بیا داداش
اینو simorgh_m3 جون تو صفحه ی 122 گذاشته بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیا داداش
اینو simorgh_m3 جون تو صفحه ی 122 گذاشته بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرحله ویتنام چقدر سخت بود کلی مردم تا تونستم ردش کنم.............![]()
توی مرحله ویتنام خیلی افت فریم داشتم. تقریباً وسطای مرحله بودم که از بازی خارج شدم و بازی رو پاک کردم
این مرحله ویتنام خیلی مضخرف بود. مثل مور و ملخ آدم میومد. از بازی ناامید شدم
یکی از دوستان پرسیده بود که توی COD 1 کاپیتان پرایس بود؟؟؟؟
باید خدمتتون عرض کنم که کاپیتان پرایس توی نسخه شماره 1 بازی بود و حضور پر رنگی داشت. هر کی COD1 رو بازی نکرده بهش پیشنهاد میکنم که حتماً بازی رو تهیه کنه و ازش لذت ببره. مطمئن باشین از COD7 قشنگ تره. بازیش 2 تا CD بود با Setup ارجینال و شماره سریال. (فکر کنم توی اینترنت لینک دانلودش باشه)
COD2 هم اگه کسی بازی نکرده حتماً بازی کنه. COD2 یه شاهکار به تمام معناست. کاپیتان پرایس هم داره.
دوستان من مونيتورم 19 اينچ وايد هستش، وقتي ميرم تو بازي دو طرف سمت چپ و راست يه نوار باريك سياه مياد
از كجا بايد درستش كنم؟
تو قسمت resolution هم رفتم هرچي تغيير ميدم فرقي نميكنه
سلام دوستان
من بازی رو تمام کردم . بعد از اتمام بازی سریع می ره توی جایی که باید زامبی بکشیم . حالا وقتی خارج شدم از بازی دیگه نمی تونم برم تو زامبی و باید مرحله آخر رو دوباره برم ؟ کسی می دونه چطوری میشه رفت ؟
بابا مشتی ایناهای که گفتی mw1 و mw2 هستند که میشه cod4 و cod6 که در سالهای 2007 و 2009 عرضه شدن در صورتی که cod1 حدود 4_5 سال قبل از اینها عرضه شده بود و مربوط میشد به جنگ جهانی دوم
دوست عزیز برای حل این مشکل ۲ راه هست
۱- یا درایور کارت گرافیکت رو ویندوز نصب نیست(من تو ویندوز ۷ این مشکل رو داشتم)باید نصب کنی.
۲-راه دیگه هم داره برو تو meno مانیتورت بعد setup بعد image size حالا از حالت auto میذاری روی wide (این توی مانیتور سامسونگ بود، فکر کنم LG هم این شکلی باید باشه)
شما مثل اینکه منظورم رو بد متوجه شدین.
من 6 سال قبل اینا رو بازی کرده بودم و منظورم Call of Duty 1 هستش. خب جنگ جهانی بود دیگه.
حالا کی گفت Modern Warfare بود. نسخه اول این بازی 2 تا CD بود دیگه. شما مگه بازی نکردین. دوستانی که بازی کردن همگی میدونن که کاپیتان پرایس داشت. هم توی COD1 و هم توی COD2 کاپیتان پرایس داشت. توی MW1 و MW2 هم که کاپیتان پرایس حضور داشت.
اینم نسخه های این بازی:
Call of Duty 1
Call of Duty 2
Call of Duty 4 Modern Warfare
Call of Duty 5 World at War
Call of Duty 6 Modern Warfare 2
Call of Duty 7 Black Ops
سلام
وارد مرحله ویتنام شدم یکمی داخل خاکریز جلو رفتم یه نفر از بالا پرید با صدای مهیب
روی من اینو نمی تونم رد کنم دوستان چطوری باید ترتیب شو بدم ؟
داداش اون مرحله ویتنام اولی (مرحله دوم بازی هست ) باید F رو مداوم بزنی (سریع)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)