوشت اون عکس دچار شدید
    برو بگو اون پارچه رو ابی کنن
    تازه یادم رفت بگم که اینا همش از روی سوختن یه جایی هست وگرنه خودتون به خوبی میدونید کی داره حرف اول رو میزنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فعلا که شما ها به سر نوشت اون عکس دچار شدید
    برو بگو اون پارچه رو ابی کنن
    تازه یادم رفت بگم که اینا همش از روی سوختن یه جایی هست وگرنه خودتون به خوبی میدونید کی داره حرف اول رو میزنه
    به شدت تایید میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همون دوستتون که بن شد رو میگی؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by ramin1988; 16-11-2007 at 23:03.

پروفشنال leila*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

همون دوستتون که بن شد رو میگی؟؟؟؟؟؟؟
    اره دیگه
    اخه میدونی باید نشون میداد که اس تق لالی هستش

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

اولا يكبار گفتم كه اينجا ورود لنگيها ممنوعه.دوما بعد از عمري اين فصل شما هم يه كم اون بالا باشين، هميشه كه اس اس نميتونه تو صدر باشه(البته هنوز آخر پاييز نشده)سوما دوستان همه شاهد باشن خودشون دلشون واسه عكس تنگ شده و من بي تقصيرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •