توی قسمت مسنجر که واسه آنو آف شدنه و... پایینش نوشته conversation history اونو که بزنی میاد
توی قسمت مسنجر که واسه آنو آف شدنه و... پایینش نوشته conversation history اونو که بزنی میاد
سلام دوستان امن هم سوال امنیتی هم پسورد یاهوم رو فراموش کردم آیا راهی هست که از طریق فیسبوک یاهو پسوردم رو برام بفرسته؟
سلام دوست من لطف می کنی همکاری می کنی جواب دوستان رو می دی. اگر جواب ها رو به صورت نقل قول بدی و چندتا جواب کوتاه رو هم توی یک پست بدی به مرتب شدن تاپیک و اینکه معلوم بشه هر جوابی برای کدوم سوال بوده کمک کردی. بازم ممنون.
فکر نکنم از طریقی که گفتی کاری بشه کرد اما تو این پستی که آدرسش این زیره می تونی چندین راه حل پیدا کنی امیدوارم به دردت بخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم از طریقی که گفتی کاری بشه کرد اما تو این پستی که آدرسش این زیره می تونی چندین راه حل پیدا کنی امیدوارم به دردت بخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
ممنون که جواب دادین اون روش رو امتحان کردم نشد
ممنون که جواب دادین اون روش رو امتحان کردم نشد[/QUOTE]
آقا من پسوردم درسته به ایمیل آلترناتيو هم دسترسی دارم پسورد میزنم برای تایید یه ایمیل باید بفرسته ولی هیچی نمیاد تو اون میل. سوا امنیتی یادم نیست راهنماییم کنین
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
من یک ایمیل در یاهو دارم که برای کارهای متفرقه ازش استفاده میکنم چند باری که خواستم وارد بشم ازم میخواد اول یک کد امنیتی را بنویسم و بعد سوال امنیتی که در هنگاه ساخت ایمیل ازم پرسیده
علتش چیه؟
و ایا اگر جواب سوال رو بدم وارد ایمیل میشم یا مشکلات بعدی پیش میاد؟
من ای دی ام پسوردش را هر چی میزنم میگه درست نیست
forgot your ID or Password که میزنم و ای دی را میزنم بعدش بجای send a message to my alternative email address این ارور میاد!
میل آلترناتیو هم دارم که بعضی وقتها که ای پی ام عوض میشه به اون ایمیل میاد!
Your password can’t be reset online.
For security reasons, you need contact Yahoo! Customer Care to help you reset your password.
If you used an alias or profile name, we recommend that you try again with the Yahoo! ID associated with the alias. If not, you can contact Customer Care to help reset your Yahoo! password.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
چطوری میتونم اکانت یاهوم را که غیرفعال شده اکتیو کنم؟
(پیغام یاهو :
Your Yahoo! account has been de-activated
Your Yahoo! account has been inactive for an extended period of time and is being recycled.)
من الان چیکار کنم؟
جواب سوال امنیتی رو بدم؟
چرا این جور شده؟
سلام دوستان
داخل شبکه اکثر کلاینتا نمیتونن با ایمیل یاهو فایلی رو attach کن.موقعی که فایل رو انتخاب مبکنن نشانه گر شروع میکنه به گردش و همین طوری برای مدت زیادی میچرخه.در مورد همه نوع فایل هم همینگونه ست.حجم فایل ها هم بسیار کم.ممنون میشم اگه چیزی به ذهنتون میرسه رو راهنمایی کنید.
یه سوال دیگه اینکه یکی از کاربران با ایمیل خودش از هر کجا که وارد اکانتش میشه گزینه send و forward نداره.این رو هم اگه مقدوره جواب بدین.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)