با چند تا کاره ساده و وب گردی این قدر بالا اومده دما
اینم اون توربو بیشتر از 2 گیگا هرتز که سوال کرده بودند که خودش انجام میده.....[/QUOTE]
دهنم ----- شد تا آپلود شد بلاخره
با چند تا کاره ساده و وب گردی این قدر بالا اومده دما
اینم اون توربو بیشتر از 2 گیگا هرتز که سوال کرده بودند که خودش انجام میده.....[/QUOTE]
دهنم ----- شد تا آپلود شد بلاخره
Last edited by yas44co; 12-08-2011 at 23:41.
ممنون. حالا که فهمیدم چیزه مسخریه.
من نظرم هنوز رو hp هست. اما یه جورایی از lenovo y570 هم خوشم میاد. البته اون هنوز نیمده
در مورد بحث مالی باهات موافقم.....
منظور من این بود که اگه هر کسی قرار باشه فکر و تصمیمش با کوچکترین صحبتی از جانب افراد مختلف که ممکن صلاحیت صحبت داشته یا نداشته باشن تغییر کنه قطعا نمی تونه انتخاب خوبی در هر زمینه و موضوعی داشته باشه....
البته این به معنی نادیده گرفتن نظرات دیگران نیست فقط کمی تشخیص این که باید به چه کسی اعتماد کرد سخته...همین.
اگه هم می خوای 1.5m هزینه کنی بهتره 6090 نخری و مدل بالاتر با کانفیگی بهتر از 6090 تو سری 6 بخری....
em0fab عزيز ممنونم از راهنماييهايت
ويندوز رو نصب كردم
فقط بي زحمت يه تايپك معرفي كنيد براي آموزش پارتيشن بندي
باید همون موقع که داشتی ویندوز نصب می کردی پارتیشن انجام می دادی.....
خیلی راحته....
به هیچ عنوان تحت ویندوز پارتیشن نکن چون نمی تونی دقیق این کار انجام بدی....
ریکاوری که گرفتی ؟؟؟؟
فولدر SWsetup تو درایو C حتما جایی Save کن نزنی پاک کنی.....
Last edited by em0fab0y; 13-08-2011 at 00:12.
سلام یادمه شما گفته بودین که این سری درجه یک و دو داره وگفتین تخقیق می کنیدو جواب میدین!! نتجه چی شد !! ؟ میشه راهنمایی کنید ! منظور همون رفیر بودن بود!؟
سلام
مثلا چه مدلی؟
---------- Post added at 09:16 AM ---------- Previous post was at 09:11 AM ----------
آقا ما هنوز بین 6090 و 6100 موندیم
6090 هاردش بیشتر
اون رمش قابل ارتقا هست
دیگه چی؟
سلام دوستان یه سوال فوری و فوتی دارم، توروخدا جواب بدید
تفاوت hp dv6 6080 با Hp dv6 6000 چیه؟؟؟
من پنج شنبه رفتم لپ تاپ سفارش دادم قرار شد امروز برسه ( از تهران ) حالا یارو میگه به جای 6080، 6000 هزار فرستادن که کانفیگ و قیمتش دقیقاً همونه.
ممنون میشم اگه سریع تر جواب منو بدید.
HP Pavilion DV6t-6100 تو بازار نیست. فقط سایت سرزمین رایانه (sarzamin.ir) این لپ تاپ رو دارن.
به نظر شما از این سایت خرید بکنم؟ قابل اعتماده؟
لطفا کمک کنید
دوست عزیز 6000 از لحاظ سی پی یو و کارت گرافیک کاملا با 6080 تفاوت داره و ضعیف تر هست و گفته های اون فروشنده کاملا اشتباه هست....
در مورد قیمت هم چیزی نزدیک به 200T اختلاف قیمت دارن و 6080 گرون تر هست....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)