تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 200 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 1999

نام تاپيک: تاپیک ویژه بازی Mortal Kombat

داره خودمونی میشه kamyfares's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مياندوآب

پيش فرض

بچه ها مممنون.
    آخه من خودم خيلي اين بازي رو دوس دارم همه چيزشو بلد بودم الا انيماليتي.فك كردم بلد باشين. بيخيال...
    من تا بحال چن نوع كمبادو بازي كردم ولي انصافا هيچ كدوم به پاي يولتيميت مورتال كمباد 3 سگا نميرسه.
    انشالا ورژن جديدش ميزنه رو دست همه...
    درضمن اگه كسي خواست فتاليتي يا بورتاليتي (24ضربه) و چيزاي ديگه كل بازيكنانو بخواد بم بگه براش بزارم.
    Thanx

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    طریقه زدن فاتالیتی در بازی mortal kombat VS Dc Univerce رو کسی بلده ؟؟؟ اگه بلده بگه تا ما هم فتالیتی بزنیم

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام دوستان
    طریقه زدن فاتالیتی در بازی mortal kombat VS Dc Univerce رو کسی بلده ؟؟؟ اگه بلده بگه تا ما هم فتالیتی بزنیم
    salam
    برو تو این سایت رو عکس هر شخصیت کلیک کنی تمام رمزهاش میاد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 3 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

سایت های خوب برای پیدا کردن رمز:

mortalkombatsecrets.com
    mortalkombatonline.com
    Forum.p30world.com!

6. 2 کاربر از keb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من یولتیمیت مورتال کمبات 3 سگارو میگم. من فقط انیمالیتیهارو نمیتونم بزنم. تو یه منبع انگلیسی خوندم که نوشته بود که قبل زدن انیمالیتی باید Mercy رو فعال کرد و همچنین بازی باید به راند 3 کشیده بشه. اصلا میدونی Mercy چیه؟
    نوشته بود با Hold Run (Down,Down) Release Run نوشته بود که با این دکمه ها Mercy فعال میشه تا انیمالیتی رو بزنین.
    اینم منبع انگلیسیش:
    MERCY:-------------------------------------------------------------------------The Mercy is not actually a Finishing Move but something that helpsyour opponent. A Mercy gives your opponent a little bit ofhealth back so you can defeat them again, BE CAREFUL thought since youropponent may do a incredible comeback on you.In order to do a Mercy you have to win on your third round and perform thefollowing combination: Hold Run(Down, Down) Release Run.ANIMALITY:---------------------------------------------------------------------The Animality is a finishing move in which you killed your opponent bytransforming into an animal.In order to perform an Animality you have to beat you opponent on the 3rd roundand then perform a Mercy. After you activate the Mercy defeat your opponentagain and perform the button combination as listed.دوست گرامی اگه از این نوشته ها چیزی متوجه شدی به ما هم بگو مرسی.
    داداش منم تابحال نتونستم بزنم.فکر نکنم کسی هم تونسته باشه.بیخیالش داداش بچسب به نسخه جدیده که داره میاد
    امیدوارم که تو این نسخه بتونیم انجام بدیمش...
    بچه ها مممنون.
    آخه من خودم خيلي اين بازي رو دوس دارم همه چيزشو بلد بودم الا انيماليتي.فك كردم بلد باشين. بيخيال...
    من تا بحال چن نوع كمبادو بازي كردم ولي انصافا هيچ كدوم به پاي يولتيميت مورتال كمباد 3 سگا نميرسه.
    انشالا ورژن جديدش ميزنه رو دست همه...
    درضمن اگه كسي خواست فتاليتي يا بورتاليتي (24ضربه) و چيزاي ديگه كل بازيكنانو بخواد بم بگه براش بزارم.
    Thanx

سلام
    اتفاقا خیلی از بچه ها تو این مورد مشکل دارن
    البته خیلی سخت نیست باید بدونید چه زمانی دقیقا باید زده بشه کلید ها

وقتی آخرین ضربه رو میخواین به حریف بزنید سعی کنید به اندازه یه نصف صفحه باهاش فاصله داشته باشی.
    یعنی مثلا D+HP رو بزنید که پرت بشه چند قدم اونورتر یا یه تیری چیزی بزنید.
    وقتی ضربه رو زدید ، وقتی که شخص میگه Finish Him / Her حرفش که تموم نشده(در واقع تا شروع میکنه به گفتن) شما Run (سرعت) رو نگه میداری و دوبار Down (پایین) رو میزنی , Run رو ول میکنید.
    نیازی نیست که دو بار پایین رو خیلی سریع بزنید ولی اهسته هم نباید باش( ولی کل این پروسه باید سریع انجام بشه)
    اینو که میزنید میگه مثلا X Shows MeCy (اون X اسم شخصی که این حرکت رو اجرا میکنه است)
    یعنی یه فرصت دوباره به حریف داده میشه در حد یه ضربه و طرف از حالت Finish در میاد و میتونه مبارزه کنه.
    صفحه تقریبا تیره میشه مثل زمانی که دارید Finish میکنید و بعد به حالت عادی مبارزه برمیگرده.
    دوباره یه ضربه بزنید که دوباره Finish بشه
    حالا میتونید کد های مربوط به Animality رو اجرا کنید.

نکته 1: البته این مورد رو من توی MK 3 (بدون دستکاری) تست کردم
    توی Umk3 و سایر نسخه های بعدی نمیدونم کار میکنه یا نه.
    برای اجرای Animality ها هم در این نسخه حتما باید MerCy رو اجرا کنید.

نکته 2: MerCy فقط در راند سوم اجرا میشه یعنی باید هر کدوم از طرفین مبارزه یک راند رو برده باشن.

نکته 3: در بعضی از نسخه ها (دستکاری شده و شاید UMK ....) اگر Finish Mode رو روی Animality بذارید بدون اجرا کردن MerCy هم میشه با یک یا دو کلید Animality رو اجرا کرد.

8. 5 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در MK 3 برای Babality و FRIENDSHIP هم نباید از کلید Block (گارد) در راندی که قراره Finish اجرا بشه استفاده کنید در اینصورت Finish اجرا نمیشه.

در MK 2 هم برای اجرای این موارد نباید از Punch (مشت) استفادهع کنید در راند آخر که قراره Finish اجرا بشه.
    ====
    یه کد هم خیلی دنبالش میگشتم تو MK 2 یه سری گشتم پیداش کردم
    وارد منوی Option بشوید روی Done بروید و این کلید هارو بزنید از چپ به راست:

کد:
    آپشن Test Mode ظاهر میشه که میتونید تغییراتی توش بدید
    مثلا با یک ضرب طرف رو ببرید یا هیچکدوم از ضربه های حریف روتون تاثیری نداشته باشه و......
    (اگر کسی مشتاق بود بگه بقیش رو هم بگم)

10. 4 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

لطفاً یکی original sound track های مورتال کامبت رو بذاره آهنگ های بازی ها و فیلم ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortal kombat 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    فعلا که تو ایران

پيش فرض

سلام
    این تاپیک خیلی وقته به روز نمیشه
    گفتم یه پست بدم که نخوابه
    یه خبر هایی در مورد مورتال کامبته 9 امده که قراره شخصیت اول گاد اف وار هم در مورتال کامبت 9 وجود داشته باشه.
    در ضمن این فروم مروتال کامبت فانس هم پیشرفت کرده ، بد نیست یه سری بهش بزنید ، کامل در مورد مورتال کامبته وافرسی هم هست ، هر چند به همین یه تاپیک پی سی وورلد نمیرسه ولی یه چیزای جالبی هم داره :
    کد:

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام
    این تاپیک خیلی وقته به روز نمیشه
    گفتم یه پست بدم که نخوابه
    یه خبر هایی در مورد مورتال کامبته 9 امده که قراره شخصیت اول گاد اف وار هم در مورتال کامبت 9 وجود داشته باشه.
    در ضمن این فروم مروتال کامبت فانس هم پیشرفت کرده ، بد نیست یه سری بهش بزنید ، کامل در مورد مورتال کامبته وافرسی هم هست ، هر چند به همین یه تاپیک پی سی وورلد نمیرسه ولی یه چیزای جالبی هم داره :
    کد:
    salam رفیق
    نبودی یه مدت
    بچه ها تو اخبار و رمز بازی ها تاپیک مورتال کامبت9 رو درست کردن
    همه چیز اونجا گذاشته شده.حتی خبر کریتوس .این خبر خیلی قدیمی شده و فقط برای ps3 هست
    خلاصه بیا اونجا فعالیت کن

14. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت showbert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلا خدمت تمام برو بچ عزیز و خدذمونی این سایت باحاحل.

لطفا دفترچه کامل رمزهای umk3-یا mk4-مخواستم. بعد اگر کسی فیتالیتی س.ک.س.ی. ش رو بلده بگه.لطفا.
    l
    من خیلی گشتم ولی این تایپیک 173 تا پیج داره ودهنم آسفالت شده . اگه تو همین تایپیک رمزهای کاملش هست لینکش رو بزارین. اگه (کامل داری.) اگه تو این سایت نیس خودتون واسم بزارین.مثل قدیم یادتونه که میرفتیم دفترچه رمزاشو میخریدیم. ترو خدا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •