نام رخداد : ای سی دابلیو
تاریخ برگزاری : سه شنبه ، 17م فبیری سال 2009
محل برگزاری : فرسنو ، کلیفورنیا
عكس های این هفته ی ای سی دبلیو (شامل 34 عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 1.97
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
هایلایت هایی از هفته ی قبل ای سی دابلیو و بازگشت کریستین رو شاهد هستیم .
اینتروی ای سی دابلیو پخش میشه .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء صورت میگیره .
تاد گریشم و مت استرایکر خودشون رو معرفی میکنن و به همه خوش آمد میگن .
مین ایونت امشب تبلیغ میشه .
مسابقه اول :: بوگی من برابر پال برچل به همراه کیتی لی
پال برچل و کیتی لی وارد میشن . برچل منتظر حریفش هست . موزیک ورودی بوگی من پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . مسابقه آغاز میشه . بوگی من بهتر کار میکنه و برچل رو میزنه . کار به گوشه ی رینگ میکشه . رانینگ کلوزلاین از بوگی من . بوگی من حواسش میره طرف کیسه ی پر از کرمش که در گوشه ی رینگ هست . در همین لحظه برچل رول آپ میکنه ، یک..دو..سه . (1:50)
برنده ی مسابقه ، پال برچل
چند ریپلی از مسابقه ی اول امشب رو شاهد هستیم [بوگی من برابر برچل] .
هایلایت هایی از چگونگی پیروزی جک سوئگر برابر فینلی در نو وی اوت پخش میشه .
کامرشال .
تاد گریشم و مت استرایکر میگن که هفته ی بعد ، جک سوئگر باید از کمربندش برابر کریستین دفاع کنه .
دید یو نوء پخش میشه .
مسابقه دوم :: تامی دریمر برابر جان مورسن به همراه د میز
جان مورسن و میز وارد میشن . دریمر هم وارد شده . مسابقه آغاز میشه و دو استار لاک آپ میشن . دریمر بهتر کار میکنه و بر بازی مسلط میشه . چندین بار کار به گوشه ی رینگ میکشه و تامی همچنان مسلط کار میکنه . تامی داره به پیروزی نزدیک میشه اما میز حواس او رو پرت میکنه . داور به میز تذکر میده و میز میره پایین . در همین لحظه مورسن از فرصت استفاده میکنه و بعد از برگشت دریمر ، به او مونلایت درایو میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (3:55)
برنده ی مسابقه ، جان مورسن
بعد از مسابقه ، میز میره داخل رینگ و با همتیمیش جان مورسن جشن میگیره .
در بک استیج ، کریستین در کنار فینلی هست و از فینلی میپرسه : " ممکنه هورنسواگل موجب حواس پرتی ما در حین مسابقه بشه ؟ " فینلی در جواب میگه که به هیچ وجه اینطور نیست و اگه قرار بود هورنی چنین نقشی داشته باشه ، او [فینلی] هم چنین کاری میکرد .
کامرشال .
ویدئویی از ایون بورن پخش میشه و اعلام میشه که او بزودی باز خواهد گشت .
مسابقه سوم :: کیدن متیوس برابر تایسن کید به همراه ناتالیا
متیوس داخل رینگ هست . کید به همراه ناتالیا وارد میشه . مسابقه آغاز میشه و تایسن خیلی خوب کار میکنه . کار رو به گوشه ی رینگ میکشه و چند مشت ، کیک و اسلم میزنه . کید میره بالای طناب ها و اسپرینگبورد البوء دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (1:30)
برنده ی مسابقه ، تایسن کید
ویدئویی از مسابقات رسلمینیا 24 پخش میشه .
در بک استیج ، تامی دریمر در کنار ریکی اورتیز هست و ریکی سعی داره به تامی روحیه بده .
ویدئویی تبلیغاتی از هال آو فیم 2009 پخش میشه .
مسابقه چهارم :: مارک هنری و ای سی دابلیو چمپین ، جک سوئگر برابر فینلی و کریستین
جک سوئگر وارد میشه و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . سپس شاهد ورود مارک هنری و تونی اطلس هستیم که اون ها هم با رفتار بد تماشاگرا مواجه میشن . میریم برای کامرشال . برمیگردیم و فینلی به همراه هورنی وارد رینگ میشه . تماشاگرا این دو رو تشویق میکنن . در پایان ، موزیک ورودی کریستین پخش میشه و او در میان تشویق شدید تماشاگرا وارد میشه . مسابقه آغاز میشه و کریستین و هنری کار رو آغاز میکنن . کریستین خوب کار میکنه و در دقیقه ی ابتدایی کار ، میره تا با فینلی تگ بشه اما فینلی در جای خودش نیست و داره پائین رینگ با هورنسواگل حرف میزنه . کار ادامه پیدا میکنه و فینلی بالاخره میاد بالا و کریستین با او تگ میشه . فینلی میره داخل رینگ و میریم برای کامرشال . برمیگردیم و حالا تیم هیل ها بر بازی مسلط شدن . سوئگر و فینلی درگیر هستن . فینلی به بازی برمیگرده و جای خودش رو به کریستین میده . کریستین میره بالای طناب ها . تونی اطلس سعی داره دخالت کنه و جلوی پرش او رو بگیره اما کریستین او رو میزنه . پرش از کریستین اما سوئگر او رو تو هوا میگیره . کریستین در میره و هدبات میزنه . مارک هنری سعی داره در بازی دخالت کنه اما در همین لحظه هورنسواگل پای او رو میگیره و حواس هنری رو پرت میکنه . فینلی هم دور از چشمان داور با شلیلی ضربه ای سنگین به هنری وارد میکنه . کریستین فینیشرش رو روی سوئگر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (13:00)
برنده ی مسابقه ، فینلی و کریستین
بعد از مسابقه ، فینلی و هورنسواگل به همراه کریستین داخل رینگ هستن . کریستین به هورنسواگل و فینلی نگاه میکنه و لبخند میزنه .
-----------------------------------