نسخه بلک باکس مالتی نداره
پینگ 400 هم اصلا خوب نیست
افتضاحم هست
نسخه بلک باکس مالتی نداره
پینگ 400 هم اصلا خوب نیست
افتضاحم هست
من دیشب خریدم اگر مستر کارت دارید که پیشنهاد می کنم از خود اورجین بخرید اگر هم ندارید سایتهای ایرانی زیاد هست .دو نسخه رسمی داریم نسخه استاندارد و نسخه لیمیت فرق نسخه لیمیت با معمولی :
امکانات و آیتم های نسخه لیمیت که دریافت می کنید :
Type 88 LMG with bipod
Flechette Ammo for DAO-12 Shotgun
Flash suppressor for SKS sniper rifle
Day 1 Access to the DAO-12 Shotgun
Back to Karkand Expansion Pack که شامل مپ ها اسلحه ها و جنگ افزارهای و ... Battlefield 2 می باشد.
در ضمن شما اگر قصد خرید cd-key معمولی دارید که بین 23 هزار تومان تا 26 تومان در سایتهای ایرانی می فروشند من به شما پیشنهاد می کنم نسخه روسی بخرید با چند کلیک ساده زبان آن به انگلیسی تدبیل می شود .
نسخه بلاک باکس تنها فرقی که دارد این هست که همه زبانها را به جز انگلیسی حذف کردند که بازی کم حجم شود ولی بازی کامل هست اما درباره اینکه با cd-key می توان با نسخه بلک باکس آنلاین بازی کرد مشخص نیست پیشنهاد من این هست که بازی از خود اورجین دانلود کنید در مورد پیتگ هم برای بازی کردن با سرورهای وطنیمشکل ندارید اما سرورهای دیگر کمی مشکل دارید.
نسخه رایتیش را اول باید نصب کنید بعد محتویات پوشه ای که بازی نصب شده را به پوشه اورجین گیم منقل می کنید بازی را از اورجین نصب می کنید و تمام .
ساعتی 80 تا 90 مگابایت
کش به جای اینکه جلو این بازی رو بگیرن جلوی اون 3000 میلیارد تومن رو میگرفتن ...
دوست عزیز hosein_artist شما بازی رو از اریجن دانلود کردی؟ حجمه دانلودی چقدر بود؟
بله ار اورجین حجم بازی به cd-key که شما می خرید ارتباط دارد مثلا من نسخه استادارد معمولی روسی خریدم حجم دانلود 11 گیگ هست ولی تسخه لیمیت باید حدود 14 تا 15 گیگ باشد .در مورد زیان روسی هم دوستان مسئله ای نیست خیلی راحت و با چند کلیک ساده زبان بازی انگلیسی می شودفیلمهای آموزشی آن در یوتوب هست .![]()
آخه چرا در مورد چیزی که نمیدونی اظهار نظر میکنی؟
میخوای نوشته انگلیسی سایت اسکایدرو رو بهت نشون بدم که مالتی نداره؟؟؟؟
عجیبه ها
ضمنا
بلاک باکس
نه
بلک باکس
می دانی مشکل ما ایرانی ها چه هست وقتی با کسی حرف می زنم یا چیزی را می خوانیم به جای اینکه به مطلب فکر کنیم به این فکر می کنیم که در پاسخ چه بگوییم اگر چشمهای خودتان باز کنید می بینید که من گفتم بازی کامل هست اما درباره اینکه بتوان آنلاین بازی کرد گفتم مشخص نیست یعنی من نمی دانم که می شود یا نه اما خود بازی برای بخش سینگل پلیر کامل هست قبل از حرف زدن فکر کنیم.اون بلک باکس هم اشتباه تایپی بوده اگر دوباره با چشما باز نگاه کنید می بینید که یک بار نوشتم بلاک باکس بار بعد نوشتم بلک باکس آقای معلم زبان انگلیسی![]()
Last edited by hosein_artist; 28-10-2011 at 17:22.
کلا در هیچ حالتی نمیشه مالتی بازی کرد
آفلاین،آنلاین،لن،شبکه،این ترنت و.....
شما گفتی کامله ولی آنلاین نمیشه بازی کرد
اینم متن سایت اسکایدرو:
Multiplayer: LAN / Internet | number of players: 1-64
روشم یه خط کشیده
یعنی هیچی
Last edited by ezio29; 28-10-2011 at 17:32.
مالتی بازی کردن یعنی چی ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)