تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 1783 اولاول ... 731231631691701711721731741751761771832232736731173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

این جمله ی همیشه حق با مشتری است که بالای سایتتان زدید یعنی چه . یعنی ما حق نداریم انتظار یک توضیح ساده رو داشته باشیم . یا حداقل یک معذرت خواهی کوچولو . یا حتی یک دروغ که چند هفته ای صبر کنید درست می شه . من توی شهرستان هیچ گزینه ای غیر از اینترنت شماندارم . شغلم هم طراحیه سایته و داعما باید توی اینترنت باشم . این قطعی های یک ماهه ی شما بدجوری من رو بد قول کرد .اگه از پیش یه اخطار داده بودید بازم می شد یه کاریش کرد . واقعا ....
    وعده که زیاد میدن. همین نیوشا جون هم میگفت 1ماه دیگه. جالبه از همون اول هی میگفتن 1ماه دیگه، 1 ماه دیگه. ولی الکیه، میخوان مشتری بازم شارژ کنه. کلا اینا مشکل فنی ندارن که حالا بخوان چیزیو درست کنن سرعت زیاد بشه!!!!
    همه مشتركان به فكر قطع اشتراك از صبانت افتاده اند براي همين هم مديريت صبانت به نمايندگي هاش دستور داده رانژه خط ها رو تخليه نكنند ‌(چه اونهايي كه قراردشون رو فسخ كردند و چه اونهايي كه تمديد نكردند) چون اينطوري پيش بره صبانت در عرض كمتر از چند ماه قطعا ورشكسته ميشه.
    عزیز به نظر من اینا تو این چند سال اینقدر خوردن و جمع کردن که واسه 7پشتشون هم پس انداز کردن، ورشکست کیلو چنده.
    Last edited by saurron; 03-11-2010 at 18:06.

آخر فروم باز Venus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

1

با دفتر تهرانشون تماس گرفتم جالب بود میگفتن چون گیگاتو مصرف کردی پس سرعتت خوب بوده و داشتن 50 k هست عالی !!! سرعت 1 مگ رو هیشکی نداره گفتم خب دفتر فروشتون به مشتری بگه که ا مگشون تا 50 سرعت دانلود میده نه بیشتر چرا فقط پولو میگیرین و یک ماهه به من وعده بهتر شدن سرعت رو میدین؟ سرعت من در حد 64 128 256 مغییر بوده... گفت بهشون تذکر میدیم!!!! ( خسه نباشن چقد اینا زحمت میکشم برا خلق خدا!!!!)خلاصه گفت وقتمم گرفتین!!!! من نمیدونم اگه وقتشون برا مشتری نیس برا چیه؟!!! برا فک کردن پیدا کردن راهی که چه جوری سر مردم کلاه بزارن؟!!!! خب تلفوتو قطع کن بشین چتتو بکن مثلا!!!!
    اقا نگیرینننننننننننننن صبا نت فقط توجیه میکنه خودشو دستونم به جایی بند نیس .....

حالا عزیزان توشیراز کدوم دفتر فروش و کدوم شرکت با وجدان و انسان !!! هست ؟ مرکز حافظ هستم لطفا معرفی کنین سریعا

ممنون

خب از اونجایی که اینجا هم صدای ما به جایی نرسید خودم جواب خودمو میدم!!!!!!
    بعد یکماه تلاش و تقلا به درودیوار زدن به نتیجه رسیدیم پس از یک ماه!!! اونم بعد از اینکه 10 باری به شرکت 10 باری به پشتیبانی و نهایتا با تماس با دفترشون در تهران ......
    الان سرعت خوبه متغییره اما نسبت به گذشته خیلی بهتره دوستانی که مشکل دارن فقط تلاش کنن تا به نتیجه برسن اگرم پارتی دارن که اصلا مشکل معنی نداره!!!! با تشکر از خودم!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام دوستان.

من الان از شاتل سرویس میگیرم.واقعا افتضاحه.سرعتش خیلی کمه.

اصفهان هستم و سرویس های صبا تویه اصفهان خیلی بهتر از جاهای دیگه ست.

نمونه اش سرویس های 2 مگ اینجا:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    --

حالا سوال من اینه که برم 2 مگ بگیرم؟؟؟

سرعت دانلودش باید بالا باشه چون زیاد دانلود دارم و شب ها هم کم نشه! چون با ماهی 2 گیگ که نمیشه چیزی دانلود کرد!

ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بله دوست گرامی من قبلا که داشتم این مشکل را داشتم حالا برای شما 100 مگ کم می کند برای من مثلا 2 گیگ از حجم در عرض 2 ساعت کم می شد برای خیلی از دوستان دیگر هم این مسئله پیش آمده اما من هم مثل شما اعلام کردم که این مشکل را دارم اما پستم پاک شد .
    دوست عزیز امکان داره اکانت شما رو ه-ک کرده باشند ، درخواست تعویض پسورد بدید و حتما برای مودم خودتون موارد امنیتی رو رعایت کنید.
    من هم از صبا ناراضی هستم ولی تو منطقه ما پورتت رو خالی کنی اینه گرگ بیابون میگیرن و دیگه پیدا نمیکنی ، میفتم به Dialup که صالا جالب انگیز ناک نیست.

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

همه مشتركان به فكر قطع اشتراك از صبانت افتاده اند براي همين هم مديريت صبانت به نمايندگي هاش دستور داده رانژه خط ها رو تخليه نكنند ‌(چه اونهايي كه قراردشون رو فسخ كردند و چه اونهايي كه تمديد نكردند) چون اينطوري پيش بره صبانت در عرض كمتر از چند ماه قطعا ورشكسته ميشه.
    واقعیت البته چیز دیگس.متاسفانه بعضی یوزرها خیلی راحت زیر بار زور میرن.وگرنه تا الان باید چندین بار شرکتهای دزد ورشکست میشدن

سلام دوستان.

من الان از شاتل سرویس میگیرم.واقعا افتضاحه.سرعتش خیلی کمه.

اصفهان هستم و سرویس های صبا تویه اصفهان خیلی بهتر از جاهای دیگه ست.

نمونه اش سرویس های 2 مگ اینجا:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    --

حالا سوال من اینه که برم 2 مگ بگیرم؟؟؟

سرعت دانلودش باید بالا باشه چون زیاد دانلود دارم و شب ها هم کم نشه! چون با ماهی 2 گیگ که نمیشه چیزی دانلود کرد!

ممنون.
    من که اصفهان نیستم ولی مواظب باش از چاله در نیای بیفتی تو چاه. تا مطمئن نشدی سرعت و قطعی تو منطقتون چقدره گول حرف کسی رو نخور
    می بینی که این تاپیک شده فقط اعتراض

6. 4 کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

دوستان یه راهنمائی .

من 9 گیگم دوباره تموم شد ( 300 مگ دارم ) اگه قطع کنم دیگه ....

من با شبانه حداقل 2.5 گیگ میگیرم . به نظرتون روزانه قطع کنم و بذارم شبانه دانلود کنه یا نه با همین روزانه یه سره وصل باشم ؟ ( این رو هم در نظر داشته باشین شبانه سرعتش 120 هستش ولی روزانه 60 ) .

اون دفعه حدود 20 گیگ دانلود داشتم با روزانه ( اون 4 روز )

مخلصیم .

8. 2 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

سلام .

دوستان یه راهنمائی .

من 9 گیگم دوباره تموم شد ( 300 مگ دارم ) اگه قطع کنم دیگه ....

من با شبانه حداقل 2.5 گیگ میگیرم . به نظرتون روزانه قطع کنم و بذارم شبانه دانلود کنه یا نه با همین روزانه یه سره وصل باشم ؟ ( این رو هم در نظر داشته باشین شبانه سرعتش 120 هستش ولی روزانه 60 ) .

اون دفعه حدود 20 گیگ دانلود داشتم با روزانه ( اون 4 روز )

مخلصیم .
    بستگی به نیازت داره. واسه یکی مثل من که شبی 2.5 گیگ کافیه. نیاز ندارم تو 4روز 20گیگ دانلود کنم.
    در ضمن شما که تو 4روز 20گیگ دانلود کردی یعنی میشه روزی 5گیگ. دو برابر اون چیزی که شبانه تو 4ساعت میتونی دانلود کنی. معجزه ای اتفاق نیوفتاده. به نظر من شخصا نمیصرفه.
    Last edited by saurron; 03-11-2010 at 21:53.

10. این کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

البته من 24 ساعت واسه دانلود نذاشتم . همون 7-8 ساعت در روز بود .

در کل مرسی .

مخلصیم .

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نه اینترنت مفتی می خوام نه شبانه
    همون اینترنت خودمو بدون قطعی و با کیفیت خوب بدن بسه
    با این وضع سرعت و قطعی های خیلی زیاد و پینگ بالا منم دیگه شارژ نخواهم کرد

13. 2 کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

والا این که سرعت روزانشونو میبرن بالا به نظر من که خوبه .. خب شما که داری کار میکنی چه بهتر که معطلیت کم میشه.. من که تنها چیزی که تو صبا نت به نظرم مثبت بود همین بود... اما واقعا پشتیبانیش ضعیف بود.. معلوم نبود کی قطعه کی وصل .. حالا وقتی قطع بود مگه جواب میدادن.. تازه جالب اینکه هربار هم جواب میدادن فقط یه صدا بود من نمیدونم یعنی کل پشتیبانی رو یک نفر انجام میداد؟؟ حالا از اونور تا اشتراکت داره تموم میشه زرنگ میشن .. زنگ پشت زنگ که بیا تمدید کن... یکی نیست بگه تا الان کجا بودی!!!! والا ما که میخوایم مخابرات رو تست کنیم اینبار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •