یه سوال اگه مثلا یه نفر 15 سال harvest moon را رفت اونوقت چی میشه؟؟؟
یه سوال اگه مثلا یه نفر 15 سال harvest moon را رفت اونوقت چی میشه؟؟؟
زیاد رفتن مهم نیست درست رفتن مهمه!(خودم گفتم)نوشته شده توسط HARVEST MOON_HASAN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من یه نصیحت میکنم تا مدیرا باخبر نشدن پستاتونو ویرایش کنید!!
با سلام
من عضو جدید این تالار گفتگو هستم .
من بازی را خیلی دوست دارم درست مال پسرا است اما من از اون خیلی خوشم میاد
امیدوارم شما پسرا بتونید به من کمک کنید و من را به عنوان عضو جدید بپذیرید
مرسی
سلام ضمن خوش امد و تبريك به مناسبت عضويت
شما تو اين بازي چي كار كرديد؟سال چندم؟
سلام آقایان عزیز آقا من میخام 15 سال رو برم ببینم چی میشه اونم فقط میخام بخوابم و بلند بشم همین بقیش به عهده ترینر هستش مرسی ...!
سلام منم به شما دوست عزیز عضویتتون رو تبریک میگم امیدوارم با کمک هم بتونیم بریم شهر...! راستی به قول این دوستمون شما کجای بازی هستید همسری برای خود اختیار کرده اید ...! (آیا همسری شوما مالو میکنتی از خود دارد ؟)(مزاح) در کل خوش آمدید به جمع ما ...!
سلام منم عضویتتون رو تبریک میگم.
شما اولین دختری هستی که تو این تایپیک پست داده!!
چرا بازی دخترش رو بازی نمیکنید؟
سلام ضمن خوش امد و تبريك به مناسبت عضويت
شما تو اين بازي چي كار كرديد؟سال چندم؟سلام منم به شما دوست عزیز عضویتتون رو تبریک میگم امیدوارم با کمک هم بتونیم بریم شهر...! راستی به قول این دوستمون شما کجای بازی هستید همسری برای خود اختیار کرده اید ...! (آیا همسری شوما مالو میکنتی از خود دارد ؟)(مزاح) در کل خوش آمدید به جمع ما ...!من واقعا از شما به خاطر این همه لطف شما تشکر میکنم.سلام منم عضویتتون رو تبریک میگم.
شما اولین دختری هستی که تو این تایپیک پست داده!!
چرا بازی دخترش رو بازی نمیکنید؟
من سال اولم تراینر شما را هم دیدم خیلی عالیه بحث ها را هم خوندم به نظر من عالی میاد.
البته من یه بار تا سه سال رفتم و هیچی نشد و دوباره دارم بازی میکنم.
در رابطه با سوال آقا redbehnam بگم که من بیشتر بازی harvest moon پسر را دوست دارم تا دختر.
از شما پسرای عزیز هم خیلی متشکرم.
بازم مرسی
من هم به این دوست تازه وارد تبریک میگم.
mooli عزیز فکر نکنم به جایی برسی ما که نرسیدیم این کار را من قبلا کردم.سلام آقایان عزیز آقا من میخام 15 سال رو برم ببینم چی میشه اونم فقط میخام بخوابم و بلند بشم همین بقیش به عهده ترینر هستش مرسی ...!
بعد اینکه سیوی که قرار بود بزارید چی شد.
آقا من الان سال پنجمم اما این بچه ی من مثل اینکه قصد بزرگ شدن نداره اگه خوب بزرگ شه خودم میبرمش تو مزرعه تا باهام کار کنه اگه کار نکنه خودش میدونه دیگه...! آقا راستی می دونستید که خورجین اسب خودش یه صندوق فروشه ها؟ اگه چیزاتو بندازی توش میفروشه ...! بعدشم ما رفتیم که بریم سال ششم...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)