تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 173 از 311 اولاول ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,721 به 1,730 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی برای فیفا 12 هم همین قضیه صدق میکنه؟ یعنی فیفا12 پی سی میشه فیفا11 کنسول با تغییرات جزیی و گرفتن باگ ها؟!!
    اگر اینطوری باشه بنظر شما کنسول گرفته بشه بهتره یا ارتقا پی سی؟!!! این سوال خیلی برام مهمه! مرسی!

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

یه مشکل ناجور تو منیجر مود فیفا 10 بود اونم این بود که هر جامی رو تصاحب می کردی فقط یه نوع حالت خوشحالی و مراسم شادی داشت چه جام حذفی چه لیگ چه جام باشگاه ها چه جام یوفا چه جام اتحادیه همه و همه رو من قهرمان شدم اما دریغ از یک ویدئوی جذاب و جدید !! تازه همین یکی هم اصلا قشنگ نبود و کلا 20 ثانیه بود! امیدوارم این مشکل رو حل کرده باشن. تو PES این مورد خیلی با ظرافت و عالی طراحی شده بود. البته نباید فراموش کنیم که در فیفا ورد کاپ هم خیلی خیلی مراسم قهرمانی عالی و جذاب بود.

3. 4 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

بزرگترین ایرادی که میتونستم از فیفا 10 بگیرم نحوه ی دریبلینگ و شوت ها بود!!!
    شوت ها واقعا بد شکل بودن!!کمتر میشد با بازیکنایی مثل رونالدو شوت و دریبل زد و مانور داد!!
    ولی در pes اصلا اینطور نبود...
    معلوم نشد دقیقا کی میاد تهران؟

5. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

شوت ها واقعا بد شکل بودن!!کمتر میشد با بازیکنایی مثل رونالدو شوت و دریبل زد و مانور داد!!

مورد دریبل و آزادی عمل در فیفا 11 حل شده و دیگه مثل فیفا 10 نیست که نشه دریبل زد! نحوه شوت زنی هم خیلی عالی شده و من برای امسال بهتون شدیدا توصیه میکنم فیفا 11 رو تجریه کنید.

7. 4 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی برای فیفا 12 هم همین قضیه صدق میکنه؟ یعنی فیفا12 پی سی میشه فیفا11 کنسول با تغییرات جزیی و گرفتن باگ ها؟!!
    اگر اینطوری باشه بنظر شما کنسول گرفته بشه بهتره یا ارتقا پی سی؟!!! این سوال خیلی برام مهمه! مرسی!
    اگه میخواین زودتر از قابلیت های فیفا استفاده کنین بالطبع خرید کنسول عاقلانه تره
    ضمن این که یک سری بازی های دیگه هم هستن که انحصاری کنسول هستن که ارزش خرید کنسول رو بیشتر میکنه
    ولی اگه یک PC گیمر صرف هستین که میشه با همین نسخه های منتشر شده هم حال کرد
    به نظر من هم که همین نسخه امسال فیفا کیفیت خیلی خوبی داره و من یکی رو 100% راضی میکنه

9. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

معلوم نشد دقیقا کی میاد تهران؟
    مگه تو فوتبال واقعی شوت ها همه خوب شکلن ؟؟؟ یا همه میتونن دریبل کنن ؟؟؟

در ضمن شوت و دریبل کار سختی نبود تو FIFA 10 !!!

یادش PES 9 بخیر !!! که با یه نفر از زمین خودت تا محوطه جریمه تیم مقابل کله میکردیم !!!

11. 3 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pouyaabiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خیلی دپسرده شدم با دیدن ای عکسها
    من یه مانیتور asus m236h خریدم ولی چمنو صاف نشون میده و انگاری موکتهو اصلا جزییاتشو نشون نمیده

واسه این 11 هینطوریه . چون واسه من چمن ورد کاپ خیلی خیلی واقعی تر بود و مثل یه چمن 3 بعدی ولی تو 11 اینطوری نیست
    کنسولو که به lcd دیگه ای وصلیدم دیدم چقد چمن واقعی شده ولی رو مانیتور اتاقم..............
    به نظرتون مشکل از کجاس ؟ یعنی انقدر بین lcd tv و مانیتور اختلافه ؟ یا فقط ماله منه که اینطوریه
    ( جالبه که نسخه ورد کاپ رو خیلی خوب نشون میده و تقریبا مثل بقه lcd هاس ولی تو 11 ................!!!!!!!!!!!!
    به نظرتون چرا اینطوریه ؟ کسی نظری نداره

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم.
    با عرض پوزش یه جوونمرد پیدا میشه که این تنظیمات گیم پد رو سلیس و روان توضیح بده.
    والا هر چی گشتم چیزی متوجه نشدم.
    سپاسگذارم.

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوباره این مشکل افت فریم من با ویندوز 7 عود کرد! انگار هرچی بیشتر بازی می کنه، مشکل اضافه میشه. واسه همین رفتم با XP SP2 تست کردم، عین آینه اجرا می کرد! به یه سری دلایل عقیده دارم مشکل سخت افزار (که گاهی باعث میشه بازی تو XP بهتر از 7 اجرا بشه) نیست:

اول اینکه بازیهای خیلی سنگین تری رو روی 7 اجرا کردم و مشکلی نداشتم. به علاوه PES جدید هم که گرافیک بالاتری داره، بدون مشکل اجرا میشه.

دوم اینکه وقتی تو 7 وسط بازی میام بیرون، هنوز 300-400 مگ رم خالیه، یعنی این تفاوت مصرف رم XP و 7 اینجا دخیل نیست.

دلیل سوم اینه که گفته شده تو ریپلای ها فشار بیشتری به سخت افزار میاد، در حالی که من تو 7 ریپلای ها رو خیلی روون می بینم و مشکل فقط تو خود بازیه!

این افت فریم هر چند بسیار ناچیز، ولی واقعا میره رو اعصاب آدم و چشم رو اذیت می کنه. در هر حال امیدوارم این مشکل تو نسخه نهایی حل شده، چون من اصلا نمی تونم هی بیام تو XP ...

داره خودمونی میشه si2na's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    من خودم زیاد FiFa بازی میکنم انا دقت کردین همه ماشالاه دریبلر هستند اخه MaXi از RoMa چطوری دربلی میزنه که XaVi نمیتونه مثل روپا و دریبل سر پا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •