تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 449 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما با چه مدرکی میگید اگه شرکت کنه شکست میخوره و به همین دلیل شرکت نکرده.
    اگر ممکنه مدرک برای حرف خود نشان دهید.
    مدرک معتبر تر از این که شرکت نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟

مثلا یک صفحه از سایت کومودو که دلیل خود را برای شرکت نکردن در سایر تست ها این چنین بیان کند.
    به نظرت میاد تو سایتش میزنه که به علت ترس از تستها شرکت نمیکنه؟؟

نظرات شخصی خود را به عنوان سند در این تاپیک قرار ندهید.
    در این تاپیک برای هر حرف باید یک سند معتبر ارائه شود.

امیدوارم ناراحت نشده باشید
    این نظره شخصی نیست نظره 99%بچه های این قسمت هست فقط شما و دو نفره دیگه دارین از کمودو دفاع میکنین و حرفه منطقیه کسی دیگرو قبول نمیکنین.
    جالب اینجاست که هر چقدر بیشتر دفاع میشه از این نرم افزار. بیشتر زیره سوال میره
    قبلا میگفتین سندباکسش همه چیو میگیره که همین سندباکس هم زیره سوال رفته.
    بهتره به این بحث ادامه ندیم چون به جز اخطار گرفتن چیزی نداره.
    امیدوارم ناراحت نشده باشین.

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

مدرک معتبر تر از این که شرکت نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟

به نظرت میاد تو سایتش میزنه که به علت ترس از تستها شرکت نمیکنه؟؟

این نظره شخصی نیست نظره 99%بچه های این قسمت هست فقط شما و دو نفره دیگه دارین از کمودو دفاع میکنین و حرفه منطقیه کسی دیگرو قبول نمیکنین.
    با سلام
    شرکت نکردنش دلیل بر شکست خوردنش نیست.
    بارها من گفتم که کومودو دارای باگ های است اما این باگ ها دلیل بر امنیت نداشتن سیستم نیست.
    حتی ویندوز هم باگ دارد پس شما میتونید بگید که ویندوز به درد نمی خورد؟؟
    حرف من هم این است که بگید نظر شخصیتون این است نه این که بگید 100% به این دلیل شرکت نمی کند.
    ---------------------------------
    1000 بار گفتم من با انتقاد کومودو مشکل ندارم من با تخریب کومودو مشکل دارم و کاملا هم دارم علمی حرف میزنم.
    شما یک پست از من را پیدا کن که یا من بد حرف زده باشم و یا به کسی توهین کرده باشم و یا کاربر را به حذف فلان سوئیت امنیتی دعوت کنم و یا ....

به هیچ عنوان sandbox زیر سوال نرفته. زمانی sandbox زیر سوال میره که نتونه یک مخرب را limit کنه.
    با تشکر
    Last edited by M.Hashemi; 21-01-2011 at 12:27.

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

[SPOILER]

*** به صورت فول اتومات با بستن برنامه(مثلا" برنامه) تمامی فایل های ایجاد شده در سیستم مجازی و ریجستری مجازی،پاک خواهند شد و نیازی به دستی پاک کردن نیست....
      محتوای مخفی: ... 

آموزش اجرای مرورگر در سندباکس کومودو (قطع کامل ارتباط مرورگر با سیستم عامل)

وقتی که عکس اجرای مرورگر اپرا رو اینجا گذاشتید تعجب کردم. توی سیستم 32 بیت ویندوز xp که دارم و کمودو نصبه یک بار دیگه امتجان کردم دیدم حق با شماست. سندباکس با لول untrusted دقیقا همون سندباکس ایزوله هست.

چیزی که من رو به اشتباه انداخته بوده اجرا نشدن فایل ها توی ویندوز 7 و 64 بیتی بوده. به هر حال من تا بحال نتوسته بودم ویروسی رو توی 64 بیت با کمودو توی untrusted اجرا کنم که الان با 32 دیدم این امر امکان پذیره !!

چند دقیقه هم یه تستی کردم دیدم خب این محیط ایزوله ، گزینه ی مبنی بر پاک شدن محتویاتش کجاست. متوجه شدم گزینه ای نداره اما ریست سیستم محتویات اجرا شده توی این محیط هم پاک میشه.

دکتر جان،نمی دونم با چه استدلالی بر دلیل برتری کسپر بر کومودو در custom computer security policy
    رسیدید!!!(شاید با کمیت زیاد این آپشن ها در ccsp کسپر!!!،شما زیر گروه های کسپر رو ببندید و آپشن های اصلی این دو را با هم قیاس کنید)
    پست بالای من 2 قسمت بود ، قسمت اول مقایسه اپ کنترل کسپرسکی با سندباکس کمودو و قسمت بعدی در مورد اون دیاگرامی که از فعالیت کمودو طراحی کردید. اصلا مبنی بر برتری نزده شده !

البته عکس بالا قواعد گروه low کسپرسکی بود گروهی که با توجه به هوش مصنوعی گروه خطر کم معرفی میشه. قواعد گروه های بعدی این شکل نیست که بخواهید مقایسه کنید.

با سلام
    دکتر عزیز من متوجه نمی شوم.
    حالا اصلا sandbox کومودو به قول شما sandbox واقعی نباشد. به نظر من باز هم مشکلی برای سیستم از نظر امنیتی پیش نمیاد.
    به نظر من حتی اگر sandbox واقعی نباشد باز هم امنیت سیستم را زیر سوال نمی برد و مخرب را محدود می کند تا نتواند به سیستم صدمه بزند.
    به هر حال چیزی که من الان متوجه شدم توی ویندوز 32 بیت سندباکس با محدودیت untrusted ایزوله و قابل اجرا هست. کسی هم نگفت امنیت سیستم به خطر افتاده.

در نهایت باید بگم :
    md5 یک الگوریتم است که ورودی ان بیت است و خروجی ان یک رشته که ممکن نیست 2 ورودی متفاوت خروجی یکسان داشته باشند. در نتیجه کومودو md5 فایل های که مطمئن است فایل های درستی هستند را در update خود قرار می دهد.
    به عنوان مثال :
    شما idm را نصب می کنید. اگر ان را کرک کنید دیگر کومودو ان را به عنوان فایل درستی نمی شناسد زیرا md5 فایل تغییر کرده.
    این تذکر رو که من خودم بالا به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم فکر نکنم منظور شما من باشم.

4. 7 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

حرفه منطقیه کسی دیگرو قبول نمیکنین.
    میشه بگین ما کودوم حرف منطقی رو قبول نکردیم؟

قبلا میگفتین سندباکسش همه چیو میگیره
    الان هم من میگم : با کومودو مخرب رو میشه اجرا کرد بدون آلودگی

این حرفی که دکتر مطرح کردند داستانش چیز دیگست که الحمدولله کومودو هم محیط ایزوله شده برای اجرای برنامه ها دارد........

بهتره به این بحث ادامه ندیم
    ما که داریم منطقی و با کمال ادب و احترام صحبت می کنیم.........

اگر بحث و گفتگو نکنیم که به دانسته هایمان اضافه نمیشه.

کفتگو کن گفتگو کن گفتگو*****جستجو کن جستجو کن جستجو

6. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

جمع بندی قضایای اخیر

جمع بندی بحث آنلاین بانکینگ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جمع بندی ماجرای selfdefense:
    کد:
    جمع بندی ماجرای سندباکس:
    کد:
    کد:
    با تشکر ازدوستان خوبم....

cmodo
    Last edited by santamove; 21-01-2011 at 13:03.

8. 9 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

یکی از دوستان که 64 بیتی کمودو هست مرورگرش با untrusted باز کنه و نتیجش رو اینجا بذاره / لطفا.
    Last edited by Dr Hannibal; 21-01-2011 at 18:12.

