اخه بدبختی اینه که هر کاری میکنی بعدش انگار نه انگار مثلا اکانت هم که میسازم و بعدش تیک remember me رو هم میزنم ولی دفعه بعدی که میام دوباره باید اکانت بسازم.
اخه بدبختی اینه که هر کاری میکنی بعدش انگار نه انگار مثلا اکانت هم که میسازم و بعدش تیک remember me رو هم میزنم ولی دفعه بعدی که میام دوباره باید اکانت بسازم.
تو رو خدا يكي كمك كنه مال من به يه جايي مي رسه كه پدرش بهش مي گه برو نامه رو برسون
وقتي از در مياد بيرون ديگه هيچ علامتي نميده
در ضمن ديد زدن ها هم مشكل داره و وقتي بالاي برجي مي ري و به دوردست ها نگاه مي كني هيچي به نقشه اضافه نمي شه....
توجه کردین آهنگ بازی مثل آهنگ فیلم مریم مقدسه؟؟
کرکی که دادم نیاز به ساخت اکانت نداره شما فقط حواست باشه هر دفعه که وارد بازی میشی با همون اکانت قبلی وارد بشی و گرنه سیوت میپره
tab قو بزن رو نقشه نگاه کن یک علاتی هست به شکل نامه اونو اگه دیدی برو بگیرش. اگه تو شهری که هستی نبود برو یک شهر دیگه
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------
اگه با همون اکانت بیای چی؟
سرور نسخه 4 رو دانلد کن![]()
آقا ما رفتیم نسخه کرک شده خریدیم 3 تا dvd
بدون هیچ مشکلی بازی می کنم ولی وقتی می یام بیرون سیو نمی شده
کمکم کنید
کرکتون چیه؟ وقتی برا بار دوم میرین تو بازی از همون یوزر و پسورد قبلی وارد میشین؟
سلام آقایون کسی اینجا کرک جدید ASSASSINS 2 رو دارین لطف کنین!!!
من هم بازی رو تموم کردم
بازی واقعا زیبایی بود خیلی زیاد روش کار شده بود
دست Ubisoft درد نکنه
از همون اول user و pass رو عوض نکردم هر دفعه هم با همون user و pass اولی می رم تو بازی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)