تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 1805 اولاول ... 731231631691701711721731741751761771832232736731173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

جدی کجا غیر از مخابرات . شاتل که شبانه اش افتضاحه . فقط روزانه . پارس هم که قبلا خوب بود و الان به شدت دزدیش زیاد شده . بقیه شرکتها هم مگه شانس داشته باشی وگرنه قضیه اش همینه .

2. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جدی کجا غیر از مخابرات . شاتل که شبانه اش افتضاحه . فقط روزانه . پارس هم که قبلا خوب بود و الان به شدت دزدیش زیاد شده . بقیه شرکتها هم مگه شانس داشته باشی وگرنه قضیه اش همینه .
    آره خب اینم ی جور حرفه!
    همه بدردنخورن مخابراتم ای بدک نیست ولی آره حق با توعه
    شاتل که دزد سر گردنست حرفی نمیمونه اصلا معروفه..
    پارس انلاینم که به پارس آفلاین معروفه اونم در پیت.
    صبا نتم که ی جور دزده
    یک آسیا تک میمونه که خوبه یک مخابرات که اونم بد نیست ولی چون ما مخابراتیی هستیم واسه ما خوبه چون از حقوقمون کم میکنن به صورت قسطی من قبل یک ساله512 نامحدود داتشم اون رو هنوز که هنوزه دارن از حقوق کم میکنن قبلش 256 داشتم اونم دارن قسطی خورد خورد کم میکنن بعثتم که 1 سالی دارم اونم اضافه کن به بقیه نتیجه تا 2-3 سالی فقط پول اقساطط ای دی اس الو از حقوقم خورد خورد کم میکنن بعدش ولی شرکتای دیگه که برم 1500 تومن هزینه اولیه داره بعدش هزینه سرویس هاشونم اضاقه کن گیگ اگه بخای دانلود شبانه شونم که هست!حرص حجمو باید بخوری حرص سرعتم همچنین و......
    باز تو مخابرات این اواخر بد شد وگرنه خوب بود
    حالا اگه رو مخابرات بمونم ضمن این که از نظر پولی بهتره برام پول اضافه ای هم نمیدم!
    ولی خب اینم بدرد نمیخوره اگه ی جورایی به خای کلی حساب کنی هیچ شرکتی بدرد نمیخوره و باید بری از این کشور افغانستان !!!تا بتونی با خیال راحت بری اینترنت و از سیمکارت 3جی استفاده کنی اگه یک بیشترم اونجا بمونی 4Gاستفاده میکنی!

4. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک سوال بالاخره شبانه بعثت از کی تا کی شد 7-12 یا 1-7
    Last edited by amin1374; 02-04-2013 at 23:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

یک سوال بالاخره شبانه بعثت از کی تا کی شد 7-12 یا 1-7
    هر شب هر دو حالت ممکنه اتفاق بیفته. و کسی هم حجم به کسی بر نمیگردونه. بهترین راه اینه که چک کنی (باید حتما بیدار بمونی!!!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

حمایت کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوستان این کار مخابرات هیچ توجیهی نداره که بصورت ناگهانی تعرفه های اینترنت پر سرعتش رو افزایش بده
    من تا قبل از این بابت هر 1 گیگ حجم اضافه 3150 تومان پرداخت میکردم اما الان شده 4200 تومان و این انصاف نیست
    تعرفه ی خرید زمان هم قبلا برای هر 1 ماه 3000 تومان بود که اون رو هم افزایش دادن و کردن 4200 تومان
    من که به سازمان تنظیم مقررات زنگ زدم و شکایت خودم رو بابت این افزایش تعرفه اعلام کردم و دارم اون رو پیگیری میکنم
    لطفا هر کسی که این پیام رو میخونه و از مشترکین مخابرات هست یا نیست با شماره سازمان تنظیم مقررات تماس بگیره و این افزایش تعرفه رو گزارش و از این گرانی شکایت بکنه
    امیدوارم قیمتها رو برگردونن به تعرفه های گذشته و حتی ارزانتر از اون زمان
    یه زمانی شعار میدادن که اینترنت باید در ایران در حد رایگان توضیع بشه اما نمیدونم چی شد این شعارها که در حد شعار موند هیچ برعکسم شده الان
    سازمان تنظیم مقررات: 7650544
    ساعت تماس 8 صبح تا 14

و سایر موارد...........