10. 9 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

کمودو تو کجا مطرح است منظورت فروم خودمونه؟
    فایروالش بهترین هست؟کی گفته همچین چیزی؟
    تو اون تستها شرکت نمیکنه به خاطره این که میدونه شکست میخوره.البته بعضی دیگر عقاید متفاوتی دارند.
    شما بحثهارو دنبال کن به خصوص 10 صفحه اخر تاپیک به چیزهای خوبی میرسید.
    سلام من چند وقته که نظرات غیر تخصصی و بدون منبع شما در تاپیک های مخنلف در مورد کمودو دنبال میکنم ولی چون این انجمن جایی برای کل کل نیست وارد بحث با شما نشدم ولی لازم دیدم چند نکته رو بگم
    اگر کمی حرفه ای و تخصصی فکر میکردید میفهمیدین که با یک باگ در قسمت سلف دیفنس نمیشود کل سوئت امنیتی را زیر سوال برد دلیل عدم شرکت کمودو در تست های AV هم یکی دلایلش نوپا بودن آنتی ویروس این شرکت است که فکر کنم هنوز یک سال از ازائه نسخه ی اصلی آن نگذشته است و مثل همه ی برنامه ها و سوئت های امنیتی دیگر باگ ها و مشکلاتی دارد که به مرور زمان آن ها را رفع و در تست های AV شرکت میکند
    شما فکر میکنید کسپرسکی چگونه به این اینجا رسیده است؟فکر نکنم عمر مجازی شما و کار با اینترنت شما به آنجا قد دهد ولی شرکت های مثل کسپر باگ های وحشتناکی در سوئیت های خود داشته اند که به مرور زمان آنها را برطرف کردند و به اینجا رسیده اند ولی مطمئن باشید هنوز هم باگ هایی دارند
    یا به طور مثال بیت دیفندر در یکی از آپدیت های خود فایلی را به آنتی ویروس اضافه کرد که بعضی از فایل های سیستم را ویروس تشخیص میداد و آنان را پاک میکرد و باعث مشکل ویندوز میشد
    و مثالی دیگر آواست 4،این برنامه به قدری ضعیف و دارای باگ بود که بودن یا نبوندش فرقی در امنیت ویندوز نداشت ولی با رفع باگ ها و تقویت آن در آواست 5 به یکی از برنامه های کامل تبدیل شده است
    ااگر بخواهیم مثل شما با یک باگ یک محصول را زیر سوال ببریم که باید فاتحه ی همه ی محصولات کامپیوتری را بخوانیم
    اگر نظر تخصصی و با ارائه سند و مدرک در مورد کمودو دارید خوشحال میشویم بشنویم در غیر اینصورت ادامه بحث غیر تخصصی خود را در تاپیک زیر ادامه دهید،ممنون

كدام آنتي ويروس ... !!؟؟ ╣══ تبادل نظر کاربران،نظرات شخصی و تجربی ══╠

12. 7 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ویدیوی زیر رو دانلود کنین!!!
    ملیح (ceo کومودو) تو این ویدئو،چیزای جالبی می گه....

کد:
    حجم حدود 100مگابایت
    Last edited by santamove; 21-01-2011 at 18:10.

14. 3 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

دوستان تست این مورد ، 20 ثانیه بیشتر طول نمیکشه : )

اول مرورگر رو با سندباکس و untrusted باز کنید. اگر موفق شد سعی کنید یک فایل اجرایی با untrusted توی ویندوز 64 بیتی اجرا کنید.

می خوام ببینم سندباکس کمودو میتونه توی 64 چقدر کارایی داره.

سندباکس توی avast برای 64 بیتی جواب نمیده. توی 64 بیتی کسپرسکی میتونه کاملا مرورگر هارو ایزوله کنه و نرم افزار هارو لیمیت کنه ، هنوز نتونسته توی 64 بیت یک نرم افزار رو به طور کامل ایزوله کنه.

تنها نرم افزارای که الان توی 64 بیتی من میدونم کار میکنه نرم افزار sandboxie هست. که علاوه بر مرورگر که کسپرسکی انجام میده ، میتونه فایل های اجرایی دیگه رو هم کاملا ایزوله اجرا کنه.

پس دوستان اول ببینند میتونند 64 بیتی مرورگر با untrusted باز کنند. اگر تونستند بعد مرحله بعدی یک فایل اجرایی هست.

ممنون

16. 9 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

تو مغازه روی 7 64 بیتی کمودو نصب کردم ولی به اینترنت دسترسی ندارم
    تو خونه هم ویندوز 64 بیتی 7 دارم که جی دیتا نصب کردم . میتونم در کنار جی دیتا برای تست شما که سند باکس جواب میده کمودو رو نصب کنم ، مشکلی پیش نمیاد؟

18. این کاربر از kaivanika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •