توی انتخاب کاراکترها Yو که میزنی زمین میتونی انتخاب کنی.اونایی که پایینش علامت اسکلت قرمز میاد همون stage fatality هست که هر موقع طرف گفت finish him/her باید رمزو بزنی![]()
توی انتخاب کاراکترها Yو که میزنی زمین میتونی انتخاب کنی.اونایی که پایینش علامت اسکلت قرمز میاد همون stage fatality هست که هر موقع طرف گفت finish him/her باید رمزو بزنی![]()
باید نزدیک باشی و سریع بزنی![]()
دوستان یک کومبویی است که با اسکورپین باشه و50/. جون رو ببره اگه است این جا بزارید
سلام دوستان ما رفتیم بدیم اپدیت کنن و بعد گفتن نمی خوره گفتیم چرا گفتند واسه درایو xbox شما نیومده منتظر باشید وقتی اومد بزنید. من هم منتظرم تا -- بشه وبیاد تا برم لایو
دوستان یک کومبویی ساختم با اسکورپین که 25/. جون رو می بره و اصلان از کومبو های دیگر که تو سایت ها نوشتن نیست
مسابقات NECXIII در حال برگذاریه نتایج 8 نفر برتر رو واستون میزارم . هنوز ویدئویی از مسابقات نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی این مسابقات Check4900 هم بوده که Random Select میزدهگفته بود اگه به TOP 8 رسیدم کارکتر خودمو ور میدارم که متاسفانه نتونست بیاد بالا .
-------------------------------------
خوب مثله اینکه مسابقات تموم شد و Detroit Ballin با شنگ سون و جکس نفر اول شد .
نفر دوم هم CDjr با اسموک .
ویدئو فینال رو هم واستون میزارم :
Last edited by Cain; 05-12-2011 at 09:08.
ویدئوهای TOP 8 مسابقات NECXIII رو میتونید از لینک زیر ببینین یا دانلود کنید :
اینم یه ویدئو آموزشی ساده از Rain :
دوستانی که تو مشهد هستن و این بازی رو تهیه کردن لطفا آدرس بدن تا من هم برم بخرم.من عشق این بازی ام.
راستی هر کی گفت این چیه؟
A
C
بالا
B
بالا
B
A
پایین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)