تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 421 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه M Mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

مبین عزیز من قبل از اینکه لپ تاپ بخرم یهتحقیقاتی کردم و یه چیزایی دستم اومد
    بعضی از قطعات لپ تاپ تو تمام این کانفیگ یکسانه مثل بدنه
    بعضی از قطعات متفاوته اما این تفاوت تفاوت اساسی یا بگیم طراحی شده مثل سی پی یو کسی خارج از کمپانی نمیتونه تغییرش بده چون طراحی حرارتی میریزه هم

بعضی از قطعات توسظ افراد خارج از کمپانی هم قابل تغییره مثل هارد دیسک و رم و حتی کارت گرافیک البته باشرایط خاص
    ببینید آقا مبین عزیز من خودم برق خوندم معماری کامپیوتر پاس کردم این حرفی رو که میزنم بهش اشراف دارم
    باس سیستم یه مقداری هستش که نشان دهنده ی سرعت انتقال داده بین اجزای کامپیوتر در اینجا مثلا بین رم و سی پی یو هستش و بستگی بسیارزیادی به طراحی مادر بورد داره

حالا سوال برای من اینجا مطرحه که شرکت دل موضعش رو مشخص کنه بالاخره 1333 مگاهرتز طراحی کرده یا نه

اگه آره و 2 گیگا بایت رم گذاشته با این سرعت چرا اون 2 گیگا بایت دیگه رو با این سرعت نگذاشته

اگه سرعت کمتره چرا الکی اضافی پول داده و قیمت رو برا خودش زیاد کرده و رم باسرعت بالاتر از اندازه مورد نیاز گذاشته خود آقا مبین هم میدونه که یه همچین کاری چه هزینه ای برای یه شرکت مثل دل داره

از این گذشته لپ تاپ خود من 4 گیگ رم 1333 داره و همین نشون میده که توی دستگاه دوستمون دست برده شده است

یه چیز دیگه به دوستم مبین بگم من خودم با قاضی دوستم و بهتون اطمینان میدم که اگه هر کسی یه همچین مشکلی داره یا یه مشکل دیگه که اصل بودن دستگاه رو زیر سوال میبره به راحتی دادگاه رای رو به نفع اون صادر میکنه

دوست عزیز فکر میکنم توی یک دایره بسته داریم دور خودمون میچرخیم!
    بحث تعویض شدن یا نشدن رم نبود.من گفتم نوت بوک تقبلی وجود نداره و نگفتم که امکان تعویض شدن قطعات وجود نداره.گفتم؟
    بحث بر سر این بود که چون سرویس تگ در سایت دل نیست پس ممکن هست نوت بوک تقلبی باشه(یعنی دل نباشه و محصول یک شرکت دیگه باشه که مارک دل روش خورده.
    بحث وجود نوت بوک تقلبی بود!

شما قطعا بیشتر از من با دل و محصولاتش سر و کار نداشتید.بعضا پیش میاد که خود دل در ورود اطلاعات به سایت و یا در تولید محصول سفارش داده شده اشتبه میکنه.
    مثلا زمانی که من در خود شرکت بودم چندی بار پیش اومد که محصولات بدون بلوتوث اینترنال اومدن و بعد از اینکه این مورد اطلاع داده شد بلوتوثها رو جدا برای ما ارسال کردند.(در حالی که توی سایت اعلام میکرد که دستگاه بلوتوث داره)
    و یا در مورد سایت
    همین الان کارت گرافیک دستگاه من در سایت دل،ای تی آی کوآد کر!بسیاری از موراد پیش اومده که روی سایت آداپتور دستگاه اشتباه ثبت شده.

در مورد تعویض شدن قطعات دستگاه هم خود دل تعویض رم و هارد رو مجاز میدونه و البته cpu دستگاه ها رو هم میشه به راحتی تعویض کرد(البته در رده خودشون)ولی چون این قطعه قیمت بالایی داره و به صورت جدا از دستگاه هم بسیار کم میشه اون رو پیدا کرد،تقریبا عوض کردن اون منتفی هستش.

در هر حال فکر نمیکنم شرکت تعهدی نه در قبال چیزی که در سایت دل هست و نه در قبال گارانتی بین الملل دستگاه داشته باشه.دستگاه عینا با مشخصاتی که اعلام و فاکتور میشه فروخته میشه.
    دفعاتی هم پیش اومده که مثلا خودم در فروش اشتباه کردم و به همین خاطر ضرر دست دوم شدن یک دستگاه نو رو هم قبول کردم.

و البته موارد زیادی بوده هم بوده که مشتریها مبلغی که بدهکار بودن رو نیاوردن و یا دستگاه با مشخصات بالاتری که اشتباه بهشون داده شده بوده پس ندادن و ....(فقط در بین فروشنده ها کلاه بردار پیدا نمیشه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    میبینم خیلی از عزیزان دارن از زیگورات تعریف میکنن خواستم بگم گارانتی لب تاپ من رسا پردازش آرمان هست آیا گارانتیش معتبره ؟
    و یک سوال دیگه اینکه این تگی که ازش حرف میزنین چی هست میشه یه راهنمائی کنین؟؟؟کجای سیستم نوشته اینو؟؟؟وکجا باید باید توی سایت دل بررسیش کرد؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

و یه سوال دیگه این لب تابا ساخت چین هست دیگه؟؟؟برا من نوشته ساخت چین ؟؟؟نکنه اینم مثل نوکیا تحت لیسانس میزنه؟؟؟

داره خودمونی میشه masih65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده لازم می دونم که یک توصیه ی دوستانه به افرادی که قصد دارند لپ تاپ دل بخرند، بکنم. چون خودم این اشتباه رو مرتکب شدم لازم دیدم تا جایی که می تونم سعی کنم دیگران را آگاه کنم. حال خواهی پند گیر خواه ملال.

به نظر بنده خرید لپ تاپ دل در ایران به دلیل تحریم علیه ایران اشتباه است اما اشتباه بزرگتر وقتی رخ میده که شما لپ تاپتون رو با قیمتی در حدود 50 هزار تومان یا بیشتر(خود بنده حدود 150 هزار تومان)،از شرکتی بخرید که ادعا می کنه گارانتی دل در ایران است!
    بهتره که پول اضافه به این جور شرکت های پر مدعا پرداخت نکنید چون پس از اتمام گارانتی و خرابی جزئی که خدانکرده در دستگاه شما پدیدار مبشه با قسمت تعمیرات این شرکت کذایی روبه رو خواهید شد و افراد تعمیر کار و متخصصی! که تعمیر لپ تاپ رو در حد باز و بسته کردن درب اون بلدند و پی آمد اون اعصاب خردی و مراجعات مکرر به اونهاست .
    و درپایان هم چیزی که برای بنده پیش اومد تحویل لپ تاپ بدون تشخیص عیب اون بود!

امیدوارم برای دوستان مفید واقع شده باشد

پ.ن. اسم اون شرکت رو ذکر نکردم .خودتون می تونید از خلال همین چند پست اخیر پی به نام آن شرکت کذایی ببرید

5. این کاربر از masih65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه asemanekavir38's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    اولا : اين حرفي كه آقاي M-MOBIN زدند كه: ((در هر حال فکر نمیکنم شرکت تعهدی نه در قبال چیزی که در سایت دل هست و نه در قبال گارانتی بین الملل دستگاه داشته باشه.دستگاه عینا با مشخصاتی که اعلام و فاکتور میشه فروخته میشه.)) بايد بگم كه دقيقا عين اين جمله اي كه ميگمو به من گفتن!! گفتن شما ميتونيد بريدسايت دل و مشخصات كلا لپتاپ هاي دل اين مدلي رو كه داريد(core i5) رو نگاه كنيد اگه مغايرت داشت ما ((زيگورات)) جوابگو هستيم!!
    ثانيا: تمام core i 5 هايي كه توي سايت دل بودن بلا استثنا همگي رم با باس 1333 داشتن!!! اين درصورتيه كه مسئول فروش محترم زيگورات به من گفت: يكي از كانفينگ هايي كه دل داره همين مدل شماست با همين مشخصات!رم با باس 1066 من فقط تو بعضي مدل هايي كه cpu core i 3 داشتن ديدم !
    و اما راجع به سرويس تگ!!! كي گفته سرويس تگ فقط مربوط به مدت زمان گارانتيه؟؟؟دوستان مطمئن باشيد سرويس تگ لپتاپ من هيچوقت فعال نميشه!!! كه اگر بشه با روشن شدن مشخصات واقعي لپتاپ اون موقع ميفهميم كه اين شركت ( زيگورات) راست گفته يا نه؟ آخرين باري كه با زيگورات تماس گرفتم به من اطمينان 100% دادن كه تا يكي 2 هفته ي ديگه سرويس تگ لپتاپم فعال ميشه!!! صبر ميكنم ببينم فعال ميشه يا نه؟؟؟؟
    آقاي M-MOBIN با كي هماهنگ كنم براي تعويض رم؟؟؟شماره ي داخلي رو اگه لطف كنيد ممنون ميشم.

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من وقتی برای گرفتن لپ تاپ از دل ایران به نمایندگی این شرکت رفتم اول خواستم سرویس تگ رو برام چک کنن که به گفته ی خودشون واسه ی همه ی لپ تاپ های این شرکت سرویس تگ ولید (موجود) هست و زد و دیدم که گرافیک رو 550 زده در صورتی که به من میگفت 5470 هستش سر همین 50 تومن کمتر ازم گرفت .

یه چیزی که واضحه هیچ وقت یک شرکت نمیاد روی جنس فابریکش دو تا رم با باس های مختلف بزاره پس این نشون میده که این دستگاه قبلا باز شده (حالا به هر دلیلی )

8. این کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

ببین آقای آسمان کویر یه برنامه هست از سایت DELL دانلودش کن و ببین سرویس تگ رو توش چی زده یا اینکه برو تو بایوس سیستمت اونجا هم زده و بعد تطابقش بده با اونی که پشت لپ تاپ زده اگه تطابق نداشت به نظر من شما حق داری سیستمت رو پس بدی و پولتو پس بگیری چون یه جورایی غش در معامله محسوب میشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من خودم لپتاپ رو ایران خریدم و سرویس تگش هم کار میکنه

شما از اینجا لین برنامه رو دانلود کن از هر صفحش عکس بگیر و تو این فروم بزن تمام مشخصات لپ تاپ رو میده

خدمت آقای مبین هم بگم که شماها (زیگورات)قیمت فروشتون حداقل 70 تومان بیشتر از همه جاهای دیگست من خودم این لپ تاپ رو با گارانتی ارتاک خریدم 885 تومن شما اونموقع میفروختید 999 تومن همه چیشم تا الان من چک کردم اصل بوده و هیچ مشکلی نداشته اونوقت به نظر تو خریدار حق نداره گیر بده که رم فابریک رو شما عوض کردید و یه چیز آشغال بهش انداختید

شما فکر میکنید با یه سری احمق طرفید آخه برا خرید یه لپ تاپ اینقدر فروشنده زر میزنه که اصلا آدم حواسش نیست که چی بهش میفروشن حالا یکی فک کرده شما چون قیمت بالاتری میگیرید حداقل دیگه تقلبی نیست اونوقت شما هم جنس تقلبی بهش بدید این خیلی زور داره

اصلا حالا که اینجوره من خودم شخصا باید تمام مشخصات این لپ تاپ دوستمون رو در بیاریم و هر جاش ایراد داره بگیم تا همه بفهمن زیگورات هم مالی نیست
    بخدا با چندتا نرم افزار چك كردم همشون 2 گيگش رو زدن 1066
    DELL SUPPORT CENTER
    CPU-Z
    SISTEM INFORMATION

دوستاني كه 5010 با كانفينگ من دارن لطف كنن يه نگاه به رم لپتاپشون بندازن ببينم مال اونا هم 1333 هست؟ يا 1066؟؟؟ نتيجه رو اعلام كنن.
    كانفينگ لپتاپ من:
    CPU: CORE I5 -460 M
    RAM: 4 G DDR3 (2 G: 1333 --- 2G : 1066)
    VGA: 1 G - 550 V
    HDD: 500
    Last edited by asemanekavir38; 16-11-2010 at 18:23.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

آقا در کمال تعچب همبن الان که به سایت دل سر زدم دیدم سرویس تگ لپتاپم فعال شده!!!!
    عجیب اینجاست: 2GB (1 X 2 GB) 1 DIMM DDR3 1333Mh
    رمو زده 2گیگ
    اینم صفحه ی کاملش ببینید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا با این شرایط زیگورات بازم دستکاری توی لپتاپو انکار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    من نمیدونم حالا چیزی کم میشد از زیگورات همون اول میگفتن :مثلا چون فابریکش 2 گیگ هست این 2 گیگ دیگرو ما گذاشتیم.. هان؟؟؟چیزی کم میشد؟؟؟؟؟؟
    Last edited by asemanekavir38; 16-11-2010 at 19:43.

11. این کاربر از asemanekavir38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا در کمال تعچب همبن الان که به سایت دل سر زدم دیدم سرویس تگ لپتاپم فعال شده!!!!
    رمو زده 2گیگ
    حالا با این شرایط زیگورات بازم دستکاری توی لپتاپو انکار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    من نمیدونم حالا چیزی کم میشد از زیگورات همون اول میگفتن :مثلا چون فابریکش 2 گیگ هست این 2 گیگ دیگرو ما گذاشتیم.. هان؟؟؟چیزی کم میشد؟؟؟؟؟؟
    خیلی جالبه!! مشخصات شما با رم دو گیگ هستش ولی شما با کانفیگ 4 گیگ خریدید اونم با یک رم و یک باس متفاوت!! بهتره پیگیرش بشی!! من جای تو بودم پوست از کله شون میکندم!! پاشونو به دادگاه باز میکردم! نه بخاطر اینکه ضرر کردم بخاطر اینکه فکر نکنن با احمق ( دور از جون شما ) طرف هستند!! واقعا متاسفم واسه زیگورات!!

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

رمو زده 2گیگ
    بله مشخصه 2 گیک رم بهش اضافه شده
    به نظر من اگه قبول کردن بدون دریافت هزینه یه رم نو مثل اون رم 1333 لپ تاپت روش بندازن اینکارو بکن و زیاد اعصابت رو براش خراب نکن(البته این فقط نظر بندست) وگرنه پیگیرش باش که دیگه با کسی این کار رو نکنن، تو صفحه اول این مورد رو تاکید میکنم که همه قبل خرید حتما سرویس تگ و رم و هارد لپ تاپ رو چک کنن تا با چنین مشکلی مواجه نشن
    موفق باشی

14. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •