ببین آقای آسمان کویر یه برنامه هست از سایت DELL دانلودش کن و ببین سرویس تگ رو توش چی زده یا اینکه برو تو بایوس سیستمت اونجا هم زده و بعد تطابقش بده با اونی که پشت لپ تاپ زده اگه تطابق نداشت به نظر من شما حق داری سیستمت رو پس بدی و پولتو پس بگیری چون یه جورایی غش در معامله محسوب میشه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم لپتاپ رو ایران خریدم و سرویس تگش هم کار میکنه
شما از اینجا لین برنامه رو دانلود کن از هر صفحش عکس بگیر و تو این فروم بزن تمام مشخصات لپ تاپ رو میده
خدمت آقای مبین هم بگم که شماها (زیگورات)قیمت فروشتون حداقل 70 تومان بیشتر از همه جاهای دیگست من خودم این لپ تاپ رو با گارانتی ارتاک خریدم 885 تومن شما اونموقع میفروختید 999 تومن همه چیشم تا الان من چک کردم اصل بوده و هیچ مشکلی نداشته اونوقت به نظر تو خریدار حق نداره گیر بده که رم فابریک رو شما عوض کردید و یه چیز آشغال بهش انداختید
شما فکر میکنید با یه سری احمق طرفید آخه برا خرید یه لپ تاپ اینقدر فروشنده زر میزنه که اصلا آدم حواسش نیست که چی بهش میفروشن حالا یکی فک کرده شما چون قیمت بالاتری میگیرید حداقل دیگه تقلبی نیست اونوقت شما هم جنس تقلبی بهش بدید این خیلی زور داره
اصلا حالا که اینجوره من خودم شخصا باید تمام مشخصات این لپ تاپ دوستمون رو در بیاریم و هر جاش ایراد داره بگیم تا همه بفهمن زیگورات هم مالی نیست