تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 227 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خیلی جالب بود..انقدر تو ذهنم تو این چند روز این سه قسمت بازی رو درگیر کرده بودم و براشون مقایسه گذاشته بودم که اخر سر زد دیوانم کرد این نمودارهارو به طور کاملا یهویی ترتیب دادم هم جلوه زیبایی داشته باشه هم این که بتونم اون چیزی که تو ذهنم بوده رو مقداریشو به تصویر بکشم..
    البته در حالت کلی مقایسه کردن این سه قسمت و انتخاب قسمت برنده کمی معلوم هستش ولی خب هر ذائقه ای برای خودش یک حس و حال دیگه ای داره و هر شخصی ممکنه که از قستمی نسبت به قسمت های دیگش بیشتر لذت ببره
    در کل همه ایده های ذهنی من در دنیای Mass Effect با این شیوه به پایان میرسه...موضوع مهم اینه که برای بار دوم شروع کردم تا ME3 رو تموم کنم و بعدش برم سراغ Me 2 تا یا گذشته های خوبی رو بکنم که اولین بار گاروس رو دیدم ، اولین بار با Thene ملاغات کردم و باهاشون با دنیاشون ادغام شدم...امیدوارم مورد توجه قرار بگیره...(البته اینا نظر شخصی خودمه )
    کلی هم خستم کرد کلا از هنر طراحی هیچ بویی به مشام من نرسیده
    البته بگم من این مقایسه ها رو فقط بین این سه قسمت انجام دادم و فقط در حاشیه بین این سه بازی بررسی شده...

Last edited by Layken; 07-04-2012 at 21:24.

2. 7 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

4. این کاربر از kkain-blood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

داداش کی میگه تالی اینه چهرش؟ در صفحات قبلی دوبار گذاشتم. بدون آگاهی اطلاعات غلط ندین.

6. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان تو اطلاعات خوبی در مورد این بازی داری میشه منو راهنمایی کنی هر چند من این بازی رو تا آخرش رفتم ولی چند تا چیز برام مشخص نشده وقتی میخوایم NEW GAME رو بزنیم یعنی بازی رو از اول شروع کنیم یکسری دکمه ها هست که مثلآ قیافش چه شکلی باشه یا مثلآ اسم یا اینکه جنسیت رو انتخاب کنیم هست ولی یکسری گزینه های دیگه هست که نمیدونم برای چیه و چه کاری انجام میده و حتی نمیدونم باید کدومش رو انتخاب کنم میشه یک توضیح برای START بازی بدی که باید کدوم گزینه رو انتخاب کنیم که بهتر
    ممنون میشم راهنمایم کنی

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان تو اطلاعات خوبی در مورد این بازی داری میشه منو راهنمایی کنی هر چند من این بازی رو تا آخرش رفتم ولی چند تا چیز برام مشخص نشده وقتی میخوایم NEW GAME رو بزنیم یعنی بازی رو از اول شروع کنیم یکسری دکمه ها هست که مثلآ قیافش چه شکلی باشه یا مثلآ اسم یا اینکه جنسیت رو انتخاب کنیم هست ولی یکسری گزینه های دیگه هست که نمیدونم برای چیه و چه کاری انجام میده و حتی نمیدونم باید کدومش رو انتخاب کنم میشه یک توضیح برای START بازی بدی که باید کدوم گزینه رو انتخاب کنیم که بهتر
    ممنون میشم راهنمایم کنی
    لطف داری دوست من

جدا از گرینه های چهره و اسم چند گزینه دیگه داره.

اولین سوال که دوست داری حالت بازی چطور باشه؟ action که همش در مورد مراحله و صحنه های حرف زدن به راحتی رد میشه و نیاز به گیمر نداره و گزینه دیالوگ ها خود به خود انتخاب میشه.ولی اکشن بازی سخت تره.توجه کنید که طبق این حالت اشلی یا کایدن میمیرند.

role playing بر خلاف قبلی اینبار گیمر در دیالوگ ها نقش داره و تصمیمات حیاتی میگیره. ولی اکشن بازی آسون تره

story که حالت پیشفرض بازی در نسخه های قبلی بود که هم نقش آفرینی و هم اکشن در یک سطح قرار دارند. که بهترین انتخاب هم همین گزینه هست.

گزینه بعدی هم که انتخاب کلاس کارکتره. هر کلاس ویژگی های خاص خودش و نیروهای مفید خودش رو داره. پیشفرض بازی سرباز یا soldier هست ولی گیمر میتونه کلاس دیگه رو هم انتخاب کنه. ولی بهتره با کلاسه vanguard بری که علاوه بر قابلیت های سرباز نیروهای بایوتیکی هم داری.

گزینه بعدی هم که محل تولده شپرد. به صورت پیشفرض زمینه و بهتره همون زمین هم بزاری.

تولد در زمین: یتیمی هستی که در شهری بزرگ در زمین زندگی میکردی و حتی دست به کارای خلاف میزدی( در نسخه1 اگر در زمین به دنیا اومده بودی یک مرحله داشت که یکی از دوستان خلاف کار اون موقع برای اینکه اون موقع رد سند( ماده مخدر ) قاچاق میکردی ازت حق السکوت میخواد) ولی در 18 سالگی برای فرار از زندگی تبهکاری رو به نیروزهای نظامی میاری

تولد در کالونی: در یک کالونی فضایی بدنیا اومدی که در 16 سالگی گروه به کالونی کوچکتون حمله میکنند و دوستان و خانواده شپرد رو میکشند و شپرد رو یک صفینه در حال گذر الاینس نجات میده

تولد در صفینه فضایی: پدر مادرت هر دو نظامی بودند و تو هم در صفینه بزرگ شدی و در 18 سالگی تصمیم میگیری که تو هم شغل پدر مادرتو انتخاب کنی. در این گذینه مادر شپرد هنوز زندست و در نسخه1 فکر کنم میشه باهاش دیدار کرد و در نسخه2 ایمیلی ازش میگیریم و در نسخه 3 اطلاعی ندارم!

گزینه بعدی:
    sole survivor طی یک ماموریتی که شپرد فرمانده بوده شپرد در موقعیت بدی قرار میگیره و ترشر ماو به او و تیمش حمله میکنه و شپرد تنها کسیه که زنده میمونه( گزینه پیشفرض بازی و بهترین گزینه)

war hero طی همون ماموریت شپرد ریسک میکنه و برای نجات یارانش جون خودش رو به خطر میندازه و یارانش رو نجات میده و مدال های زیادی هم از الاینس میگیره

ruthless شپرد در اون ماموریت تنها برای اینکه ماموریت به انجام برسه جون تمامی یارانش رو به خطر میندازه و در نهایت فقط خودش زنده میمونه

آخرین سوال هم اینه که در نسخه 1 چه کسی از یارات زنده مونده در ویرمایر که میتونی از بین اشلی(بهترین گزینه) و کایدن یکی رو انتخاب کنی( البته کایدن توسط شپرد مرد و زن در نسخه 3 قابل رومانسه) یا numerous رو بزنی که خودش برات انتخاب میکنه به صورت اتفاقی

9. 7 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بچه شپرد و لیارا

راستی اقای پاتریک ویکس یکی از نویسندگان بازی که مرحله درمان جنوفیج رو نوشته بود اعلام کرد که متاسفانه بودجه زیادی در اختیار تیم سازنده نبود و باید خیلی محدود کار میکردند.برای همین مثلا کرگن زن اون شکلی بود و کلا ماده هیچ کدوم از موجودات رو ندیدیم.

بعد قرار بوده در یک جای بازی موجودات ریپر ها مس ریلی هارو از کار بندازن! ولی بعدها به علت نبود بودجه و اینکه کیپر ها اجازه این کا رو نمیدادند و فعالش میکردند منتفی شد.

راستی دقت کردین کیپر ها و ریپر ها چقدر شبیهن؟ سازنده ها جفتشون رو شبیه هم ساختن( سازنده های اصلی ریپر ها )

11. 5 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sirchicco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    No Idea

پيش فرض

سلام دوستان

می خواستم بدونم این War Assets، کوارین ها کلا چقدره؟
    اخه من Gethها رو نگه داشتم (به خاطر یه اشتباه کوچولو ) بعد فهمیدم اگه Reputation بالاتری داشتم می تونستم بینشون صلح برقرار کنم، خلاصه الان عذاب وجدان دارم مخصوصا وقتی مردن Tali رو نظاره گر بودم!!

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان

می خواستم بدونم این War Assets، کوارین ها کلا چقدره؟
    اخه من Gethها رو نگه داشتم (به خاطر یه اشتباه کوچولو ) بعد فهمیدم اگه Reputation بالاتری داشتم می تونستم بینشون صلح برقرار کنم، خلاصه الان عذاب وجدان دارم مخصوصا وقتی مردن Tali رو نظاره گر بودم!!
    550

14. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

بچه شپرد و لیارا

راستی اقای پاتریک ویکس یکی از نویسندگان بازی که مرحله درمان جنوفیج رو نوشته بود اعلام کرد که متاسفانه بودجه زیادی در اختیار تیم سازنده نبود و باید خیلی محدود کار میکردند.برای همین مثلا کرگن زن اون شکلی بود و کلا ماده هیچ کدوم از موجودات رو ندیدیم.

بعد قرار بوده در یک وجودات ریپر ها مس ریلی هارو از کار بندازن! ولی بعدها به علت نبود بودجه و اینکه کیپر ها اجازه این کا رو نمیدادند و فعالش میکردند منتفی شد.

راستی دقت کردین کیپر ها و ریپر ها چقدر شبیهن؟ سازنده ها جفتشون رو شبیه هم ساختن( سازنده های اصلی ریپر ها )
    Krogan ماده توی نسخه 2 بود،اگه درست یادم باشه.درست و حسابیش.توی توچانکا.
    یه عکس تو تاپیک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد شباهت ریپر ها به کیپر ها گذاشته بودم ایناهاش
    Last edited by Little Sparrow; 08-04-2012 at 13:45. دليل: قاطی شدن نوشته ها

16. 2 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کروگن زن همون مردش بوده با لباس ! وقت واسه ساختن یک مدل جدید نداشتن. شباهت ریپر ها و کیپر ها در هنگام مبارزه با اون ریپر توی رانوچ مشخص میشه کاملا

18. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •