تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 376 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همچین میگه منچستر بازیکن تربیت نکرده انگار داره با اب و فاضلاب رشت صحبت میکنه
    رفیقمون گفت بیایم اینجا بحثو ادامه بدیم

میتونی بگی من کی گفتم منچستر بازیکن تربیت نکرده؟
    تو یه عده رو مثال زدی که درست نبودن به عنوان نمونه تربیت بازیکن
    آخه وقتی فن در سار توی 35سالگی توی اوج بلوغ و تجربش میاد منچستر و خوب عمل میکنه یعنی منچستر اینو تربیت کرده؟
    یعنی آژاکس و یوونتوس قبلش کشک بودن و فن درسار اونجا هیچ پخی نبوده؟
    میگی ویدیچ گفته تو منچستر به بازیکن بهتری تبدیل شده.راستم گفته ولی دلیل بر این نیست که منچستر تربیتش کرده،اون اومده یه تیم بزرگتر که قابلیتاش بیشتر به چشم بیاد و خودشو به همه نشون بده و این کارم کرده ولی این دلیل نیست که منچستر تربیتش کرده.
    یه مهاجم(به طور مثال وین رونی)توی اورتون بازیای خوبی از خودش به نمایش میزاره و به تیم ملی انگلیس هم دعوت میشه و بعدش منچستر میخرتش و اونجا هم درخششو تکرار میکنه.این به این معنی نیست که منچستر تربیتش کرده،باید توی منچستر خوب باشه چون توی یونایتد بازیکنای اطرافش بازیکنای خیلی بهتری هستن نسبت به اورتون و موقعیتای مناسب تری واسش فراهم میکنن و این باعث میشه اون قابلیتاشو بهتر به نمایش بزاره ولی این فرق میکنه با تربیت کردن بازیکن.
    تربیت یه بازیکن فرق میکنه با این چیزی که شما میگی.منچستر امثال بکام رو از 16 سالگی و گیگز رو از 14سالگی و پل اسکولز رو از 17 سالگی که توی سیستم جوانانش بودن و .... رو تربیت کرده و پله به پله آوردنشون بالا تا به اینجا رسیدن،.اینا دقیق ترین مثال برای تربیت یه بازیکن هستن.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آخه بازی رئال بارسا چی داره همش هم که بارسا داره 6 تا 6 تا میزنه ...اصلآ حساسیتی داره ؟!
    به به ، همرزم کمرنگ

به عنوان فضای نمونه همین انجمن رو در نظر بگیریم ؛ واقعا حساسیت و شدت بحثهای طرفداری رئال بارسا بیشتره یا آرسنال چلسی ؟ ( البته با فاکتور از این چند مدتی که تاپیک لالیگا در رکود هست ) ،
    +
    فکر میکنم غیر از خیابانی اشخاص دیگری هم به رئال و بارسا علاقه مند باشن ، ( فکر میکنم البته ، مطمئن نیستم )

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

جناب بردیا من منظورم با شما نبود...یعنی نگفتم شما این حرف رو زدی....یه کاربری با نام nw یه چیزی تو همین مایه ها این حرف رو زد...شما به خودت گرفتی...من کلا با اون بودم شما از طرف اون جواب دادی....حرفت رو قبول دارم...پس نباسد بگه که منچستر تو تربیت سابقه نداره...در مورد وین رونی هم حرف هات رو قبول ندارم....امسال به به و ماچدا و اندرسون و اوانز و رافائل و ... مثال های بعدیم هستن...نمیشه بی دلیل به یه تیم اتحام زد....مثلا این کروس تو بایرن...من شخصا خیلی ازش خوشم میاد...به نظر من یکی از بزرگ های بایرن میشه و بیشتر ازش میشنویم...حالا من بیام بگم بایرن سابقه نداره؟؟در صورتی که اکثرا از اکادمی بایرن به تیم بزرگ سالشون پیوستن...سیاست بایرن مثل یونایتد هست....پول خرج نمیکنه...تربیت میکنه...چه از اکادمی...چه از خرید استعداد...از نظر شما خرید استعداد های جوون و پرورش اونها کار پسندیده ای نیست؟
    Last edited by shutdown; 30-12-2010 at 12:56.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

بازی چلسی رو از ترک دیدم...تلویریون ایران بازم نشون نداد بازی رو....چلسی افتضاح بازی میکنه....واقعا ضعیف شده یه مدته....انقدر بد بود بازی که خاموش کردم...بولتون سر تر بود
    نیمه اولو قبول دارم ولی نیمه دوم غیرتی شده بودن خیلی خوب بازی میکردن !

کلآ تو این بازی بولتون فقط 1 تاکتیک داشت. از همون دقیقه 1 هر جای زمین حتی توی 6 قدم خودشون هم چلسی خطا میکرد بلند میفرستادن روی دروازه چلسی تا بلکه یه توپ رد شه و به یه نفر بخوره و بره تو گل!
    خیلی بدم اومد از این نحوه بازیشون ! ولی حتمآ این تاکتیکشون خوب جواب میده که الان 6 ام جدول هستن!

راستی ایران بازی رو نشون داد ولی با تاخیر ...

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

سلاااااام.....خوبيد ؟ چه خبرا ؟ اوضاع خوبه ؟
    تبريك بابت برد چلسي

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

راستی ایران بازی رو نشون داد ولی با تاخیر ...
    زحمت کشید ... اصلا بهتره پخش نکنه ... پریمیر لیگ سطحش خیلی از این Barca Tv ــه آقای ضرغامی بالاتره ...

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دو نکته راجع به صحبت بردیا جان:
    اول اینکه رونی به واسطه درخشش در جام ملت های اروپا - 2004 (اگه اشتباه نکنم 4 گلش در مرحله گروهی)خودش رو ثابت کرد رو بنده قبول دارم!! اما فکر کنم باهام هم عیقیده باشی که خیلی از درخشش های ملی میتونن صرفا مقطعی و در همون زمان باشن!
    درباره اورتون هم شما خدایی مقایسه کن! رونی ای که تقریبا کل یه فصل برای اورتون بازی میکرد و بعنوان مهاجم زیر کمتر از ده گل میزد.......رونی ای که تو منچستر همه کار میکرد (قبل رونالدو کمتر، بعد رونالدو بیشتر)....!!
    نکته دوم: درباره ویدیچ هم اگه بحث چهره شدنش رو در یونایتد رو درنظر نگیریم، دو مورد مهم وجود داره!
    اولین مورد سطح پریمیر لیگ و سطح لیگ روسیه و صربستان (فاصله بین این لیگ ها) هستش که در جزئی ترین نکتش، کمتر بودن تعداد تیم های لیگ های این کشور ها نسبت به لیگ برتر هستش!
    و دومیش سن آرمانی یک مدافع هست! شخصا معتقدم ویدیچ در یونایتد به مرز پختگی رسید و الان هم تبدیل شده به یکی از بهترین مدافعان اروپا و جهان.
    یاعلی
    پ.ن: راستی قبل گل مالودا آفساید رخ نداده بود؟!

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

زحمت کشید ... اصلا بهتره پخش نکنه ... پریمیر لیگ سطحش خیلی از این Barca Tv ــه آقای ضرغامی بالاتره ...
    من به همون با تاخیرشم راضیم ... خودم بازیو از ایران دیدم .

پ.ن: راستی قبل گل مالودا آفساید رخ نداده بود؟!
    به نظر خودم آفساید بود !

ولی حدود دو سه دقیقه قبل از گل چلسی آنلکا با دروازه بان تک به تک شد که کمک داور به اشتباه آفساید گرفت

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

سلام
    دوستان امروز تولدت سر الکس فرگوسن هست ... مردی که میشه گفت یونایتد رو با اون میشناسن
    تولدت مبارک

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

خوب تولدش هست که هست.........چی کار کنیم ؟!
    آرسنالو عشقـــه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •