تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 335 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

داره خودمونی میشه ezio29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آقا این نسخه بلک باکس کامله یا نه ؟؟ یعنی کیفیت رو پایین آوردن یا نه..منودم برم دانلود کنم یا پول زیادی بدم برا این بازی ...بعد اگه بلک باکس رو دانلود کنم میتونم با cd key انلاین هم بازی کنم یا نه ؟؟ ...بعد یه سوال من cod انلاین میزنم ..پینگم با سرور های ایرانی از 150 بیشتر نشده ... و معمولا با سرور های خارجی هم از 400 بیشتر نشده ..به نظرتون با این پینگ میشه راحت آنلاین بازی کرد یا نه ؟؟
    نسخه بلک باکس مالتی نداره
    پینگ 400 هم اصلا خوب نیست
    افتضاحم هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقا کسی بازی رو اوریجینال خریده که آنلاین بزنه؟
    یه آمار هم به ما بده که از کجا بگیریم؟
    فرق پکهارو هم کسی میدونه بگه؟
    زبان روسی نمیخوام باشه....
    من دیشب خریدم اگر مستر کارت دارید که پیشنهاد می کنم از خود اورجین بخرید اگر هم ندارید سایتهای ایرانی زیاد هست .دو نسخه رسمی داریم نسخه استاندارد و نسخه لیمیت فرق نسخه لیمیت با معمولی :
    امکانات و آیتم های نسخه لیمیت که دریافت می کنید :
    Type 88 LMG with bipod
    Flechette Ammo for DAO-12 Shotgun
    Flash suppressor for SKS sniper rifle
    Day 1 Access to the DAO-12 Shotgun
    Back to Karkand Expansion Pack که شامل مپ ها اسلحه ها و جنگ افزارهای و ... Battlefield 2 می باشد.
    در ضمن شما اگر قصد خرید cd-key معمولی دارید که بین 23 هزار تومان تا 26 تومان در سایتهای ایرانی می فروشند من به شما پیشنهاد می کنم نسخه روسی بخرید با چند کلیک ساده زبان آن به انگلیسی تدبیل می شود .

آقا این نسخه بلک باکس کامله یا نه ؟؟ یعنی کیفیت رو پایین آوردن یا نه..منودم برم دانلود کنم یا پول زیادی بدم برا این بازی ...بعد اگه بلک باکس رو دانلود کنم میتونم با cd key انلاین هم بازی کنم یا نه ؟؟ ...بعد یه سوال من cod انلاین میزنم ..پینگم با سرور های ایرانی از 150 بیشتر نشده ... و معمولا با سرور های خارجی هم از 400 بیشتر نشده ..به نظرتون با این پینگ میشه راحت آنلاین بازی کرد یا نه ؟؟
    نسخه بلاک باکس تنها فرقی که دارد این هست که همه زبانها را به جز انگلیسی حذف کردند که بازی کم حجم شود ولی بازی کامل هست اما درباره اینکه با cd-key می توان با نسخه بلک باکس آنلاین بازی کرد مشخص نیست پیشنهاد من این هست که بازی از خود اورجین دانلود کنید در مورد پیتگ هم برای بازی کردن با سرورهای وطنی مشکل ندارید اما سرورهای دیگر کمی مشکل دارید.
    سلام دوستان

میخواستم بدونم کدوم پک این بازی خوبه که بگیرم (انگلیسی باشه).

پک ها در پلتفرم های مختلف متفاوت ؟؟؟

اگه من رایتیشو واسه pc بگیرم اونوقت نمیتونم آنلاین بازی کنم؟؟
    نسخه رایتیش را اول باید نصب کنید بعد محتویات پوشه ای که بازی نصب شده را به پوشه اورجین گیم منقل می کنید بازی را از اورجین نصب می کنید و تمام .
    یه راهنمایی می کنی بهم؟ من چون در زمینه بازی آنلاین ناشی هستم می پرسم. این بازی ساعتی چقدر از حجم اینترنت کم میکنه؟
    ساعتی 80 تا 90 مگابایت

3. 4 کاربر از hosein_artist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کش به جای اینکه جلو این بازی رو بگیرن جلوی اون 3000 میلیارد تومن رو میگرفتن ...

5. 3 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nima812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز hosein_artist شما بازی رو از اریجن دانلود کردی؟ حجمه دانلودی چقدر بود؟

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

ارجین چی هست ؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز hosein_artist شما بازی رو از اریجن دانلود کردی؟ حجمه دانلودی چقدر بود؟
    بله ار اورجین حجم بازی به cd-key که شما می خرید ارتباط دارد مثلا من نسخه استادارد معمولی روسی خریدم حجم دانلود 11 گیگ هست ولی تسخه لیمیت باید حدود 14 تا 15 گیگ باشد .در مورد زیان روسی هم دوستان مسئله ای نیست خیلی راحت و با چند کلیک ساده زبان بازی انگلیسی می شودفیلمهای آموزشی آن در یوتوب هست .

9. این کاربر از hosein_artist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نسخه بلاک باکس تنها فرقی که دارد این هست که همه زبانها را به جز انگلیسی حذف کردند که بازی کم حجم شود ولی بازی کامل هست
    آخه چرا در مورد چیزی که نمیدونی اظهار نظر میکنی؟
    میخوای نوشته انگلیسی سایت اسکایدرو رو بهت نشون بدم که مالتی نداره؟؟؟؟
    عجیبه ها
    ضمنا
    بلاک باکس
    نه
    بلک باکس

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آخه چرا در مورد چیزی که نمیدونی اظهار نظر میکنی؟
    میخوای نوشته انگلیسی سایت اسکایدرو رو بهت نشون بدم که مالتی نداره؟؟؟؟
    عجیبه ها
    می دانی مشکل ما ایرانی ها چه هست وقتی با کسی حرف می زنم یا چیزی را می خوانیم به جای اینکه به مطلب فکر کنیم به این فکر می کنیم که در پاسخ چه بگوییم اگر چشمهای خودتان باز کنید می بینید که من گفتم بازی کامل هست اما درباره اینکه بتوان آنلاین بازی کرد گفتم مشخص نیست یعنی من نمی دانم که می شود یا نه اما خود بازی برای بخش سینگل پلیر کامل هست قبل از حرف زدن فکر کنیم.اون بلک باکس هم اشتباه تایپی بوده اگر دوباره با چشما باز نگاه کنید می بینید که یک بار نوشتم بلاک باکس بار بعد نوشتم بلک باکس آقای معلم زبان انگلیسی
    Last edited by hosein_artist; 28-10-2011 at 17:22.

12. این کاربر از hosein_artist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

می دانی مشکل ما ایرانی ها چه هست وقتی با کسی حرف می زنم یا چیزی را می خوانیم به جای اینکه به مطلب فکر کنیم به این فکر می کنیم که در پاسخ چه بگوییم اگر چشمهای خودتان باز کنید می بینید که من گفتم بازی کامل هست اما درباره اینکه بتوان آنلاین بازی کرد گفتم مشخص نیست یعنی من نمی دانم که می شود یا نه اما خود بازی برای بخش سینگل پلیر کامل هست قبل از حرف زدن فکر کنیم.اون بلک باکس هم اشتباه تایپی بوده اگر دوباره با چشما باز نگاه کنید می بینید که یک بار نوشتم بلاک باکس بار بعد نوشتم بلک باکس آقای معلم زبان انگلیسی
    کلا در هیچ حالتی نمیشه مالتی بازی کرد
    آفلاین،آنلاین،لن،شبکه،این ترنت و.....
    شما گفتی کامله ولی آنلاین نمیشه بازی کرد
    اینم متن سایت اسکایدرو:
    Multiplayer: LAN / Internet | number of players: 1-64
    روشم یه خط کشیده
    یعنی هیچی
    Last edited by ezio29; 28-10-2011 at 17:32.

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

مالتی بازی کردن یعنی چی ؟؟؟

15. این کاربر از HO3IN-Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •