سلام
پیشنهاد من پاناسونیک مدل Er-gb50
حدود قیمت بین 280 تا 360 تومان
سلام
پیشنهاد من پاناسونیک مدل Er-gb50
حدود قیمت بین 280 تا 360 تومان
Last edited by arash777x; 26-11-2013 at 15:55.
دوست عزیز من فکر میکنم فیلیپس برای پوست شما مناسب نیست! چون کسانی که پوست حساس دارند بهتره از پاناسونیک یا براون استفاده کنن.فیلیپس همونطور که گفتم یکم خشن عمل میکنه و مثلا خود من باهاش راحت بودم.اما بازم زیر گلوم بعضی وقتا مو میموند! ضمنا مکانیزم و طراحی تیغه های فیلیپس معمولا مثل همه.شما سر هد رو که باز کردین،پشت تیغه ها یه ضامن معمولا پلاستیکی گرد هست که با چرخش اون به سمت راست یا چپ(چرخش خیلی کم) باز میشن و میتونین تیغه رو در بیارین تمیز کنین و ببندین
موفق باشید
میشه اسم دقیق مدل رو بگید
براون مشخصاتی که گفتم داره؟
میشه سایتی رو معرفی کنید براون بفروشه
لوازم جانبی براون تو ایران پیدا میشه؟
دوستان دیگه نظرتون چیه
کسی نبود جواب ما رو بده؟![]()
سری 7 مثل 790cc
سری 5 مثل 570cc
بله اما بهتره پست اول من رو بخونید چند صفحه قبل.کامل در مورد 790 توضیح دادم
چرا از سایت میخواید خرید کنین؟تمام فروشگاههای آرایشی بهداشتی دارن و قیمت هم خیلی مناسبتره از سایت!
سلام دوست عزیز
تحقیق راجع به مدلهایی که ذکر کردین رو خودتون میتونین براحتی در اینترنت انجام بدین.در مورد اینکه تجربه استفاده ندارین و راهنمایی میخواین در مورد یک خرید خوب،من پیشنهاد میکنم همین تاپیک رو از مثلا 20 صفحه پیش بخونین.هم من هم دوستان دیگه تجربه هامون رو نوشتیم.مطمئن باشین به نتیجه خوبی میرسین.اگه بعد از این کارها،سوالی داشتین من در خدمتم
موفق باشید
داداش شما 790 داری؟مثل تیغ صاف میکنه؟!
از کجا میشه فهمید اصلیه یعنی تحت لیسانسو اینا نباشه
سر و صداش چی زیاده؟
میشه یه ساتیی معرفی کنید مشخصاتش رو داشته باشه؟
Last edited by hossein516; 27-11-2013 at 14:04.
کلا ریش تراش های پاناسونیک از بقیه بیشتر سفید میکنن . البته این به این معنا نیست که براون سفید نمیکنه !!!
خودم پاناسونیک lt20 دارم و با براون سری 5 هم چندباری زدم . هردو خیلی خوب میزنن و سفید میکنن . البته براون کم سرو صدا تره بخاطر موتور ضعیف ترش و نرم هم میزنه ولی به سفیدی پاناسونیک نمیزنه .
این براونی که من باهاش کار کردم made in germany زده بود . کلا موقع خرید باید از فروشنده بخواین که ساخت المان باشه
با سلام
دوستان ماشین اصلاحی وجود دار ه که آدم موهای خودشو کوتاه کنه مثلا ماشین اصلاحی که به اندازه 4 یا 5 سانت موها رو یکدست بزنه؟
بله دوست عزیز
صداش به نسبت فیلیپس ها بیشتره چون مکانیزم موتورش خطی هست و نه چرخشی.اما از پاناسونیک خیلی کمتره.من ازش خیلی راضیم چون وقتی دستت میگیری،واقعا حس یک جنس با کیفیت رو بهت القا میکنه.روی کارتن ساخت آلمان ذکر شده و همچنین وقتی قسمت خط زن رو میدی بالا،زیرش حک شده ساخت آلمان.متعلقات مثل شارژر و پایه شستشو هم ساخت چین و لهستانه.کلا تا حالا ندیدم این مدل ساخت چین تحت لیسانسش باشه! اگه به کاراییش شک دارید،من دیشب ریشام حدود 5 میلیمتر شده بود.چون 5 روز اصلاح نکرده بودم.وقتی اصلاح تموم شد،درست مثل چپه تراش تیغ،دست رو که برعکس میکشیدم،هیچی روی پوست احساس نمیشد!
ضمنا اگه قصد خرید این مدل رو داشتید و مشهد نیستین،میتونین یه خبر به من بدین تا براتون قیمت بگیرم چون اینجا از همه جا ارزونتر بود وقتی من خریدم و اگه بخواین میتونم برای شما هم خرید کنم بفرستم با پست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)