سلام از کدوم شرکت دارین؟ بله شما می تونید ولی باید بگید مشکلی دارید یا بگید می خوام خونمو عوض کنم ولی فکر نکم پولی بهتون بدن موفق باشید
سلام از کدوم شرکت دارین؟ بله شما می تونید ولی باید بگید مشکلی دارید یا بگید می خوام خونمو عوض کنم ولی فکر نکم پولی بهتون بدن موفق باشید
سرویس شهابش شبی چند گیگ میشه دانلود کرد؟1. اسیاتک : تعرفه هاش گرونن / 6 ساعت شبانه / سرعت سرویس شهاب 256 و یا 500
دیشب اینترنت کل شهر کرمان رو از ساعت 12 تا 8 صبح قطع کردن ! ( یا به قول خودشون دچار اختلال بود ) ما دیگه فکر کردیم بعدش میخواد سرعت بهتر بشه ولی همون گ ه ی که بود هست !
من که آخر این ماه پورتمو تخلیه میکنم پول یک مگ میدی ۱۲۸ هم نیست
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
سلام دوستان کسی تو نطقه مرکز مخابراتی الغدیر به غیر از دیده بان نت و مخبرات سرویس دیگه ای داره و اینکه دیدی مگه نماینده پیشگامان نیست و نباید سرویس هایی که اونا دارن رو ارایه بده مثلا اون طرح 50گیگ 50روزه 5000 تومن که توسایت
pishgaman.net وسط صفحه هست
سلام دوستان کسی تو نطقه مرکز مخابراتی الغدیر به غیر از دیده بان نت و مخبرات سرویس دیگه ای داره و اینکه دیدی مگه نماینده پیشگامان نیست و نباید سرویس هایی که اونا دارن رو ارایه بده مثلا اون طرح 50گیگ 50روزه 5000 تومن که توسایت
pishgaman.net. وسط صفحه هست
سلام من الغدیرم های وب دارم قبلا دیده بان داشتم
ی جورایی مستقله مثل شرکت های مخابرات که هر استان طرح های خودشون رو دارن
مقایسه
های وب - قیمت پایین - سرعت دانلود بالا 400 - قعطی کم - سرعت باز کردن صفحات و ویدیو آنلاین پایین - پشتیبانی متوسط(به طور میانگین 5 دقیقه ای باید توی صف باشی)
دیده بان - قیمت بالا - سرعت بالای 600 - قعطی زیاد برای من(یکی دو بار در روز) - سرعت باز کردن صفحات عالی - پشتیبانی خوب(معمولا سریع وصل میشه)
ننتیجه
اگه مصرف زیاده و می خوای به صرفه باشه های وب ولی اگه کیفیت برات مهمه دیده بان
ی بار هم می خواستم برم مخابرات زنگ زدم پشتیبانی ببینم شبانه رایگان داره یا نه با عصبانیتگفت از نمایندگی ها سوال کن و با سابقه ای که از مخابرات
خبر دارم کلا دیگه سراغش نرفتم
من 2 مگ دیده بان نت خریدم ماهی 7 گیگ از 2 تا 7 صبح هم رایگان سرعت دانلودم هم 1.25 مگ است
4 روزه دارمش قطعی هم نداشتم تا حالا فعلا خیلی راضی ام
یکی از بچه ها به من گفت ولی من باور نکردم ، واقعا سرعت دانلود شبانه 1.25 هستش ؟
اره عزیز شبی نزدیک 15 تا 20 گیگ دانلود دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)