نقشه های n82 فکر نمیکنم اصلا به n8 بخوره
اینو دانلود کنید بعد فولدر cities رو تو درایو E گوشی کپی کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نقشه های n82 فکر نمیکنم اصلا به n8 بخوره
اینو دانلود کنید بعد فولدر cities رو تو درایو E گوشی کپی کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
با تشکر از زحمتی که کشیدین
پوشه رو دانلود کردم بعد همونطور که گفتین کپی کردم تو درایو E یا همون mass drive اما این کارم جواب نداد
دو بار هم گوشی رو ریستارت کردم![]()
من از سرعت گوشی خیلی راضیم.اما موقع اس ام اس نوشتن وقته با کسی conversation میکنی و اس ام اس ها هی اونجا اضافه میشن مثلا حدود 20 تا اس ام خیلی کند میشه .اس ام اس که میاد و واسه جواب replay که میزنی کمش حدود 7 ثانیه طول میکشه که صفحه جدید واسه نوشتن بیادیا عمل sending هم طولانی میشه اما وقتی اون مکالمه رو پاک میکنی حدود3 ثانیه میشه.علتش چیه ؟
من گوشی رو تازه که خریدم دادم -- کردنو دقیقا سرعت قبلش یادم نیس تا مقایسه کنم ممکنه از -- باشه؟ورژنش هم 14.002 بود و هست.
از نرم افزار های sms accelator که قبلا واسه ان 82 داشتم هم نصب کردم فرقی نداشت
دوستان سیستم عامل این گوشی سیمبین هستش.
سری چند؟ ورژن چند هستش؟
Symbian ^3
^3 این علامت یعنی ورژن 3 ؟
سری 8 هست این گوشی ؟
دوستان چطور میشه قسمت ایمیل رو فعال کرد
من هر کاری میکنم پیغام میده که نمیتونه به سرور وصل بشه
دوستان سلام به نظرتون گوشی خوبی هست بگیرم و چینی توی بازار هست و صداش چطوره بلندی صداش
من واسم بلندی صدا مهم هست و اینترنت گردی فقط به بلندی ایکس 6 یا 5800 می رسه ؟![]()
سلام دوستان. من 10 صفحه اول تاپیک رو خوندم و سرگیجه گرفتمولی به جوابم نرسیدم. به خاطر همین درخواست می کنم از دوستان که به سوالات بنده پاسخ بدند!
اول - آیا این صحت داره که برخی نمونه ها در ایران دچار ریست و حتی دیگه بالا نیومدن شدن؟ به عبارتی حالت کما!
دوم- این گوشی ساخت چه کشورهاییش در ایران دیده شده؟ وآیا از لحاظ قیمت و کیفیت متفاوته؟
سوم- باتری این گوشی که غیرقابل تعویض هست مدلش چیه و چه ایرادهایی توش دیده شده؟
چهارم- مموری این گوشی که mass memory نیست انشاالله . مثل x6 !
پنجم- می دونم تاپیکه قیمت ها جایه دیگست ولی قیمت حدودیش در ایران رو هم اگه بگید ممنون می شم.
تتتتتششششششکککککررررر![]()
1) بله صحت داشته اما اين قضيه براي گوشي هايي كه اون اوايل اومده بود و آپديت نشده بود اتفاق افتاده بود و توليدات بعدي مشكلي نداشته تا جايي كه من مي دونم.
2) ساخت فنلاند و چين كه البته در فنلادي بودنشون شك وجود داره. من مال خودم نوشته فنلاند اما اينه آيا واقعا فنلانديه يا نه نمي دونم اما از لحاظ كيفي مطمئن باشيد كه فرقي نمي كنند.
3) مدل باتري رو دقيق قنمي دونم كه مي تونيد با مراجعه به سايتي مثلاو رو ببينيد. من مشكل خاصي تو اون نديدم و مدت زمان نگه داشتن انرژي اون هم خوبه اما خود ضعفي كه همه گوشه هاي تاچ دارند اينه كه اگه زياد باهاشون كار كني بالاخره باتريشون زود خالي ميشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4) من نميدونم mass memory چيه اما اين گوشي 16 گيگ حافظه storage داره
5) قيمتش هم با گارانتي اصلي حدود 520 تومن بوده (البته تا چند روز پيش)
در كل به نظر من گوشي خوبيه . مخصوصا در ضمينه دوربين بسيار عاليه. اما مشكل كندي سيستم عامل پابرجاست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)