البته crysis معنی مهاجم رو هم میده.داداش اقا havas_1980 روفتی تو شیمی این رو پیدا کردی داداش.
در کل معنیش میشه مهاجم.
البته crysis معنی مهاجم رو هم میده.داداش اقا havas_1980 روفتی تو شیمی این رو پیدا کردی داداش.
در کل معنیش میشه مهاجم.
مهاجم؟ نه عزيز Crysis اسم خاص اين بازي هستي قبلا به عنوان كلمه استفاده نشده وگرنه توي ديكشنري ميشد با اين املا لوك آپ كرد اين رو به نظر نميرسه Crysis با اين املاقبلا به معني خاصي وجود داشته باشه
خوب خود کرایتک چیزی در این رابطه نگفته ؟ که حالا کرایسس یعنی بحران یا مخفف چیزیه ؟!
به نظر من هم همون بحران بیشتر بهش میاد !
Crysis رو توی بابیلون که مینویسم بحران معنی میشه.
توی ایران میشه انلاین این بازی رو انجام داد؟
بله توي XFire كلن داره ميشه
بحران میشه crisis نه crysis
در ضمن یه تاپیکی بود که معنی بازی ها رو توش مینوشتند من اونجا معنی این اسم این بازی رو پرسیدم و یکی از دوستان معنیش رو گفتند که میشه همونی که هوس جان گفتند
Last edited by soliman; 26-02-2009 at 10:33.
بازی کرایسیس توی ویستا وقتی اولین مرحله شروع میشه هنگ میکنه ولی توی xp درست کار میکنه
مال تنظیمات گرافیکی نیست چون روی medium هم همینطوره
گرافیک: 9600GT
کسی چنین مشکلی قبلا داشته؟
لطفا کمک کنید
Last edited by sepantax; 24-03-2009 at 19:32.
حالا من زياد ويستايي نيستم چون از همون اول ويستايي نبودم و حال نكردم باهاش ولي شما واسه گيم فعلا ويندوز xp sp3 رو واسه خودت در نظر بگير بهترين ويندوز براي هر كاري فعلا همينه انشالله نسخه نهايي ويندوز 7 كه اومد ميريم سراغش حتي اين بتاش هم بي فايده اس چون مثلا gta iv رو ساپورت نميكنه
برای اینکه ویستا خودش 1 گیگ برای ویندوز برمیداره ولی شما باید حداقل 3 گیگ رم در ویندوز ویستا داشته باشید که 2 گیگش برای کرایسس بمونه ولی ایکس پی فقط 512 یا 256 مگابایت از رم برمیداره . همونطور که دوستمون گفتند سرویس پک 3 xp خوبه !
ممنون ولی من میخواستم روی very high تست کنم ببینم چطوریه چون فقط توی ویستا (DirectX10) میشه روی very high گذاشت و توی XP این گزینه خاموشه
از نظر رم هم مشکلی نیست
Last edited by sepantax; 24-03-2009 at 21:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)