تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 303 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

داره خودمونی میشه 19baby91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

تو فسمت کشور ها australia/singapor/new zealand هست که با هیچکدومشون کانال دیجیتال رو نمیگیره،من امروز عکس میگیریم و براتون ارسال میکنم.ممنون از راهنمایی هاتون

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

تو فسمت کشور ها australia/singapor/new zealand هست که با هیچکدومشون کانال دیجیتال رو نمیگیره،من امروز عکس میگیریم و براتون ارسال میکنم.ممنون از راهنمایی هاتون
    دوست عزیز اگر تلویزیونتون بدون گارانتی (بانه ای و نظیر آن) هست اینجا نهایتا به این نتیجه رسیدیم که این مدل تیونر دیجیتال نداره. زیاد هم تو منو مخفی ور نرو ممکنه کار دستت بده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    لطفا منوال تان را مطالعه کنید منو -----> پشتیبانی -----> e-manual

از مسیر زیر متوانید ساعت کار کرد تلویزیونتان را ببینید منو سرویس یا همان منو مخفی SVC ----> PANELDISPLAYTIME
    یا از این مسیر SVC ------> SVC INFO
    برای خروج دکمه menu را از روی کنترل زده و یک بار خاموش و روشن کنید

و برای کندی تصویر از مسیر زیر بروید

منو ← تصویر ← گزینه های تصویر

Motion Plus● ●برای سری 6200و بالاتر LED
    كشش تصوير را از صحنه هايی كه جنبش زياد دارند حذف كرده تا تصوير واضح تری را ارائه كند.
    صفحه اطلاعات در تلویزیون شما قدرت تفکیک و فرکانس سیگنال ورودی ) 60 هرتز( را نشان می دهد ولی فرکانسی که تلویزیون برای نمایش تصاویری که با استفاده از عملکرد Motion Plus تولید می کند را نشان نمی دهد.
    اگر روی صفحه نویز ایجاد می شود، لطفاً Motion Plus را روی خاموش تنظیم کنید. اگر Motion Plus روی تنظیم دلخواه است، می توانید كاهش تاری تصویر، كاهش لرزش تصویر یا تنظیم مجدد را به طور دستی تنظیم کنید
    اگر Motion Plus روی نمایش است، می توانید تفاوت حالت های روشن و خاموش را مقایسه کنید. كاهش تاری تصویر: ميزان كاهش تاری از منابع تصويری را تنظيم می كند
    كاهش لرزش تصویر: ميزان كاهش لرزش از منابع تصويری را هنگام پخش فيلم تنظيم می كند.
    تنظیم مجدد: تنظیمات سفارشی را به پیش فرض های کارخانه بر گردانید.
    صفحه اطلاعات در تلویزیون شما قدرت تفکیک و فرکانس سیگنال ویدئوی ورودی ( 60 هرتز) را نمایش می دهد. هنگامیکه Motion Plus را روشن کرده اید، فرکانس نمایش داده شده فرکانسی نیست که تصویر تلویزیون نمایش می دهد.
    اگر روی صفحه نویز ایجاد می شود، لطفاً Motion Plus را روی خاموش تنظیم کنید. اگر Motion Plus روی تنظیم دلخواه تنظیم شده باشد، می توانید كاهش تاری تصویر و كاهش لرزش تصویر را به طور دستی کنترل کرده و از تنظیم مجدد برای تنظیم مجدد هر دو به تنظیمات پیش فرضشان استفاده کنید.

اگر Motion Plus روی نمایش تنظیم شده باشد، می توانید تفاوت بین یک تصویر با Motion Plus روشن و Motion Plus خاموش را مقایسه کنید.

LED Motion Plus● ●برای تلویزیون LED برای LED سری 4500 : از این عملکرد پشتیبانی نمی شود.
    كشش تصوير را از صحنه هايی كه جنبش زياد دارند حذف كرده تا یک تصوير واضح ارائه شود.

اینم سایت تلویزیون شما که مدل نام گذاری ایران
    d6960 که اصلی آن سنگاپوری ا ین می باشد
    UA40D6600WM 40" Series 6 LED

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز ممنون ولی آیا با این تنظیمات دیگه تیک تیک بودن اذیت نخواهد کرد؟من تاحالا نشده ببینم فوتبالی رو تیک تیک پخش نکنه.اوایل سایه مینداخت که درستش کردم اما الان گاهی گیر میکنه تصویر

راستی با این لینک میتونم آفلاین آپدیت کنم تلویزیون رو؟

چه مزیتی داره؟
    Last edited by DEKAMIN; 26-02-2013 at 13:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوست عزیز یعنی اینکار رو انجام بدم حله؟ دیگه تیک تیک نمیزنه؟گاهی تصویر حتی گیر میکنه.من تو تصاویر فول اچ دی و فوتبال های فول اچ دی کوچکترین مشکلی ندارم ولی تو فوتبالهایی که اچ دی نیستن و تو اخبار ورزشی شبکه 3 مشکل دارم.

راستی با این لینکی که فرستادی میتونم از usb آپگرید کنم؟فایده ای هم داره؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز یعنی اینکار رو انجام بدم حله؟ دیگه تیک تیک نمیزنه؟گاهی تصویر حتی گیر میکنه.من تو تصاویر فول اچ دی و فوتبال های فول اچ دی کوچکترین مشکلی ندارم ولی تو فوتبالهایی که اچ دی نیستن و تو اخبار ورزشی شبکه 3 مشکل دارم.

راستی با این لینکی که فرستادی میتونم از usb آپگرید کنم؟فایده ای هم داره؟
    دوست عزیز

کارهای که گفتم را عمل کنید وبعد خودتان نتیجه راببیند در ضمن ممکن است با آبدیت کردن مشگلتان حل بشود پس اول اون کاره را انجام بده و بعد آگر اثر نکرد آن وقت آبدیت کن
    آبدیت کردن آپشنی به سیستم اضافه نمی کند فقط در بعضی از آیتمها سرعت عملکرد سیستم را افزایش می دهد و از روش زیر می توانید آبدیت کنید.

آبدیت کردن فریمور
    به سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.و تا آخر کار به هیچ چیز دست نزنید تا آبدیت تمام شود.
    Last edited by matinpour; 26-02-2013 at 15:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

از این لینک میتونم آپدیت کنم؟فایل آپدیتشو میدی؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز

همان طور که گفتم تلویزیون شما با آن مشخصات مدل دیجیتال داخلی دارد مطمن باشید این ترجمه آن قسمت

سیستم
    Система
    DTV تیونر داخلی دارد
    Встроенный DTV-тюнер Да
    قابلیت دارد
    Прием DTV ----T/C
    کلر / کلر + CI +
    Cl/Cl+
    نسخه MHP / MHEG
    MHP/MHEG (версия)

معمولا روی نیوزلند مدلهای ua جواب میدهد. ولی مدل شما ue یعنی اروپایی
    فقط می ماند از اینکه ببینید در منطقه خودتان عملکرد گیرایی کانالهای دیجیتال چگونه است آیا از آنتن مناسب برخوردارید؟ یا اینکه کابل واتصالات تان خوب و صحیح است واینکه پشته تلویزیونتان ورودی ریسیور دارد چون ظاهرا ریسیور داخلی هم دارد.
    Last edited by matinpour; 26-02-2013 at 16:57.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

از این لینک میتونم آپدیت کنم؟فایل آپدیتشو میدی؟
    دوست عزیز

آدرس سایت رو که دادم شما در آن سایت روی Firm Ware کلیک کن و زیر file روی آیکون آن بسته کلیک و دانلود کن و باقی مطالب را در بالا توضیح کامل دادم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

خ خ خ خ خ ممنون ولی تا 3 % میره و ریست میشه

دلیلشو میدونی؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

خ خ خ خ خ ممنون ولی تا 3 % میره و ریست میشه

دلیلشو میدونی؟
    دوست عزیز

مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید حتی اندازه اون مثل UA40D6600W

و اینکه آیا تمامی کارهای که گفتم
    بطور صحیح انجام دادی
    Last edited by matinpour; 26-02-2013 at 17:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •