من این مشکل رو داشتم تو فایل rar پیداش نکردم اما یه بار دیگه که از همون لینک دانلودش کردم{بدون idm البته تاثیرش ذو نمیدونم و فکر نکنم دقیقا به اون ربط داشته باشه} کلا یه فایل با فرمت scs بود که فایل مورد نظر بود و کار کرد.
من این مشکل رو داشتم تو فایل rar پیداش نکردم اما یه بار دیگه که از همون لینک دانلودش کردم{بدون idm البته تاثیرش ذو نمیدونم و فکر نکنم دقیقا به اون ربط داشته باشه} کلا یه فایل با فرمت scs بود که فایل مورد نظر بود و کار کرد.
دیشب یک بار چپ کردم دو سه بار هم تصادف کردم (دست فرمونم خوبه ، هنوز عادت نکرده بودم) بعد از تصادف وسط جاده چراغای ماشین خاموش روشن میشد یا بعضی وقتها تو حرکت خاموش میکردامروز هم یه تانکر بردم توی یه کارخونه صنعتی که جادش خاکی و به شدت پیچ در پیچ بود وقتی میخواستم برم سرازیری بود و راحت رفتم اما واسه برگشت یه بار دیگه زده بودم ماشین با سرعت 3 کیلومتر در ساعت سربالایی رو میرفت وسط راه هم خاموش شد فکر کنم موتورش داغ کرد
روشن میشد دوباره خاموش میشد خلاصه یکم با دنده عقب برگشتم پایین بعد دوباره با یه مکافاتی رفتم بالا البته واقعأ سربالایی تندی بود
دانلود ورژن 1.2 ویزیک واقع کرایانه .
خودم امتحان نکردم ولی فکر کنم حالت ژله ای مسخره ماشین و حرکت و ... خوب شده باشه دارم میرم امتحان کنم شما هم امتحان کنید.
این mod محدود بودن سرعت رو هم برمیداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این امداد خودروش منو کشته.کنترل ماشین با همان تنظیم اولیه فرمان بهتر است.وقنی ماشین آسیب می بینه درسته در ظاهر تغییر نمی کنه ولی تغییرات باطنی محسوس بوده و به طور مثال صدای موتور تغییر می کند و یا همان طور که دوستمان در بالا گفته در جاده ماشین خاموش میشه.
اوه چه صحنه سازی باحالی یه لحظه سرمای دم صبح رو حس کردم از پشت میز![]()
بچه ها رفتم امتحان کردم خیلی عالی شده. حرکتش سریعه. حالت ژله ایش درست شده . و اینکه دیگه چپ نمیکنه . و از همه مهم از دنده 2 شروع مینکه برای حرکت و خیلی زود شتاب میگیره.
اینجا آپلود کردم .حتما دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داش تست کردی چه جوره ؟؟!! خوبه یا نه؟
من که دیدم سرعتم دیگه از 90 تا بالاتر نرفت
داش از 90 بالاتر نمیره محدود کننده سرعت داره کههههههه؟؟؟!!!!!
حالت ژله ایش درست شده ولی سرعت نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)