اون جونور هارو باید با مواد منفجره یکی کنی predator missile c4 grenade luncher rpg7 اینا رو بزن روشون ناک اوت می شن
اون جونور هارو باید با مواد منفجره یکی کنی predator missile c4 grenade luncher rpg7 اینا رو بزن روشون ناک اوت می شن
كرك انلاين هنوز نيومده
3روز پیش تمومش کردم
بازی خیلی خوبی بود ولی بازم حیف که مراحلش کم بود
محتوای مخفی: مک تاویش
کمپین رو بیخی SPECIAL OPS رو بچسب تا ژنرال لول 50 نشدی نمی تونی ولش کنی
من اصلا COD رو همیشه به عشق بخش داستانیش و اگاهی از وضعیت پرایس و مک تاویش بازی میکردم.
توی SOتا لول 19رسیدم ولی خب وقتش نیست
17 امتحانام شروع میشه و نمیتونم وقت بزارم رو این.بعدش ببینیم چی میشه
به عنوان یه بازی Sledgehammer Gamesـی خوب بود ولی با استانداردهای Infinity Ward فاصله داشت.
از این خوشم اومد که با وجود اینکه خیلی از سازنده های اصلی رو در دست نداشتند ولی نهایت سعیشون رو کردند به بازی آب نبستند گرچه یه جوری بستنش بالاخره!![]()
بابا بیگ باس زیاد هم اب بستنی نبود...
من برا N مین بار بازی رو تموم کردم.....کلا خداست...خیلی دیگه سینماتیک هستش الان باز هم تموم کردم بد جوری تو حس بازیشم
موزیک گیم پلی همه چی اصلا برم تو کار امضا...![]()
من وقتی میخوام برم مرحله دوم ارور میده میاد بیرون فکر کنم ارور دایرکتس میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدتی پیش ۴ تصویر از ۴ نقشه موجود در بسته الحاقی هنوز به بازار نیامده عنوان Call Of Duty:Modern Warfare 3 در MW3Updates@ در Twitter منتشر شده است که هنوز این تصاویر از سوی سازندگان بازی تایید نشده اند اما آنچه مشخص است آن است که از میان ۴ نقشه موجود در DLC که Italy، Park، Overwatch و Morningwood نام دارند، بر اساس اعلام آقای رابرت بولینگ از سازندگان بازی نقشه Park قطعی است. اما هنوز معلوم نیست آن سه نقشه دیگر واقعی هستند یا خیر.
تصاویر منتشر شده در زیر قابل مشاهده است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)