اثا این بازی سیو هاش رو کجا نگه می داره؟ می تونم سیو هاش رو کپی کنم رو یه کامپیوتر دیگه بریزم؟ یا مثلا، یه ویندوز دیگه؟ می خوام ویندوزم رو عوض کنم، اما نمی خوام بازی رو دوباره برم تا اینجاش...
اثا این بازی سیو هاش رو کجا نگه می داره؟ می تونم سیو هاش رو کپی کنم رو یه کامپیوتر دیگه بریزم؟ یا مثلا، یه ویندوز دیگه؟ می خوام ویندوزم رو عوض کنم، اما نمی خوام بازی رو دوباره برم تا اینجاش...
دوست عزیز وارد document سیستم خود شوید. داخل فولدر Criterion Games فایل ذخیره این بازی وجود داره.
به کلی تاپیک رو فراموش کرده بودمبا این حال خیلی خشک و خالی بود ....................بعد رد کردن چندتا مرحله پاکش کردم..................
البته خب خشک که بود از نظر من که nfs رو از شماره یکش بازی کردم در یک دهه پیش به قبلتا الان Most Wanted بهترینشون بوده
![]()
شیفت هم مزخرف ترینشون
تموم کردم بازی رو البته همه رو طلا نگرفتم ولی در این حد که یکی دو هفته بازی رو دستگاه باشه و آدم از رانندگی که به طور کامل نمیتونه توی شهر مخصوصا تهران با این پارکینگ متحرکش داشته باشه ارزشش رو داشت![]()
اون نارنجی ها ، معمولی هستندف آبی ها، پلیسی !![]()
بازی باگ داره!دو سه بار با اختلاف کم از حریف از خط پایان رد شدیم،اول گفت مدال طلا ولی 2 ثانیه بعد کردش نقره![]()
من پچ جدید رو از سایت گیم اسپات دانلود کردم
الان نصبش کردم حالا دیگه تو بازی نمیره
کسی کرک جدیدشو برام میزاره ممنون میشم
HOT PURSUIT عالیه حرف نداره خیلی بهتر از SHIFT بود.من تمومش کردم.خیلی حال داد.
قضیه چیه؟!
سیستم من و دوستم یکیه
core2 2.6
ram 2.5
vga: geforce 9500
ولی من حتی رو کمترین رزولوشن بازی تیک داره ولی دوستمون بدون تیک بازی میکنه
م
م
ن
و
ن
.
.
shift
برای اینکه نیترو زیاد بشه برو تو لاین مخالف و راههای مخفی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)