فرشید جان اون رامو نصب کردی چجوریه؟
فرشید جان اون رامو نصب کردی چجوریه؟
سلام بچه ها ! خواهشا سریع جواب بدید ! من بازی ها رو چجوری رو این گوشی نصب کنم ؟ نرم افزار چی ؟
فقط خواهشا ساده ترین راه رو بگید و منو رجوع ندید به تاپیک های دیگه ! همین امشب منتظر جوابتونم ! روش ساده ی ساده ! خیلی خیلی ممنون میشم !
سلام
من نقشه رو از یکی از پست های صفحه اول که گذاشته بودین دانلود کردم با توجه به دستورهای که داده شده توی رم ریختم ولی نقشه نمیاد
به این عکس نگاه کنید ببینید درست؟؟؟؟
ممنون![]()
شما برنامه رو با پسوندapk دانلود میکنی و توی رم گوشی میریزی بعد با یه فایل منجر روش کلیک میکنی و نصب میشه به همین راحتی
جی پی اس Maverick هم فعاله
با برنامه Phone Tester و برنامه های دیگه جی پی اس رو تست کردم ولی متاسفانه هیچ سیگنالی دریافت نمیکنه![]()
هیل بوی عزیز به نظر میاد gps گوشی شما مشکل داره هر چه سریعتر بدید تعمیر اگه گارانتی داره گوشی من روشن میشه ولی چیزی نشون نمیده منم نمیدونم مشکلش چیه
دوست عزیز آموزش و کامل نمیخونی دیگه!!
"قبلشم رم رو به FAT32 با 2048 بایت در هر یونیت فرمت و تغییر پارتیشن بده"
با 2048 بایت در هر یونیت
اگه شما درست ریخته باشی که اینجور به نظر میرسه
پس از باز کردن برنامه سمت چپ بالا از روی گزینه مپ، مپ گوگل رو انتخاب کن و بس (به صورت پیش فرض روی مپ open street maps هست)!
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
مراجعه شود به پست 2 نحوه نصب فایل منیجر و سایر برنامه ها
نحوه نصب فایل منیجر و سایر برنامه ها
[ Farshid9920062006:از توی بخش نرم اقزار انجمن فایل منیجری به نام root explorer بگیر و بریز رو گوشی(اول میری به این مسیر
setting>application>uknown resource و تیکش رو بزن و بعد فایل روت اکسپلورر رو بریز روی 1 گوشی دیگه بعد بلوتوثش کن به x8 وقتی اون رو گرفتی در جا نصبش کن)
حالا دیگه هر برنامه ای داشتی میتونی گوشی رو به pc وصل کنی و فایلش رو 1 جایی از مموری بریزی و بعد گوشی رو از pc بکشی و بعد بری تو روت اکسپلورر و اون برنامه رو نصب کنی
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5999331&postcount=581
رام فولویو ورژن .25 رو نصب کردم ، مطلوب نیود
یه ایراد اساسیش نداشتن مجمعه آفیس به صورت پیش فرض بود
حذف روت اکسپلور و جایگزین کردنش با فایل اکسپلور
ااضافه شدن یه مورد در cyanogen Mod settting مربوط به چند مورد لاک شدن صفحه!لاک و انلاک های متنوع!
کلا 0.20 به نظرم هنوز بهتره!
Last edited by AMIRHJ; 05-06-2011 at 12:16.
ممنون دوست عزیز، فردا میبرمش ببینم چشه
با وای فایش هم مشکل دارم
تاحالا نتونستم باهاش وصل بشم
زمانی که وای فای رو روشن میکنم توی حالت سرچ میمونه و وای فای کامپیوتر رو پیدا نمیکنه
میخواستم بدونم طبیعیه که توی حالت جستجو بمونه(بیشتر از چند دقیقه هم گذاشتمش) یا نه مشکل داره؟
رامkuyaDROID-87 که فرشید جان معرفی کردن رو نصب کردم
این رام رو روی رام Floyo 0.20 نصب کردم
هیچ کدوم از اطلاعاتم پاک نشد و همه رو نگه داشت
این رام زبان فارسی رو توی منو ها کامل پشتیبانی میکنه
توی نمایش اس ام اس فارسی رو کامل نشون میده ولی واسه فارسی نوشتن مشکل داره و نمیشه باهاش فارسی نوشت
برنامه رادیو رو هم توی منو ندیدم
دوربین قابلیت فیلم برداری نداره، ولی قابلیت عکاسی با ابعاد VGA رو داره
در کل رام خوب و سریعیه
فقط نمیدونم واسه دوربین و رادیو به Floyo 0.20 برگردم یا نه
سلام رام سرع و خوبیه دوربین و رادیو که نداره
1 مشکل که من باهاش و اکثر رام های 2.3 دارم اینه که بعضی بازیها رو انگار پشتیبانی نمیکنه مثل شیفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)