Last edited by AliTavakoli7; 03-04-2013 at 00:31.

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حمایت کنید

سلام دوستان این کار مخابرات هیچ توجیهی نداره که بصورت ناگهانی تعرفه های اینترنت پر سرعتش رو افزایش بده
    من تا قبل از این بابت هر 1 گیگ حجم اضافه 3150 تومان پرداخت میکردم اما الان شده 4200 تومان و این انصاف نیست
    تعرفه ی خرید زمان هم قبلا برای هر 1 ماه 3000 تومان بود که اون رو هم افزایش دادن و کردن 4200 تومان
    من که به سازمان تنظیم مقررات زنگ زدم و شکایت خودم رو بابت این افزایش تعرفه اعلام کردم و دارم اون رو پیگیری میکنم
    لطفا هر کسی که این پیام رو میخونه و از مشترکین مخابرات هست یا نیست با شماره سازمان تنظیم مقررات تماس بگیره و این افزایش تعرفه رو گزارش و از این گرانی شکایت بکنه
    امیدوارم قیمتها رو برگردونن به تعرفه های گذشته و حتی ارزانتر از اون زمان
    یه زمانی شعار میدادن که اینترنت باید در ایران در حد رایگان توضیع بشه اما نمیدونم چی شد این شعارها که در حد شعار موند هیچ برعکسم شده الان
    سازمان تنظیم مقررات: 7650544
    ساعت تماس 8 صبح تا 14

و سایر موارد...........

پیگیری کنی یا نه همینه کاریشم نمیشه کرد.!!! بترین راه اینه کل مردم بزنند تو کار انسانهای اولیه 1 ماه هیچکی اینترنت نگیره از این دزدا ببینید چطوری ارزونش میکنند. که کار غیر ممکنی هست !!

2 شبه اینترنت فیکسه اگه چش نخوره |!!!

آخر فروم باز aa12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من طرح بعثت دارم و میتونم شارژش کنم برای هر وقت که دلم خواست ولی این نامردا یک کاری کردند که می خوام برم بزنمشون الان حدود 4شبه که از ساعت 12 به بعد میزنم دانلود دانلود نمی کنه یا اگه دانلود می کنه از 12 تا 7 صبح فقط 10 mb دانلود می کنه
    امروز که دانشگاه ها باز شد می رم نامه می گیرم می رم وایمکس می گیرم
    کسی می دونه مودم داخلی بهتره یا مودم فضای باز چون من خودم می خوام مودم داخلی بگیرم که امکانات wifi داشته باشه
    چون جایی که من هستم باید مودم usb دار ایرانسل رو بیرون خونه ببرم می گیره
    خلاصه کمکم کنید کدوم مودم رو بگیرم بهتره؟

11. این کاربر از imanghamari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مکس به تاپیک خودش بری بهتر راهنماییت میکنن آره راست میگی منمچند شبه دارم دانلود میکنم،وی نهایت 800مگ بیشتر نمیگیریه دانلودام همه رو 97-99درصد قفل میشن!!چراشو نمبدونبعدش وایمکس بد تره ها دزدین اینا تو این زمینه الان دی اس ال باز بهتره هگه میخای بخری از آسیاتک بگیری بهتر هست به نظرم کمتر دزده!

13. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mt17770's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مــشــــــهد

پيش فرض

با سلام خدمته دوستان ..........

آقا من رفتم طرح 6 ماه نقره ای گرفتم 12 گیگ که چون گفته بودن 6ماهه به بالا فقط شبانه داره !!!! درسته این خبر ؟؟؟

حالا میخواستم ببینم الان شبانش از چند تاچند هستش !؟ 1-7 یا 12-7 ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •